02 / 05 / 2024

gazze tünellerinin kapatılması

gazze tünellerinin kapatılması

Gazze İşadamları Derneği Başkanı Ali el-Hayik "Yeterli inşaat malzemesinin bölgeye girişinin sağlanamaması özel sektörün çalışmalarını aksatırken, ekonomik zarar göstergesindeki rakamlar da her geçen gün yükseliyor" ifadelerini kullandı...

TOKİ mağdurlarının sorunlarının araştırılması önerisi reddedildi!

CHP’nin, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın sosyal konut projelerinde yaşanan sorunların araştırılması için verdiği Meclis araştırması açılması önerisi TBMM’de AK Parti ve MHP milletvekillerinin oylarıyla reddedildi.

Borsa ile ilgili şok iddia: Borsa İstanbul deprem felaketinin ardından neden hemen kapatılmadı?

Borsa İstanbul, deprem felaketinin ardından işlemlere kapatılma kararından önce 4 bin 186 puandan işlem görüyordu. Borsanın kapatılması çağrılarına rağmen işlemlerin neredeyse 3 gün durmaması tepkilere yol açtı.

Kripto para borsasında büyük vurgun! Önce hesaplar kapatıldı sonra sırra kalem bastılar!

Kripto para borsasında kullanıcıların hesaplarının çekim işlemine kapatılması ile gündeme gelen Humex kurucuları 20 milyon dolarla kaçtığı öne sürülüyor. Humex kullanıcıları şoka uğradı! Ayrıntılar haberimizde...

Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'yle ilgili araştırma önergesi verildi!

Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin kapatılmadan yerinde yenilerek hizmetlerine devam etmesi için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi. 

Millet bahçelerinin sosyo-ekonomik etkilerinin araştırılması için önerge verildi! 

Millet bahçelerinin sosyo-ekonomik etkilerinin araştırılarak maliyetlerinin tespit edilmesi amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Antalya Kaş'te kadastro şefliğinin kapatılması meclis gündeminde!

Antalya'nın Kaş ilçesindeki kadastro şefliğinin kapatılması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Bahşi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Vergi kanunları ve uygulamalarından kaynaklanan sorunların araştırılması için önerge verildi!

Vergi kanunları ve uygulamalarından kaynaklanan sorunların araştırılarak çözüm önerileri geliştirilmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Adana'da özelleştirilen, satılan, kapatılan işletmeler için araştırma önergesi verildi!

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde özelleştirilen, satılan, kapatılan kamu kurumu ve kuruluşları ve işletmelerden istihdama ve ekonomiye katkı sağlayabilecek olanların yeniden açılması konusunda Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Asbest tehlikesinin araştırılması için meclis araştırması önergesi verildi!

Kentsel dönüşüm sonucunda çıkan asbestten kaynaklanan tehlikelerin araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Kanal İstanbul'un tüm yönleriyle araştırılması için meclis araştırması önergesi verildi!

Kanal İstanbul Projesi'nin muhtemel etkilerinin tüm yönleriyle araştırılması amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sorunların araştırılması için önerge verildi!

İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde mağdur olanların sorunlarının araştırılarak çözüm yolları geliştirilmesi amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Karaman'da yapımına başlanan Sertavul tünellerinin akıbeti TBMM'de!

Karaman'da 2017 yılında yapımına başlanan Sertavul tünellerinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünver, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İBB, tarım arazisine akaryakıt istasyonu yapılmasına onay vermedi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi 14 Aralık’taki toplantısında tarım alanı olan bir araziye akaryakıt istasyonu yapılması isteğini reddetti. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Mustafa Yılmaz, bu kararı kaleme aldı.

gazze tünellerinin kapatılması Haberi

gazze tünellerinin kapatılması
İsrail'in uyguladığı ambargonun yanı sıra, Mısır'ın tünelleri kapatması, Gazze'de faaliyet gösteren özel sektörün son iki ayda 140 milyon dolar zarar etmesine yol açtı.

"Ablukaya Karşı Halk Komitesi" Başkanı Cemal el-Hudari yaptığı açıklamada, Mısır ile Gazze arasındaki tünellerin kapatılmasının üzerinden geçen iki ay zarfında inşaat sektörü başta olmak üzere özel sektörün 140 milyon dolar zarar ettiğini belirtti.

Öte yandan Gazze İşadamları Derneği Başkanı Ali el-Hayik ise "Yeterli inşaat malzemesinin bölgeye girişinin sağlanamaması özel sektörün çalışmalarını aksatırken, ekonomik zarar göstergesindeki rakamlar da her geçen gün yükseliyor" dedi.


Önce...