01 / 05 / 2024

Gaziantep Oğuzelinin en büyük parkı

Gaziantep Oğuzelinin en büyük parkı

Gaziantep Oğuzeli’ne ilçenin en büyük parkını yapan Büyükşehir Belediyesi, parkın açılışı için bir program düzenledi. Açılış programına Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de katıldı.

En ucuz elektrikli otomobiller hangileri? İşte bayilerden kapış kapış alınan o arabalar!

Türkiye'deki elektrikli otomobil modellerinin sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Bu nedenle araba almak isteyenler en uygun elektrikli araba fiyatlarını araştırıyor. Peki en ucuz elektrikli otomobiller hangileri? İşte bayilerden kapış kapış alınan o arabalar!

Kütahya ve Gaziantep'te 17 adet arsa satılıyor! Belediyeler ihale tarihini açıkladı! 

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ile Gaziantep Oğuzeli'ndeki 8 adet arsa satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? Arsaların fiyatları ne kadar? 

En ucuz sıfır otomobil fiyatları belli oldu! İşte herkesin merak ettiği o liste...

Bir çok otomobil markası yeni kampanyalı fiyatlarını açıklamasının ardından vatandaşlar heyecanlandı. Araba almak isteyen binlerce kişi en ucuz otomobillerin hangisi olduğunu araştırıyor. İşte herkesin merak ettiği o liste...

En çok satılan otomobiler belli oldu! Merakla bekleniyordu! Bu otomobiller peynir ekmek gibi satıldı! İşte o liste...

Araba satışlarında ekim ayı raporu belli oldu. Elim ayında hafif ticari araç pazarı yüzde 55,4 otomobil pazarı yüzde 74,1, hafif ticari araç pazarı ise yüzde 5,5 oranında arttı. Peki en çok hangi otomobiller satıldı? En çok tercih edilen otomobil hangisi? İşte o liste...

AFAD peş peşe sıraladı: İstanbul depremini en çok o ilçeler hissedecek! Adalar, Bakırköy, Üsküdar, Esenyurt...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı raporu İstanbul'da olası bir depremde hangi ilçelerin daha çok zarar göreceğini peş peşe sıraladı. İşte İstanbul depreminde en çok hasar alacak o ilçeler...

O ilde sadece 37 bin TL'ye konut imarlı arsa satılacak! Yetişen alacak, kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü o ilde sadece 37 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak. Bu arsayı yetişen alacak, kaçırmayın...

Merkez Bankası Başkanı Erkan o ismi en yakınına atadı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, 13 Haziran’da bankanın İletişim ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Gizem Uzuner'i görevden almıştı. Başkan Erkan, dün de beraber çalışacağı Başkanlık Ofisi Genel Müdürlüğüne kurum içinden Emine Aslı Üvez Meriç'i atadı.

O belediye en az ilkokul mezunu personel alımı yapacağını açıkladı! Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Binlerce kişi belediyelerin personel alımı ilanlarını yakından takip ediyor. Belediye personeli olarak çalışmak isteyenler için o belediye  en az ilkokul mezunu personel alımı yapacağını açıkladı. Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Türkiye’nin en itibarlı süpermarket markası o oldu!

Türkiye'nin en itibarlı süpermarket markası seçildi. En fazla mağazaya sahip olan o marka tercih edildi. İşte detaylar!

Atak yapan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Kuyumcular o tarihte dolup taşacak

Gümüş fiyatları 18 lira seviyesine kadar yükseldi. Gümüş fiyatları yükselmeye devam ederken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün geleceği en yüksek rakamı tarih vererek açıkladı.  Kuyumcular o tarihte dolup taşacak.

Oğuzeli Belediyesi Gaziantep'te 7 arsa satacak! İhalesi 5 Mayıs'ta!

Gaziantep İli Oğuzeli Belediye Başkanlığı, Gaziantep'te yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 5 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir konut imarlı 3 arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Oğuzeli'nde yer alan üç adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. 

Dolar 20 TL basamaklarını tırmanıyor! O tarihte en zirveye fırlamış olacak!

Son dakika gelişmelerine göre, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ve ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararları sonrasında dolar kuru yükselişe geçti ve 20 lira seviyesine yaklaştı. Bu hızlı yükseliş, endişe verici senaryoların ortaya çıkmasına neden oldu. Dolar kurunun adeta bir füze gibi yükselmesi, p

Gaziantep Oğuzelinin en büyük parkı Haberi

Gaziantep Oğuzelinin en büyük parkı

Oğuzeli’ne daha önce Bursa’dan milletvekili arkadaşı olan Canan Candemir Çelik’in daveti üzerine geldiğini belirten Arınç, Başkan Fatma Şahin’in bakanlığındaki çalışmalarını Gaziantep’te de sürdüreceğini ve başarılı projelere imza atacağını aktardı. Arınç, Fatma Şahin’in Gaziantep’e belediye başkanı olmasının büyük bir şans olduğunu kaydetti.


Her ilçenin yaşam kalitesini yükseltmek için çalıştıklarını ifade eden Şahin, “Ben göreve geldikten sonra çalışma arkadaşlarıma şunu söyledim: ‘Şahinbey ve Şehitkâmil’de ne varsa aynısı diğer ilçelerimizde de olacak.’ Bunun için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.


Oğuzeli insanın mert ve dürüst olduğunu aktaran Şahin, ilçenin Karpuzatan tesisi ve Nar’ı ile meşhur bir ilçe olduğunu kaydetti. Karpuzatan tesis işletmecisi ile görüştüğünü ve tesisin yenilenmesi için anlaştığını belirten Şahin, “Biz Karpuzatan tesisinin havalimanından gelenlerin muhakkak burayı görüp öyle Gaziantep’e gitmesini istiyoruz. Onun...