05 / 05 / 2024

Gaziosmapaşa fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi hastanesi

Gaziosmapaşa fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi hastanesi

Gaziosmpaşa'da hayata geçirilen Avrupa Konutları TEM, Forum TEM AVM, Viaport Venezia ve Gaziosmapaşa Fizik Tedavi Rehabilitasyon Hastanesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Isparta Eğirdir Rehabilitasyon Hastanesi açıldı!

Isparta Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi hizmete açıldı.

TİKA Libya'daki Misrata Türk-Libya Dostluk Fizik Tedavi Merkezi'ni tamamladı!

Libya'nın Misrata kentinde Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından yapımı bitirilerek en modern cihazlarla donatılan "Misrata Türk-Libya Dostluk Fizik Tedavi Merkezi" iki ülke yetkililerinin katıldığı törenle Libya Sağlık Bakanlığına devredildi.

Son dakika haberi! Yerli corona virüs aşısıyla ilgili açıklama geldi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Türkiye, Kovid Türkiye 19 Platformu, Kovid 19'a yönelik tedavi odaklı 9 ilaç geliştirme ve bağışıklık kazanılması için 8 aşı geliştirme projesi başta olmak üzere toplam 17 proje üretiyor." dedi.

İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi açıldı!

Türkiye, Orta Doğu, Orta Asya, Balkanlar ve Avrupa’dan gelen birçok hastaya tedavi hizmeti veren Batıgöz Sağlık Grubu’na ait İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi Hatay’da açıldı. 

Gnp Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnp Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmapaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çelik tarafından kuruldu.

Oğlunun tedavisi için sahte psikoloğa devrettiği arazisini geri aldı!

Madde bağımlısı oğlu için başvurdukları sahte psikolog tarafından dolandırıldığını açıklayan baba, mahkeme yoluyla bu kişiye tedavi karşılığında devrettiği arazisini geri aldı.

Denizli PAÜ FTR Hastanesi'nin açılmamasına turizmcilerden tepki!

Denizli’yi termal turizmde sağlık merkezi üssü haline getirecek olan ve yapımı süren PAÜ Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin açılış süresinin uzamasına Denizlili turizmcilerden tepki geldi. 

Osmaniye Bahçe Diyaliz Ünitesi ve Diş Tedavi Ünitesi'nin inşaatı başladı!

Osmaniye'de Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin bahçesinde 232 metrekarelik alana, Diyaliz Ünitesi ve Diş Tedavi Ünitesi'nin yapılması için çalışmalara başlandı.

Çin koronavirüsü için hastane inşa ediyor!

Çin'de koronavirüsü korku salamaya devam ediyor. Bölgede Koronavirüsünden etkilenen kişileri tedavi etmek için hastane inşa edimeye başlandı...

20 ülkeye hasta takip ofisi açılacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık turizmi kapsamında Türkiye’den hizmet alacak hastaların tedavi sonrası takiplerinin 20 ülkede açılacak tanı merkezleri ile sağlanacağını bildirdi.

Ağrı'da termal otellerin yapılacağı alana köprü inşa edildi!

Ağrı'da fizik tedavi hastanesi ile termal otellerin yapılması planlanan alana ulaşımın sağlanması inşa edilen inşa edilen köprü hizmete açıldı.

Bursa Şehir Hastanesi açıldı!

Doğanköy mevkisinde 745 bin 365 metrekare alanda hayata geçirilen Bursa Şehir Hastanesi, hizmete açıldı.İlk kabul gününde 2 bin 500 kişi tedavi olmak için hastaneden randevu aldı...

Darende Fizik Tedavi Hastanesi inşaatı tam gaz!

Malatya'nın Darende ilçesinde yapımı süren Hulusi Efendi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin yüzde 60'lık bölümü tamamlandı.

Gaziosmapaşa fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi hastanesi Haberi

Gaziosmapaşa fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi hastanesi

Gaziosmanpaşa'da yer alan 4 projenin havadan görüntüleri için...