05 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa deprem eğitimi

Gaziosmanpaşa deprem eğitimi

Gaziosmanpaşa Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü okullarda düzenli olarak gerçekleştirdiği eğitim ve bilgilendirme çalışmalarının yanı sıra öğrencilere yönelik yaptığı gezilerle farkındalık oluşturmaya devam ediyor.

2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi TUS sonuçları açıklandı! 

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) 1. dönem yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden açıklandı.

Gaziosmanpaşa Merkez 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Merkez, Tem Güneyi Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Sosyal Kültürel Tesis Alanları Plan Notu iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 863 konutluk dönüşüm projesi geliyor!

Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Sarıgöl'e 863 yeni konut inşa edilecek.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm ile binalar yenilendi!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları ile binaları yenilemeye devam ediyor. 

Gaziosmanpaşa Küçükköy Gençlik Merkezi için imzalar atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Gaziosmanpaşa Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçeye 300 bin metrekare büyüklüğünde Spor Vadisi ile her mahallenin faydalanabileceği yeni spor alanları yapılacak. Küçükköy’e ise 20 bin eserlik kütüphanenin olacağı Gençlik

Gaziosmanpaşa deprem toplanma alanları!

Marmara Denizi Silivri açıklarında saat 13.59’da meydana gelen deprem sonrası gözler deprem toplanma alanlarına çevrildi. Peki Gaziosmanpaşa toplanma alanları nerede? İşte Gaziosmanpaşa toplanma alanları...

Emel Onur’dan RE/MAX’a IRM eğitimi ile dünyaya açılma fırsatı!

ABD’nin en bilinen gayrimenkul danışmanlarından Lead Consulting Group CEO'su Emel Onur'un RE/MAX gayrimenkul danışmanlarına verdiği IRM eğitimi ile 25 katılımcı Realtor sertifikası alarak, Amerikan Milli Emlakçılar Derneği üyesi olmak için hak kazandı.

Tekirdağ Büyükşehir'den Türkiye Bina Deprem Yönetmenliği Eğitimi!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından Proje Kontrol Birimi personeline yönelik "Türkiye Bina Deprem Yönetmenliği" eğitimi verildi.

Gaziosmanpaşa'da boşaltılan binada inceleme!

Merkez üssü Çanakkale Ayvacık'ta meydana gelen deprem İstanbul'da da hissedildi. Depremin ardından Gaziosmanpaşa'da boşaltılan 4 katlı bir bina, belediye ekipleri tarafından incelendi.

Gaziosmanpaşa’da 3 katlı bina tahliye edildi!

Merkez üssü Çanakkale Ayvacık’ta meydana gelen deprem sonrası Gaziosmanpaşa’da 3 katlı bir binada çatlaklar meydana geldi. Yıkım riski bulunan bina tahliye edildi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 2 yeni okul inşa edilecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Mahallesi’nde hayata geçirecekleri iki yeni okulun inşasına yakın zamanda başlayacaklarını söyledi.

Gaziosmanpaşa’ya 25 yeni okul kazandırılacak!

İlçedeki tüm okullara konferans salonu inşa eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, eğitimin daha rahat ve konforlu mekânlarda gerçekleştirilmesi için Gaziosmanpaşa’ya 25 yeni okul inşa edileceğini söyledi.

3. havalimanında 350 bin kişiye iş güvenliği eğitimi veriliyor!

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan yaptığı açıklamada 3. havalimanında 350 bin kişiye iş güvenliği ve sağlığı eğitimi verildiğini söyledi.

Gaziosmanpaşa deprem eğitimi Haberi

Gaziosmanpaşa deprem eğitimi


Gaziosmanpaşa Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü okullarda düzenli olarak gerçekleştirdiği eğitim ve bilgilendirme çalışmalarının yanı sıra öğrencilere yönelik yaptığı gezilerle farkındalık oluşturmaya devam ediyor.


Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü’nü ziyaret eden Gaziosmanpaşalı öğrenciler gezi kapsamında ilk olarak 'Afete Hazırlık Eğitim Birimi'nde deprem ve gerçekleşme sebebi, deprem ölçüm metodu, deprem öncesinde alınması gereken önlemler, deprem anında ve sonrasında yapmamız gerekenler hakkında sunum, video ve anlatımlarla bilgi aldı. Daha sonra deprem anını ve yapılması gerekenleri uygulamalı olarak görmeleri amacıyla ‘Deprempark’ uygulama salonunda 5.5 şiddetinde deprem oluşturan simülasyonla öğrencilere deprem anı yaşatıldı. Daha sonra 'Astronomi Laboratuarı'nda bilgi alan öğrenciler; güneş gözlemleri ve aktiviteleri, dünya üzerinde olan ve olması muhtemel etkileri olmak üzere gözlem teleskobunun tanıtılması ile bu parkuru da tamamlayarak...