19 / 05 / 2024

Gaziler Mahallesi Çeçelioğlu Caddesi

Gaziler Mahallesi Çeçelioğlu Caddesi

Giresun Belediyesi şehir genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Gaziler ve Erikliman Mahalleleri arası bağlantı yolu çalışmalarında sona gelindi.

BES’te daha çok kazandıran yöntem, uzmanı açıkladı: 10 yıl detayı

Bireysel Emeklilik Sistemi’ne (BES) ilgi her geçen gün artıyor. Peki BES’ten daha çok getiri sağlamak mümkün mü? Portföy Yöneticisi Tahsin Şeşenoğlu, BES’te paranın yatırım gücünü artırmak için 10 yıl detayına dikkat çekerek açıkladı.  

BES ödemelerini aylık mı yoksa yıllık mı yapmak daha çok kazandırıyor?

Bireysel Emeklilik Sistemi (BES), Türkiye’de uzun vadeli tasarruf ve yatırım yapmak isteyenler tarafından tercih ediliyor. Katılımın her geçen gün arttığı BES’te yüksek kazanç sağlamak için ne yapılmalı. Portföy Yöneticisi Tahsin Şeşenoğlu, ödemeleri yaparken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.

Uzmanı açıkladı: Aylık 1000 TL ile BES'te fon dağılımı nasıl yapılır?

Bireysel Emeklilik Sistemi’ne katılım gün geçtikçe artıyor. BES’e yatırım yapanlar, birikimlerini en çok nasıl değerlendireceklerini araştırıyor. Portföy Yöneticisi Tahsin Şeşenoğlu, BES’e ayda bin TL yatıranların fon dağılımını nasıl yapması gerektiğini açıkladı.

BES'e girmeden önce bunları öğrenin! Bilmeniz gereken 4 hayati kural

Bireysel Emeklilik Sistemi’ne olan ilgi her geçen gün artıyor. 8 milyondan fazla katılımcının olduğu BES’te bazı noktaların hala yanlış anlaşıldığını belirten Portföy Yöneticisi Tahsin Şeşenoğlu X sosyal medya hesabından bilinmesi gerekenleri paylaştı.

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gökçe Kamiloğlu Aydın tarafından kuruldu.

Canpo Global İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canpo Global İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aras Eşrefoğlu tarafından kuruldu.

Giresun Erikli Liman yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Önallar İnşaat tarafından Giresun, Çeçelioğlu Caddesi'nde  yükselen Erikli Liman yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. İşte Giresun Erikli Liman ile ilgili detaylar...

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nden ev almak isteyenlere müjde! Hemen teslim 119 konut 1 Eylül'e kadar satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'da yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satıyor. 25 Ağustos olarak belirlenen son satış günü 1 Eylül'e uzatıldı. İşte ayrıntılar...

Çekmeköy Çatalmeşe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Çekmeköy ilçesi, Çatalmeşe Mahallesi, 182 ada, 9 parsel ile kısmen kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Ali Sait Gazioğlu, Gökçe Gazioğlu, Metin Aytekin Gazioğlu, Nuran Gazioğlu ve Tuğrulhan Gazioğlu ortaklığında kuruldu.

Rk Eşrefoğlu İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rk Eşrefoğlu İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da Kemal Eşrefoğlu ve Recep Eşrefoğlu ortaklığında kuruldu.

Caddeist Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caddeist Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Barış Bıçak ve Bora Keçelioğlu tarafından kuruldu.

Düzce’de hasarlı binalara güçlendirme yapılmadan yapı kayıt belgesi verildi iddiası!

Düzce’de hasarlı binalara güçlendirme yapılmadan yapı kayıt belgesi verildi iddiası gündeme geldi. İnşaat Mühendisleri Odası Düzce Temsilcisi Ayşe Emiroğlu, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gaziler Mahallesi Çeçelioğlu Caddesi Haberi

Gaziler Mahallesi Çeçelioğlu Caddesi

Belediye olarak yeni yollar açmaya devam ediyoruz diyen Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek şu bilgileri verdi, “Şehrimizde ulaşımı rahatlatmak için yeni imar yolları, bağlantı yolları ve alternatif yollar açmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz aylarda bu bölgede başlattığımız çalışmalarımızda sona yaklaşıldı. Gaziler Mahallesi Çeçelioğlu Caddesi’nden başlayan çalışmalarımız Erikliman Mahallesi Kültür Sokak’ta son buldu. İki mahalle arasında bulunan dere üzerinde kutu menfez yapımı gerçekleşti. Yapılan dolgu çalışması ile yolun her iki mahalle tarafından bir birine bağlantıları sağlanmış oldu.” Belediye Başkanı Aksu şöyle devam etti, “Zemin çalışması tamamen bittikten sonra, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından içme suyu, yağmursuyu ve kanalizasyon hatlarının bağlantıları yapılacak. Ardından kaldırım çalışması ile birlikte tehlike arz eden yerlere ferforje korkuluk yapılacak ve son aşama...