30 / 04 / 2024

Geberit duşları

Geberit duşları

Keyif alanlarımızın bir parçası haline gelen adeta bir yenilenme ve rahatlama vahası olan modern banyoların yaratıcısı Geberit, sunduğu duş drenaj çözümleriyle sizi, rüyalarınızın banyosuna kavuşturuyor.

Aile bütçelerinde kira, faturalar ve gıdanın ağırlığı düştü mü? Vatandaşlar tepkili!

Enflasyon sepetinde yapılan güncelleme ile beraber gıda ve konutun ağırlığı düşürüldü. Gazeteci Ozan Gündoğdu, X sosyal medya hesabından konuyu değerlendirdi. Peki vatandaşlar ne dedi? İşte sosyal medyadan verilen o yanıtlar...

İnternetten kiralık konut arayanlar dikkat! Dolandırıcıların akılalmaz oyun ortaya çıktı!

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile beraber kiralık konut arayanlara öğrenciler de eklenince emlak dolandırıcılarına resmen gün doğdu. İşte internetteki ilanlardan bulduğu İstanbul Beylükdüzü'ndeki konut için 20 bin TL depozito ödemesine rağmen anahtarı teslim alamayan öğrencinin yaşadıkları..

Bankada altını olanlara soğuk duş etkisi! Bu haberi okuyan yatırımcılar şok olacak!

Yaptığı altın tahminleri ile dikkat çeken araştırmacı yazar Haluk Özdil bu defa bankada altını olanlara soğuk duş etkisi yaratacak açıklamalarda bulundu.

Necati Çağlar iş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Necati Çağlar kimdir? Kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Necati Çağlar ile ilgili merak edilen her şey...

Gram altın birkaç güne bu kadar olacak! Altını olanlara resmen soğuk duş! Hemen siz de bu rakama bir göz atın!

Yaptığı açıklamalarla altın yatırımcılarının radarına giren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının birkaç güne kadar geleceği rakamı açıkladı. Altını olanlara resmen soğuk duş! Hemen siz de bu rakama bir göz atın...

Altını olanlara resmen soğuk duş! Gram altın 2 gün sonra bu kadar olacak! Rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı!

Altını olanlara resmen soğuk duş... Yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan gram altın 2 gün sonra bu kadar olacak... Rakamı görenin ağzı tam bir karış açık kaldı...

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile  İlyas Arslangündoğdu tarafından açıldı.

Gündoğdu Altyapı Telekom Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Altyapı Telekom Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Filit Gündoğdu tarafından kuruldu.

Aydoğdu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğdu Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Aydoğdu tarafından kuruldu.

Duşakabin Pazarı Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duşakabin Pazarı Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Salğut tarafından kuruldu.

TOKİ'den İzmir Karabağlar'a okul müjdesi!

İzmir İli Karabağlar İlçesi Duğrallar 32 Derslikli Okul, Vali Nevzat Ayaz 32 Derslikli Okul ve Konak İlçesi Başöğretmen 32 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

The Museum Hotel Antakya nasıl doğdu?

The Museum Hotel Antakya’nın kapıları 122 milyon dolarlık yatırımla açıldı. Peki The Museum Hotel Antakya nasıl doğdu?

Doğdu Yapı Malzemeleri Mobilya ve Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Doğdu Yapı Malzemeleri Mobilya ve Temizlik Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzettin Gündoğdu tarafından kuruldu.

Geberit duşları Haberi

Geberit duşları

Günümüzün yoğun yaşam temposunda iyi hissetme ve rahatlama giderek önemli hale gelirken Geberit duş drenajları, kişisel bakım ve yenilenmenin en önemli alanı banyolar için yenilikçi ve fonksiyonel bir yaklaşım sunuyor.


Geberit sahip olduğu birbirinden farklı tarzda şık zemin ve duvar drenajları ile banyonuzun güzelliğini ortaya çıkarırken ekipmanızı görünmez kılıyor. 


Banyonuza Kişisel Bir Dokunuş Katın

Geberit’in yenilikçi duvar içi drenajı banyo dizaynında yeni imkanlar sunuyor. Hemzemin duşlar için duvar içi drenajı zeminden duvara taşıyarak banyolarda yer açıyor. Ferahlık ve şıklık birleşirken aynı zamanda temizlik kolay ve hızlı hale gelerek pratik avantajlar sağlıyor. Parlak krom, paslanmaz çelik, beyaz alpin veya duvarınız ile uyumlu materyal ile kaplayabileceğiniz özel kapak alternatifleriyle banyonuza kişisel bir dokunuş katabilirsiniz. 

Yeriniz ister küçük ister büyük olsun, Geberit’in sunduğu fonksiyonel duş drenajları...