03 / 05 / 2024

Gebze Güzeller OSB

Gebze Güzeller OSB

Yüzde yüz yerli sermayeli esans üreticisi MG Gülçiçek (MG International Fragrance Company) 65 milyon USD’lik yatırımıyla dünyanın tek bir çatı altındaki ilk entegre esans üretim tesisini Gebze Güzeller OSB'de kurdu

Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattı bu yıl ihaleye çıkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzunluğu 120 kilometreyi bulan Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattının ihalesine bu yıl çıkacaklarını söyledi.

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Zonguldak Gökçebay Organize Sanayi Bölgesi 1. etap OSB ilan edildi!

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi'yle ilgili Belediye ve Sanayi Bakanlığı’nın çabaları sonrasında 1. etap OSB ilan edildiğini açıkladı.

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel tasarlanan sürücüsüz metro aracı hazır! İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğuna dikat çekerek, sefere çıkmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Bakanlık o ildeki 320 adet 3+1 konutu satıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kocaeli ili, Gebze Güzeller'de yer alan 320 adet konutu satıyor. İşte merak edilen ayrıntılar...

Adıgüzeller Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzeller Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yusuf Adıgüzel tarafından kuruldu.

Gebze-Sabiha Gökçen Havaalanı tren hattının ihalesi TBMM'de!

CHP Mersin Millervekili Ali Mahir Başarır, Gebze-Sabiha Gökçen Havaalanı arasında yapılacak tren hattı projesinin ihalesine ilişkin soru önergesi verdi...

Eymen Park Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eymen Park Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Güzeller  ve Vedat Çelik tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Kocaeli Gebze parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Kocaeli Gebze'de Güzeller Mahallesi'nde yer alan 15 adet parselin toplam değeri 9 milyon 691 bin 388 TL, KDV dahil toplam değeri ise 11 milyon 435 bin 837 TL olarak belirlendi.

Gebze-OSB metro hattı 2023'te hizmete açılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın 2023 senesinde Gebze-OSB metro hattının hizmete açılacağını dile getirdi.

Eskişehir'e 2. KOBİ-OSB geliyor!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli, 2. KOBİ-OSB'yi devreye aldıklarını belirtti. Eskişehir'deki yatırımcılarımızdan yoğun ilgi gösterilen OSB için, oldukça fazla başvuru yapıldı.

TOKİ'den Nevşehir'e ticari satış birimleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir Ürgüp Üçgüzeller Mevki Ticari Satış Birimleri, Turizm Danışma, Wc ve Mescit Üniteleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 10 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Gebze Güzeller OSB Haberi

Gebze Güzeller OSB

Gebze Güzeller OSB'de bulunan Gülçiçek Gebze Fabrikası bugüm gerçekleştirilen görkemli bir açılışla hizmete girdi. Güzeller Organize Tembelova Alanı 3300 Sokak'ta bulunan fabrikanın açılışına Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zekeriya Özak, AKP Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı, Çayırova Belediye Başkanı Şevkim Demirci, GTO Başkanı Nail Çiler, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AKP Gebze, Dilovası ilçe başkanları, yurtiçinden ve yurtdışından çok sayıda sanayici, işadamları ve davetliler katıldı.

ZOR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ

Açılışta ilk olarak firmanın tanıtı filminin gösterimi yapıldı. Ardından ilk olarak şirketin kurucusu Mişel Gülçiçek bir konuşma yaparak, "Bugün bebim için son derece anlamlı bir gün. Bu bfirma artık dünyanın saygın bir...