27 / 04 / 2024

gaziosmanpaşa dönüşüm çalışmaları

gaziosmanpaşa dönüşüm çalışmaları

Toplu Konut İdaresi Başkanı Ömer Bulut, idarenin İstanbul’da devam eden uygulamalarının şantiyelerinde incelemeler yaptı.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanacak!

Pazariçi Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde ‘Halk Buluşması’ programı düzenledi. Programda konuşan Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta yaptığı açıklamada kentsel dönüşüm çalışmalarının Haziran 2015’den itibaren hızlanacağını söyledi.

Bakan Özhaseki duyurdu: 10 gün içinde tüm kentsel dönüşüm çalışmaları açıklanacak!

Kanine Toplatısı sonrası açıklama yapan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 10 gün içinde ülke genelindeki tüm kentsel dönüşüm çalışmalarının açıklanacağını duyurdu. 

Pendik'te kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tam 5 bin bina yıkıldı!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin yaptığı açıklamada, Pendik'te son 10 senede tam 5 bin binanın kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkıldığını söyledi.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Bakan Kurum tek tek açıkladı: Kira ve taşınma yardımları başlıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bağcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu. İşte Bakan Kurum'un o açıklaması...

Bakan Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması! İstanbul'da 90 bin konutun dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Bakan Kurum, "İstanbul'daki tüm mahallelerimizde dönüşüm çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Hedefimiz, 90 bin konutun dönüşümünü gerçekleştirmek ve İstanbul'u doğal afetlere karşı daha dayanıklı hale getirmek. İlerleyen dönemlerde ise toplamda 1,5 milyon konutun dönüşümünü tamamlayacağız." ş

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

İzmir genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor. Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinin 4. Etap lansmanı yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, lansmanda kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Murat Kurum'dan İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmaları için açıklama!

Bütçe görüşmeleri sırasında açıklama yapan Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum,  İzmir'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklama yaptı. 

Adana Sinanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yüreğir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. 

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlandı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Konya Mevlana Çarşısı'nda dönüşüm çalışmalarının yüzde 80'i bitti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Konak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Büyükşehir belediyesinin emsal artış kararını desteklediklerine de dikkat çeken Batur, "Kolları sıvadık, 6 aylık kısa sürede Gültepe planlarını bitirdik. Beştepeler planlarını yaptık" dedi.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Bağcılar Belediye Başkanlığı görevine 2009 yılından beri devam eden Lokman Çağırıcı, Bağcılar'da sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çağırıcı, "Bağcılar’ın tamamında çalışmalarımız devam ediyor. TOKİ ile olan projelerimiz var. Bu çalışmalar da devam ediyor" dedi.

Zeytinburnu kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Zeytinburnu Belediyesi tarafından hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat ilerliyor. Zeytinburnu Belediye Başkanı Belediye Başkanı Ömer Arısoy çalışmalarda gelinen son nokta hakkında açıklamalarda bulundu.

Avcılar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar Belediye Başkanı Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçe genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

gaziosmanpaşa dönüşüm çalışmaları Haberi

gaziosmanpaşa dönüşüm çalışmaları

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, idarenin İstanbul’da devam eden uygulamalarının şantiyelerinde incelemeler yaptı.

İlk olarak İstanbul’un en büyük konut alanı olan, Başakşehir ilçesi Kayaşehir bölgesindeki şantiyelerde incelemeler yapan Bulut, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Mahalle kültürü canlandı

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, ilk olarak Kayaşehir’de mahalle kültürünün hayata geçtiği 2 bin 960 konutluk projeyi inceledi. Mahalle konseptinde, altı etaptan meydana gelen proje ile mevcut alan sosyal donatıların ve küçük esnafın yer aldığı ticari birimleriyle yeni bir yaşam alanına kavuştu. 2 bin 512 konutun hak sahibi vatandaşlara teslim edildiği projede 448 konutun yapımı sürüyor.

Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm hızlandı

Kayaşehir şantiye incelemesinde sonra Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilen kentsel dönüşüm projelerini inceleyen Bulut, Sarıgöl’de 796 konutluk kentsel dönüşüm ve gelişim projesini de inceledi. Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi ile vatandaşlar...