21 / 05 / 2024

Gaziantep Şahinbeyde devam eden projeler

Gaziantep Şahinbeyde devam eden projeler

Şahinbey Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşları, her gün iki otobüsle Şahinbey İlçesinde yapılan çalışmaları ve projeleri gezdiriyor. Şahinbey Belediyesi yapmış olduğu projeleri bu şekilde tanıtıyor.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı devam eden ya da tamamlanan afet konutları, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

TOKİ uzmanı Taşdemir: Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Gaziantep'te konut inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. TOKİ uzmanı Taşdemir, Gaziantep’te 7040 adet konutun inşaat çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

Gaziantep'te bulunan çiftçilere 3 bin 800 ton tohum ve gübre desteği verildiği açıklandı

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi tarafından çiftçilere yönelik 3 bin 800 ton tohum ve gübre dağıtımı gerçekleşti. Tarımın dünya ve ülkemiz için çok önemli olduğu göz önünde bulundurularak, sektöre teşvik ve destek uygulamaları da devam ediyor. İşte haberin detayları...

Gaziantep Nizip'teki deprem konutlarında örnek daire tamamlandı! 2 bin 500 konutluk Fıstık Kent'te son dakika!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nizip ilçesinde, 6 ay önce temeli atılmış olan ve 2 bin 500 konuttan meydana gelen projede inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Bakan Özhaseki: Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi hızla yükseliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi inşaatlarının hızla yükselmeye devam ettiğini açıkladı.

Gaziantep'teki 7 bin 818 adet deprem konutunda çalışmalar hızlandı!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremden etkilenen Gaziantep'de TOKİ tarafından temeli atılan kalıcı afet konutlarının inşaatı yükselmeye devam ediyor.

Köy tipi afet evleri Gaziantep Nurdağı'nda yükselmeye başladı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremler sebebiyle zarar gören Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki Belpınar Mahallesi'nde köy tipi kalıcı konutların inşası hız kesmeden devam ediyor.

TOKİ'den Gaziantep'e 1000'den fazla yeni konut müjdesi! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep'te 1.000'den fazla yeni konut inşa edecek. Bu tarihleri sakın kaçırmayın...

Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri hız kesmeden sürüyor. Bugün TOKİ kuraları Gaziantep ili ile devam etti. Peki Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman? İşte detaylar!

TOKİ Gaziantep projeleri için tarih belli oldu! Bu ilçelere tam 2.429 ucuz konut geliyor! 

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Gaziantep projeleri için start verdi. İşte merakla beklenen o projeler...

Gaziantep Şehitkamil TOKİ projesi için tarih belli oldu! Dikkat!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep Şehitkamil projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte o tarih...

TOKİ’den Gaziantep için yeni projeler! TOKİ’nin Gaziantep projeleri ne zaman başlayacak?

TOKİ inşa ettiği konutlara yenilerini eklemeye devam ediyor. Sırada Gaziantep için yapılacak konutlar yer alıyor. Peki TOKİ Gaziantep’te kaç konut inşa edecek? İşte detaylar!

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne? 

Gaziantep'te yapımı devam eden şehir hastanesinin inşaatı aralıksız devam ediyor. 1900 yataklı olması beklenen hastane çevre illere de hizmet verecek. 

Gaziantep Şahinbeyde devam eden projeler Haberi

Gaziantep Şahinbeyde devam eden projeler

Yurt dışından, yurt içinden Şahinbey’e gelen ve Şahinbey bölgesinde yaşayan vatandaşları Şahinbey Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü iki otobüsle gezdirerek Şahinbey Belediyesinin yapmış olduğu projeleri tanıtıyor.


Şahinbey Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, vatandaşlara yönelik ücretsiz olarak yaptığı ilçe gezisinde 40 ve 60 kişilik gruplar oluşturularak sabah saat 09.00’dan 16.00’ya kadar ziyaretçileri belediyenin tahsis ettiği otobüslerle rehberler eşliğinde gezdirerek Şahinbey’i tanıtıyor.


Gaziantep Savaş Müzesi, Akkent, Şahinbey Parkı, Şelale Park, Şahinbey Köy Pazarı, Yeşilvadi, Mavikent, Şehreküstü Konakları, Şahinbey Sanayi Sitesi, Çamlıca Konutları, Kentsel Dönüşüm Alanları, Evlilik Okulu, İslam Bilim Tarihi Müzesi gibi projeleri gezerek yerinde gören vatandaşlar bildikleri mekanları daha yakından inceleme fırsatı buluyor.


"GÖRMEDİĞİMİZ YERLERİ GÖRDÜK"


Şehir turuna katılan vatandaşlar böyle bir uygulamadan  memnun olduklarını belirterek, “Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na böyle...