07 / 05 / 2024

Gaziantep yeni imarlı alanlara ihtiyacı var

Gaziantep yeni imarlı alanlara ihtiyacı var

Mehmet Tahmazoğlu: En önemli gündemimiz kentsel dönüşüm ve yeni imarlı alanların uygulamaya geçmesiyle ilgili süreçti, bunları ele ele aldık. Bizim bu konudaki görüşümüz, Gaziantep’in mutlaka yeni imarlı alanlara ihtiyacı var.

Konut sektöründe yeni imarlı arsalar kullanıma açılmalı, kredilerde faiz ve vadeler iyileştirilmeli! 

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, konut sektörü ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu ve hareketlenme için önerilerini paylaştı. 

ASCE GYO'dan Gaziantep'e yeni villa ve konut projesi! İmzalar atıldı!

ASCE GYO, Gaziantep Şehitkamil'de hayata geçireceği yeni projesi için kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı. İşte ayrıntılar...

Gaziantep Büyükşehir'den konut imarlı 2 arsa! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış fiyatı dudak uçuklattı.

Gaziantep'te konut imarlı 3 arsa satılıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Gaziantep'teki arsaların fiyatları ne kadar? 

Gaziantep Büyükşehir 222 milyon TL'ye ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 222 milyon TL olarak belirtildi.

Gaziantep Büyükşehir, Şehitkamil'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkamil Karacaören'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklatıyor! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 11 taksitle konut imarlı arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil'de konut imarlı 2 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Şehirgösteren'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar konut imarlı olarak belirtildi.

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de konut imarlı 3 arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şahinbey ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 26 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Mersin Yenişehir'de konut imarlı arsa satılacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Mersin İli Yenişehir Belediye Başkanlığı Mersin Yenişehir Menteş Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Gaziantep Şehitkamil'de tam 50 bin metrekarelik arsa satılacak! Konut ve ticaret imarlı arsayı kaçırmayın!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan konut ve ticaret imarlı arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan 57 bin 405 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Tek tek açıklanan bu yeni tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 57 bin 405 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu yeni tarihi sakın kaçırmayın... İşte o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Gaziantep yeni imarlı alanlara ihtiyacı var Haberi

Gaziantep yeni imarlı alanlara ihtiyacı var

Mehmet Tahmazoğlu: En önemli gündemimiz kentsel dönüşüm ve yeni imarlı alanların uygulamaya geçmesiyle ilgili süreçti, bunları ele ele aldık. Bizim bu konudaki görüşümüz, Gaziantep’in mutlaka yeni imarlı alanlara ihtiyacı var. 


Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konut üretmenin müteahhitlerin işi olduğunu belirterek, kentsel dönüşüm projelerinde müteahhitlerin aktif rol üstlenmesi için her türlü desteğe hazır olduğunu söyledi.


Şahinbey Belediyesi Konferans salonunda düzenlenen toplantıya GAİMDER (Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği) Başkanı İbrahim Apa, GAİMDER Yönetim Kurlu Üyeleri ve yaklaşık 200 müteahhit katıldı. Başkan Tahmazoğlu, toplantıda, Şahinbey bölgesindeki müteahhitlerin yaşadıkları sorunları dinledi. Belediye Başkan Yardımcıları ve daire müdürlerinin de katıldığı toplantı, yaklaşık 2 saat sürdü.


“BİZ 5 BİN KONUT YAPTIK”

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, toplantıda ilçeye yaptıkları hizmetleri sinevizyon gösterisi ile anlattı. Yeni imar alanlarını ve gelişime açık olan...