02 / 05 / 2024

Gaziantepte son 1 yılda 25 adet sosyal tesis yapıldı

Gaziantepte son 1 yılda 25 adet sosyal tesis yapıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde ve şehir merkezinde son 1 yıl içinde toplam 25 adet sosyal tesis yaptı.

Son 1 yılda enflasyonu yenen BIST 30 hisseleri

Borsa İstanbul’da dalgalanma devam ederken seçimin ardından yatırımcı yükseliş bekliyor. Endeks güne düşüşle başlarken işte son 1yılda enflasyonu yenen BIST 30 hisseleri.

Son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 5 hisse!

Sert rüzgarların estiği Borsa İstanbul'da bu fiyatların kalıcı olmadığının altı çizilirken, Borsa Filozofu da resmi sosyal medya hesabından son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 5 hisseyi yazdı. İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar....

Son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 4 hisse!

Pek çok yatırımcı Borsa İstanbul'daki son dakika gelişmelerini araştırırken yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu da son 1 yılda yatırımcısını güldürmeyen 4 hisseyi açıkladı. İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

1 milyon TL’nin faizi son 1 ayda dolardan az kazandırdı! Peki 1 milyon lirayı nereye yatırmalı?

Mevduat faizlerindeki artış nedeniyle son dönemde yatırımcılar için faiz getirisi cazip hale geldi. 70 bin takipçili Taban yiyen Buffett isimli sosyal medya kullanıcısı yaptığı paylaşımda 1 milyon TL’nin faiz getirisinin son bir ayda doların gerisinde kaldığını söyledi. Vatandaş “Ne yapalım? dedi.

Yatırımcılar dikkat! İşte son 1 ayda yabancı oranı en çok artan 9 hisse!

Borsa günün ilk yarısında yükselirken, Borsa Filozofu da resmi sosyal medya hesabı üzerinden son 1 ayda yabancı oranı en çok artan 9 hisseyi paylaştı. İşte o paylaşım...

Son 1 yılda hane halkının büyük kesiminin refahı arttı mı, azaldı mı? Vatandaş bakın ne dedi!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay, X sosyal medya hesabından yaptığ paylaşımda bir hanenin en önemli temel harcamalarının kira, elektrik ve doğalgaz olduğunu açıklayarak şu soruyu sordu. Son 1 yılda hane halkının büyük kesiminin refahı arttı mı, azaldı mı? Vatandaş bakın ne dedi!

Adana'daki gayrimenkuller son 1 yılda yaklaşık yüzde 100 değer kazandı! 

Türkiye'de ev fiyatları son 3 senede uçuşa geçti. Adana'da Karataş’taki gayrimenkuller ise son 1 yılda yaklaşık yüzde 175 değer kazandı.

Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı!

Suryapı tarafından, İstanbul’un en değerli lokasyonlarından biri olan Maltepe'de yükseliyor. Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı için satışlar devam ediyor. Peki Suryapı Yeşilmavi 1+1 konut fiyatı ne kadar?

 Sodexo kart kullanıcılarına büyük indirim! Son bir yılda kartla alışveriş yapanlara 22 milyon liralık indirim!

Çok sayıda kategoriden ve markadan alışveriş imkanı sağlayan Sodexo, kullanıcılarına çeşitli indirimler sunuyor. Şirket, bugüne kadar yaptığı iş birlikleri ve kampanyalar ile son 1 yılda kullanıcılarına toplamda 22 milyon lira tutarında indirim sağlamış oldu.

Dünyada gıda fiyatları son 1 yılda yüzde 11,8 geriledi! Türkiye’de yüzde 73,6 arttı!

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), Küresel Gıda Fiyatları Endeksi Ağustos'ta yüzde 2,1 düşüşle 121,4'e indi. Buna göre, dünyada gıda fiyatları son 1 yılda yüzde 11,8 gerilerken, Türkiye’de Gıda Fiyat Endeksi yüzde 73,6 artış gösterdi.

Balkan Reva'da son fırsat! 

Balkan Reva projesi, Karnur İnşaat imzasıyla Bursa'da yükseliyor. Projede satışta son 1 adet 3+1 dubleks konut kaldı. Peki Balkan Reva'daki son konutun fiyatı ne kadar? İşte Balkan Reva ile ilgili merak edilenler... 

Bakan Özhaseki açıkladı! Son bir yılda egzoz emisyon ölçümü yaptırmayan yaklaşık 1 milyon araca yaptırım uygulandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, son 1 senede gerçekleştirilen denetimlerde egzoz emisyon ölçümü yaptırmayan yaklaşık 1 milyon araca idari yaptırım uyguladıklarını ifade etti.

SON DAKİKA: Son 1 saatte 13 deprem! Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Son dakika deprem mi oldu?

Son depremlerin listesi, AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin verilerine dayanılarak düzenli olarak güncelleniyor. Türkiye'nin farklı bölgelerinde son bir saat içerisinde on üç deprem meydana geldi. İşte ayrıntılar...

Gaziantepte son 1 yılda 25 adet sosyal tesis yapıldı Haberi

Gaziantepte son 1 yılda 25 adet sosyal tesis yapıldı

Merkez ilçe ile taşra ilçelerde altyapı çalışmalarının yanında sosyal kültür ve sosyal aktivite projelerine de önem veren Büyükşehir Belediyesi, Nizip, İslahiye, Nurdağı, Karkamış, Oğuzeli, Yavuzeli ve Araban'da sosyal tesis yaparak vatandaşların sosyal alanlarını genişletti. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in daha önce ilçelerde düzenlediği "kurultay" toplantılarında bahsettiği proje ve çalışmalar doğrultusunda hareket eden yetkilileri, ilçelerde GASKİ altyapıları, yol, su, park gibi çalışmaların yanına sosyal tesis ve taziye evi yapımlarını da tamamladı. 


KENT HAYATI KOLAYLAŞTI

İçinde, okuma salonu, mescit, muhtarlık bürosu, çeşitli sosyal faaliyet alanlarının bulunduğu çok fonksiyonlu sosyal tesisler hem merkezde hem de ilçelerde vatandaşların işlerini kolaylaştırıyor. Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil'de 3, Şahinbey'de 1, Oğuzeli'nde 3, Nizip'te 3, Karkamış'ta 3, İslahiye 3, Nurdağı'nda 3, Yavuzeli'nde 3 ve Araban'da 3 tane olmak üzere toplamda...