22 / 05 / 2024

gebze yalova bursa yol çalışması

gebze yalova bursa yol çalışması

Gebze - Orhangazi - İzmir Otoyol Projesi kapsamında yapılacak üst geçit köprüsü çalışmaları dolayısıyla TEM otoyolunun Ankara istikameti yarın 8 saat süre ile trafiğe kapatılacak....

10 ildeki 12 gayrimenkul satış yoluyla özelleştiriliyor! İstanbul, İzmir, Yalova, Bursa da aralarında! 

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 10 ildeki 12 gayrimenkul satış yoluyla özelleştirilecek. Peki hangi illerdeki gayrimenkullerin satışı yapılacak? Söz konusu gayrimenkullerin bedelleri ne kadar? 

SON DAKİKA! Yine deprem oldu!

AFAD tarafından paylaşılan verilere göre, Marmara Denizi'nde Yalova açıklarında saat 18:29'da 3,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 7,7 kilometre derinliğinde yaşanan deprem, Yalova, Bursa, İstanbul, Kocaeli ve çevre kentler de hissedildi.

Bakanlıktan satılık Hazine arazisi! Yüzde 25 peşinat fırsatı ve 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Yalova, Bursa ve Balıkesir'de yer alan 10 hazine arazisini 846 bin 695 TL'den başlayan fiyatlar ve yüzde 25 peşinat ile 24 taksit imkanıyla satıyor...

Müsilaj, gayrimenkul piyasasını nasıl etkiledi?

Son zamanların gündem konuları arasında yer alan müsilaj, İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Yalova, Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Edirne’deki yazlık konutları nasıl etkiledi?

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

100 kişiye soruldu: Depreme hazır mıyız?

İstanbul, Yalova, Gebze, Bartın, Bursa, Malatya, Elazığ, Adana ve Ankara’dan 100 kişiye depreme ne kadar hazırlıklı oldukları soruldu.

Gebze-İzmir Otoyolu konut, imarlı arsa ve tarla fiyatlarını katladı!

Endeksa, Gebze-İzmir Otoyolu projesi güzergahında bulunan Bursa ve İzmir‘de konut, imarlı arsa ve tarla fiyatlarındaki değer artış oranlarını açıkladı...

Yalova yatırımcıların cazibe merkezi haline geldi!

Kısa sürede tamamlanıp hizmete açılan Osmangazi Köprüsü ve İstanbul - Ankara - Bursa - İzmir otoyol aksı gibi mega projelerin meyvelerini yıllardır OSB’si bulunmayan Yalova toplamaya başladı. 

Yalova Asude Vadi Konakları'nda 199 bin liraya 2 oda 1 salon!

Yalova Merkez’de Bursa yolu üzerinde hayata geçirilen Yalova Asude Vadi Konakları'nda 199 bin liraya 2 oda 1 salon satılıyor. 

Tarım arazilerinde şufa bilinmiyor!

Tarım arazisi alanların şufayı bilmediklerini söyleyen Altın Emlak Genel Müdürü Özelmacıklı, “Yerli ve yabancı birçok yatırımcılar Yalova, Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Tekirdağ illerinde tarım arazileri satın alıyor. Ama uygulama yatırımcı tarafından bilinmiyor" dedi.

Bursa Yalova Yolu’nun çehresi konut projeleriyle değişiyor!

Bursa Haber gazetesi yazarı Can Topaktaş bugünkü yazısında Yeni Yalova Yolu’nun çehresinin konut projeleriyle değiştiğini dile getirdi. İşte Can Topaktaş'ın o yazısı...

Markalı konutlar hız kazanacak!

Konut üreticileri, Osmangazi Köprüsü ve İstanbul-İzmir Otoyolu projesi sayesinde Yalova, Bursa, Balıkesir, Bilecik ve İzmir’i radarına aldı.

Gebze-İzmir Otoyolu, Yalova’da arsa fiyatlarını artırdı!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi, Yalova’da arsa fiyatlarını uçurdu. Yalova’nın tüm ilçe ve köylerine yatırım yapan gayrimenkul yatırımcıları kazançlı çıktı.

gebze yalova bursa yol çalışması Haberi

gebze yalova bursa yol çalışması


Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyol Projesi kapsamında yapılacak üstgeçit köprüsü çalışmaları dolayısıyla TEM otoyolunun Ankara istikameti yarın 8 saat süreyle trafiğe kapatılacak.


Kocaeli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyol Projesi kapsamında Dilovası mevkisinde yapılacak üst geçit köprüsü için öngermeli kiriş montajı çalışması yapılacağı belirtilerek, çalışmalar nedenle İstanbul-Ankara istikametinin yarın saat 22.00'den ertesi gün saat 06.00'ya kadar trafiğe kapatılacağı kaydedildi. 


Çalışmalar süresince buradaki trafiğin Gebze kavşağından D-100 Karayolu'na verileceği belirtilen açıklamada, "Bu çalışmalar sırasında geçici trafik işaretlemeleri yapılacak ve gerekli emniyet tedbirleri alınacaktır. Sürücülerin alternatif yolları kullanmaları ve yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir" ifadesi...