02 / 05 / 2024

Gaziemir Sarnıç Çok Amaçlı Salonu

Gaziemir Sarnıç Çok Amaçlı Salonu

İzmir Büyükşehir Belediyesini hayata geçirdiği Gaziemir Sarnıç Çok Amaçlı Salonu vatadandaşların hizmetine açıldı.

İzmir Sarnıç'ta tapu sorunu ortadan kalktı!

Gaziemir Sarnıç’taki araziler için rayiç bedel tespiti gerçekleşti. Buna göre; arazilerin metrekare birim fiyatı 700 TL ile 1000 TL arasında olacak.

Gaziemir Sarnıç sakinleri tapu için çözüm bekliyor!

İzmir Gaziemir'e bağlı Sarnıç Mahallesi'nde 40 yıldır devam eden tapu sorunu için vatandaşlar çözüm bekliyor. 

İzmir Sarnıç’taki 2B arazi sahiplerine müjde!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Gaziemir Sarnıç’ta yılardır süre gelen 2B arazi sahiplerinin sorununun çözüldüğünü açıkladı...

İzmir Sarnıç'taki 2B arazilerinin fiyat sorunu TBMM'de!

İzmir'in Gaziemir ilçesi Sarnıç bölgesinde bulunan 2B arazilerinin satış fiyatlarının azaltılması talebi TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, fiyatların indirilmesi için bir çalışma yapılıp yapılmayacağını sordu...

İzmir Sarnıç Kültür Merkezi Kasım'da açılacak!

İzmir Gaziemir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Sarnıç Kültür Merkezi'nin yapımında sona gelindi. Toplam 2 milyon 297 bin liraya mal olan merkezin Kasım'da açılması planlanıyor.

Zone Gaziemir'de teslimler 2019'da! Yeni proje!

İntegral Yapı tarafından İzmir Gaziemir Sarnıç’ta hayata geçirilen Zone Gaziemir projesi havalimanının hemen yanı başında yer alıyor. Projede teslimlerin 2019'da yapılması planlanıyor.

Forbest Yapı,Görece'de yeni projeler hayata geçirecek!

İzmir’de bir çok projeye imza atan Cabbaroğlu ve Boran Emlak ortak girişimi ile kurulan Forbest Yapı, Sarnıç, Alaçatı ve Gaziemir projelerinden sonra Görece’de yeni bir proje hayata geçirecek. 

Kahverengi Gaziemir'de 695 bin TL'ye!

Kahverengi Gaziemir projesi İzmir Gaziemir/Sarnıç'ta hayata geçiriliyor. Kahverengi ile estetik ve doğallık algısını sanat ile yeniden canlandıran projede fiyatlar 695 bin TL'den başlıyor. 

Gaziemir Sarnıç Çok Amaçlı Salonu açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesini hayata geçirdiği Gaziemir Sarnıç Çok Amaçlı Salonu vatadandaşların hizmetine açıldı.

Sarnıç Çok Amaçlı Spor Salonu'nun temeli atıldı!

Sarnıç Çok Amaçlı Spor Salonu'nun temeli törenle atıldı. Sadece son 40 gün içinde 15 ilçede gerçekleştirdikleri temel atma ve açılış törenlerini hatırlatan Başkan Kocaoğlu, “Kenti topyekun kalkındırmak üzere çalışmaya devam edeceğiz" mesajı verdi.

Gaziemir'deki Hotel by Kepi Mayıs'ta açılıyor!

Mobilyadan sonra turizm sektörüne de yönelen By Kepi markasının sahibi, işadamı Mustafa Kepi, yaklaşık 10 milyon dolar yatırımla Gaziemir Sarnıç'a 4 yıldızlı otel yaptıracak. İnşaatı devam eden otel, mayıs ayında hizmete başlayacak.

İstanbul sarnıçlarını 2.5 milyon kişi ziyaret etti!

Yapımı asırlar öncesine dayanan kentteki tarihî sarnıçlara yerli ve yabancı turistler büyük ilgi gösteriyor. İstanbul'da; Yerebatan, Binbirdirek, Nakkaş ve Nuruosmaniye gibi çok sayıda sarnıç önemli kültürel miras arasında yer alıyor.

İzmir Sarnıç'taki 2B sorunu çözüldü!

İzmir Gaziemir Sarnıç bölgesinde orman vasfını yitirmiş 268 hektar 2B arazisinin kullanıcılarına satılmasının önündeki engeller kaldırıldı. 10 bine yakın hak sahibinin dört gözle beklediği güzel haber Ak partili vekillerden geldi

Gaziemir Sarnıç Çok Amaçlı Salonu Haberi

Gaziemir Sarnıç Çok Amaçlı Salonu


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 27. spor salonunu Sarnıç'ta vatandaşların hizmetine açtı. Açılışta açıklamalar yapan  Başkan Kocaoğlu, "sudan siyaset yapanlara" cevap verdi ve Kuş Cenneti'ndeki arazilerin geleceği konusunda İzmirlileri uyardı. 


İşte o konuşma:


* Kazanın, belanın ve afetin siyaseti olmaz. 

* Bir belediyemiz tankerle su getirip dağıtılabilir. Ama bunu mizansen malzemesi yapmaz.  Küçük işlerdir bunlar ve küçük adamlara yakışır.

* Orman Bakanlığı'nı İzmir Kuş Cenneti ile ilgili kararlarından dolayı değil; bizi suçlamalarından dolayı ve emeği, harcanan parayı yok saydıkları için kınıyorum. 

* Fal bakmayacağım.  Ömrümüz olursa Kuş Cenneti'ndeki arazilerin takip edilmesi ve önümüzdeki süreçte ne yapılacağının izlenmesi gerekiyor. 

* 'İzmir'de su yoktu, biz getirdik' diyenler, dibi delik olduğu için su tutmayan Gördes Barajı’ndaki su için bizden 48 milyon TL istedi. Bir senede almamız gereken...