05 / 05 / 2024

gecekondulara doğalgaz şartı

gecekondulara doğalgaz şartı

Çevre Bakanlığı, 1 Kasım 2015’ten önce inşa edilen kaçak yapılara elektrik, su ve doğalgaz bağlamaya izin verecek bir yasa tasarısı hazırlıyor. Tek şart 10 yıl içinde kentsel dönüşüme katılma taahhüdü.

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Elektrik, doğalgaz ve kira ödemeleri için destek! Emekli kart geliyor!

Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren 'emekli kart' düzenlemesinde ayrıntılar belli oldu. Emekliler; elektrik, doğalgaz ve kira ödemelerini artık bu kartla yapacak. İşte ayrıntılar...

Doğalgaz faturalarında 150 TL birden artış olacak! 

Kış ayları geldiğinde en çok cep yakan ve yüksek gelen faturalar arasında yer alan doğalgaz faturaları her vatandaşın dikkatli takip ettiği ödemeler arasında yer alıyor. Doğalgaz faturalarının 150 TL birden artacağı duyuruldu. Bu miktar faturalara ne zaman yansıyacak?

Doğalgaz destek ödemesi arttı mı? Aylık doğalgaz desteği ne kadar oldu? Güncel doğalgaz destek ödemesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ücretsiz doğalgaz destek miktarının arttığını açıkladı. Yıllık artışın arttığını duyuran Erdoğan'ın açıklamasının ardından vatandaşlar doğalgaz destek ödemesini araştırmaya başladı. Peki Aylık doğalgaz desteği ne kadar?

ING ve İGDAŞ doğalgaz faturalarınıza 3 taksit fırsatı sunuyor! 

ING ve İGDAŞ arasında gerçekleştirilen özel iş birliğiyle doğalgaz faturalarınıza artık 3 taksit imkanı sunuluyor! Bu kampanya kapsamında ING kredi kartınızla İGDAŞ'tan yüklü miktarda gelen doğalgaz faturalarını bu kampanya ile kolaylıkla ödeyebilirsiniz. İşte bu özel kampanyanın detayları...

Doğalgaz faturası alanlar artık değişti! Sayaç okuma işlemi yapılmayacak!

Doğalgaz faturası evine gelenlere önemli biri duyuru yapıldı. Artık sayaç okunmayacak: O tarihe kadar durduruldu. İşte detaylar!

Özel sektör çalışanına doğalgaz yardımı geliyor!

Özel sektör çalışanlarını sevindirecek habere göre, doğalgaz yardımı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe alındı. Kararda, artık işveren özel sektör çalışanları için doğalgaz ve ısınma yardımı yaptığı takdirde, vergi ve SGK primine tabi olmayacak.

Doğalgaz faturalarıyla ilgili flaş bir açıklama geldi! Herkes acilen bakmalı

Türkiye'de cep yakan faturalar arasında yer alan Doğalgaz faturasıyla ilgili Enerji Bakanı Fatih Dönmez'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Bakan Dönmez destek miktarlarını artıracaklarını söyledi.

Yüklü doğalgaz faturaları ödemek zorunda değilsiniz! Faturaların yarısı boşa ödeniyor! İşte bilinmeyen detay!

Doğalgaz faturalarının yarısını ödeyebilirsiniz. Havaların soğuması ile artık petekler yanmaya başladı. Peki faturalarınızın yarısını ödeyebileceğinizi biliyor muydunuz? İşte detaylar!

Kışın doğalgaz faturanızı düşürmek sizin elinizde! Basit yöntemlerle yüklü faturalardan kurtulun!

Doğalgaz faturalarınızı basit yöntemlerle oldukça düşürebilirsiniz. Sonbaharın artık sonuna gelmekteyiz havalar soğumaya başladı. Kaloriferleri yakmaya başlayan kişiler, faturaların yüksek gelmemesi için çözümler aramaya başladı.

Doğalgaz fiyatlarına örtülü zam! BOTAŞ açıkladı

BOTAŞ bugün yayımladığı Ekim ayı tarifesiyle birlikte konut ve elektrik üretimi için doğalgaz fiyatını değiştirmedi, bunun yanı sıra büyük sanayide kullanılan doğalgazın fiyatını yüzde 4.9 ile yüzde 37 oranında artıracak yeni bir fiyatlama formülü devreye soktu.

Doğalgaz fiyatlarında korkutan tahmin! Doğalgaz fiyatları ne zaman düşecek?

Avrupa'da doğalgaz fiyatlarının en az 2025 yılına kadar megavatsaat başına 100 euro'nun üzerinde kalacağı düşünülürken, elektrik fiyatlarının da gaza bağlı olarak artışının süreceği belirtildi.

Doğalgaz faturası nasıl düşer?

Elektrik ve doğalgaz zamlarının ardından şimdi tasarruf zamanı... Kış kapıda ve havalar git gide serinleyecek. Artık doğalgaz fiyatları tüketicinin cebini yakmaya devam edecek gibi duruyor. Ancak sizler için hazırladığımız önlemlerle doğalgaz masrafınızı düşürebilirsiniz….

Bakan uyardı: Kış korkunç geçecek! Doğalgaz fiyatları ne olacak?

Ukrayna-Rusya savaşı Avrupa’da ki doğalgaz sorununu derinleştiriyor. Belçika Enerji Bakanı, gaz fiyatlarında ki artışlara dikkat çekti…

gecekondulara doğalgaz şartı Haberi

gecekondulara doğalgaz şartı

Hükümet, kaçak yapılara, kentsel dönüşüme girme koşuluyla elektrik, su ve doğalgaz bağlama izni vermeye hazırlanıyor. Yapı sahipleri elektrik, su ve doğalgaz bağlatabilmek için kentsel dönüşümü kabul ettiklerine dair taahhütname verecekler. Kentsel dönüşüm için ise 10 yıla kadar süre tanınacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, bu düzenlemenin “izinsiz yapılara müsaade ediliyor” şeklinde algılanmaması gerektiğini söyledi. Önceki gün yapılan Bakanlar Kurulu toplantısında Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, kabine üyelerine bir sunum yaptı. Yasal altyapısı hazırlanan düzenlemeye göre, 1 Kasım 2015’ten önce inşa edilmiş kaçak yapılara elektrik, su ve doğalgaz bağlanacak. Bunun karşılığında mal sahipleri, “Kentsel dönüşüme rıza gösteriyorum” anlamına gelecek bir taahhütname verecek. Kaçak yapıya kentsel dönüşüm için 10 yıla kadar süre tanınacak. Yürürlükteki mevzuata göre,...