29 / 04 / 2024

Gaziantep Yığınlı Sosyal Tesisi hizmete hazır

Gaziantep Yığınlı Sosyal Tesisi hizmete hazır

Şehitkamil Belediyesi tarafından Yığınlı Mahallesi’ne yaptırılan ve içerisinde bay-bayan taziye evinin bulunduğu Sosyal Tesisi hizmete hazır hale getirildi.

Aile Bakanlığı 2024 yılı sosyal yardım programını açıkladı! İşte kalem kalem o destek ödemeleri!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, merakla beklenen 2024 yılı yardım programını da açıkladı. İşte kalem kalem o destek ödemeleri...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: ‘Sosyal konut, her zaman gündemimizde’

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2024'te uygulanacak asgari ücret için müzakere sürecinin üçlü şekilde yürütüldüğünü söyledi. Yılmaz, aynı zamanda, sosyal konutun hiçbir zaman ihmal edilecek bir konu olmadığını söyledi.

Galata Köprüsü'nde çalışmalara başlandı! 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından (İBB) Galata Köprüsü'nde yapılacak derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmasının ilk etabı  dün gece yarısı başladı. Çalışmaların devam ettiği köprü 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatılacak. 

Son dakika! ABD petrol fiyatı tahminini yukarı yönlü revize etti!

Aktarılan detaylara göre, ABD Enerji Enformasyon İdaresi, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı bazı üretici ülkelerin yer aldığı OPEC+ grubu üyesi ülkelerin üretim kesintilerini gerekçe göstererek Brent tipi petrol fiyatı tahminini yukarı yönlü revize etti.

Uzman isimden kritik dolar yorumu! Dolar yükselmesini sürdürecek mi?

28 Mayıs seçimlerinin ardından yeni hükümet görevine başlıyor. Kabinenin kurulmasından sonra hem döviz kurları hem de borsa yukarı yönlü seyretmeye başladı. Dolar kuru 21 TL'nin üstünde seyrederken Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Dolar-TL'de ne olduğunu sosyal medyadan ilan etti.

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin temeli yarın atılıyor! 4 milyon 560 bin oldu!

Eylül ayında açıklanan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi TOKİ’nin ilk temel atma töreni yarın gerçekleşecek. Töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara’dan başlatacak. İşte detaylar…

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi, Financial Times'ta!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi İngiliz Financial Times gazetesinde yer aldı.

Dolar yukarı yönlü gitmeye devam ediyor! Doları olanlar dikkatli okusun! 16 Ekim 2022 fiyat listesi

Dolar/TL kuru son durumu milyonlarca vatandaş tarafından oldukça merak edilmekte. Hafta son gününde dolar kuru yukarı yönlü hareketine hala devam ediyor. Elinde 1 doları bile olanlar bakmadan bu haberi okumalı. İşte 16 Ekim 2022 dolar kuru son dakika...

TOKİ Kırklareli Demirköy’de 114 sosyal konut!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dar gelirlinin yüzünü güldürecek ucuz konut müjdesi vererek, “Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini başlatıyoruz. Bu adım son dönemde ciddi şikâyet konusu olan kiraların düşmesine de yol açacaktır” açıklamasında bulundu.

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy 2022 Sosyal Konut Projesi! Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ sosyal konut projeleri başvurularının alım tarihi bugün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında İstanbul’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhuriyet tarihinin en büyük TOKİ sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, aylardır açıklanması beklenen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detayları açıkladı. İşte detaylar…

Mini Clubman Ağustos ayı fiyatları kaç lira? Çok yönlü Mini! İşte 25 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Olağanüstü donanımlı ve çok yönlü olan Mini Clubman, konforlu, dinamik olarak tasarlanmış beş koltuk, aydınlatılmış iç yüzeyler ve premium malzemelerle donatıldı. Peki Mini Clubman Ağustos ayı fiyatları kaç lira? Çok yönlü Mini! İşte 25 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Altında ibre yukarı yönlü! Elinizdeki 1 gram altın ne kadar oldu? Acil bakın! 10 Ağustos 2022 altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri bugün de yakından takip ediliyor. Altında ibre yukarı yönlü! Elinizdeki 1 gram altın ne kadar oldu? Acil bakın! İşte 10 Ağustos 2022 altın fiyatları..

Gaziantep Yığınlı Sosyal Tesisi hizmete hazır Haberi

Gaziantep Yığınlı Sosyal Tesisi hizmete hazır

Her mahalleye bir sosyal tesisin yapımını öngören proje ile yola çıkan Şehitkamil Belediyesi, geçtiğimiz aylarda yapımına başlanılan Yığınlı Sosyal Tesis’nii çok kısa süre içerisinde tamamladı. İçerisinde bay-bayan taziye evinin bulunduğu tesis, vatandaşların hizmetine sunuldu. Mahallelerine böyle bir hizmetin sunulmuş olmasından dolayı mutluluklarını dile getiren mahalle sakinlerinden Ramazan Şenocak, “Şehitkamil Belediyemizin mahallemize yapmış olduğu tüm hizmetlerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz aylarda yapımına başlanılan Sosyal Tesisimiz çok kısa bir süre içerisinde tamamlandı. Burada isteyen tüm vatandaşlarımız taziyelerini burada yapabilecekler. Gerçekten mahallemize çok güzel bir Sosyal Tesis kazandırıldı. Mutfağı, lavabosu, koltuklar gerçekten çok güzel dizayn edilmiş durumda. Ben böylesine güzel bir hizmeti mahallemize kavuşturan başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum”...