05 / 05 / 2024

Gecekonduların yoğun olduğu ilçe

Gecekonduların yoğun olduğu ilçe

1970 yılında Kayışdağı ile Karaman Çiftlik Yolu arasında kalan binlerce dönümlük arazi tapulu olduğu halde sahiplerinde habersiz gecekonduculara satılmış. Kurulan binden fazla gecekondu buldozerlerle yıkılmış.

Balıkesir'de 2023'te 60 bin 34 arazi alım satımı oldu! İşte alım satımın en yoğun olduğu ilçeler!

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıları arsa ve arazi yatırımlarına yönlendirirken, Toprak yatırımcısı ve danışmanı Aksel isimli kullanıcı 2023 yılında toplam 60,034 tane arazi alım/satımı olduğunu belirtti. İşte alım satımın en yoğun olduğu ilçeler...

Altında hareketli dakikalar! Altın ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları!

Gram altın, çeyrek altın ve 22 ayar bilezik fiyatları 25 Temmuz 2023 Salı günü yoğun şekilde araştırılıyor. Altın yatırımcıları; gram, çeyrek, yarım ve cumhuriyet altınının fiyatlarını arama motorlarında araştırıyor. Peki, altın fiyatları ne kadar oldu? Kaç TL? İşte detaylar...

Başakşehir-Kayaşehir metrosuna yoğun ilgi: 1 milyona yakın kişi kullandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 8 Nisan tarihinde hizmete açılan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattı'na vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, 1 milyona yakın kişinin metro hattında seyahat ettiğini dile getirdi.

EYT'liler bu rakamı duyunca Kapalıçarşı'ya akın etti

Yükselen ücretlere rağmen yatırımlık altına isteğin çok yoğun olduğu gözlemleniyor. Öyle ki satışlar iki katına çıktı. Bu yoğun isteğin nedenlerinden birinin EYT ile emekli olanların "güvenli liman" olan altına yönelmesi olduğu söyleniyor.

Türkiye'nin yüzde 67,9'u yoğun kent şeklinde sınıflandıran bölgelerde yaşıyor! 

Türkiye nüfusunun yüzde 67,9'una karşılık gelen 57,9 milyonluk bölümünün, yoğun kent şeklinde sınıflandırılan yerlerde yaşadığı açıklandı. İşte o rakamlar...

TOGG için saat verilmişti! Yoğun ilgi erteleme getirdi

Togg 100. Yıl Özel Seri Togg Akıllı Cihazları için bugün saat 19.23'te start alan, ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasını belirleme hakkı sağlayacak 2023 adetlik NFT koleksiyonunun açık artırmasının, yoğun ilgi nedeniyle bir sonraki duyuruya kadar durdurulduğu ifade edildi.

Kredi kartı ekstrelerini azaltmak isteyenler için 'taksit' detayı! 

Tatiller, okula hazırlık, ev ihtiyaçları, ek masraflar derken kredi kartı harcamalarının yoğun olduğu, limitlerin sonuna kadar tüketildiği bir zamandan geçiyoruz.

Uçuş tarifeleri vızır vızırdı! Şirket çalışanları greve gidiyor, uçuşlar iptal

İrlanda firması Ryanair'in Belçika'daki kabin ekibini temsil eden sendikalar, 24-26 Haziran'da greve gidilecek. Grevin tam da uçuşların yoğun olduğu dönemde yapılması dikkat çekti.

Şantiyelerin güvenliği için teknolojik dönüşüm gerekiyor!

İnşaat ve el aletleri sektörü iş sağlığı ve güvenliği ihtiyacının en yoğun olduğu sektörlerin başında yer alıyor. Öyle ki, kazaların yüzde 30’u yalnızca el aletlerini kullanırken meydana geliyor.

Koronavirüs kira fiyatlarını nasıl etkiledi? 

Koronavirüs salgını nedeniyle bazı şehirlerde kira ücretleri artarken bazı şehirlerde de kira ücretleri azaldı. Özellikle öğrencilerin yoğun olduğu bölgelerde emlak piyasası olumsuz etkilendi. 

Aydın Buharkent OSB'ye yatırımcılardan yoğun talep!

Aydın Burharkent OSB'de bulunan sanayi parsellerine yatırımcıların yoğun talebi artarak devam ediyor. 

Üniversiteler online oldu, İstanbul'da kiralık evler boş kaldı!

Üniversitelerin uzaktan eğitim kararı alması ile özellikle öğrencilerin yoğun olduğu şehirlerde kiralık evler boş kaldı. Türkiye genelinde öğrenciler tarafından her yıl 100-150 bine yakın ev kiralanırken, şimdi sadece İstanbul’da 50 bin evin kiralanamadığı ifade ediliyor. 

Ankara'da konut satışında bu ilçeler başı çekiyor!

Başkent Ankara'da yılın ilk yarısında 64 bin 52 konut satıldı. Ankara´da konut satışlarının yoğun olduğu ilçeler sırasıyla Keçiören, Çankaya, Mamak, Yenimahalle ve Etimesgut oldu.

Gecekonduların yoğun olduğu ilçe Haberi

Gecekonduların yoğun olduğu ilçe



Başkasının arsasını satanlar ortadan kayboldu..


Buldozerlerle binden fazla ev yıkıldı


  Kayışdağı ile Karaman Çiftlik Yolu arasında kalan binlerce dönümlük araziye gecekondu yapan vatandaşların binden fazla ev ve dükkanı dün sabah Toplum Polisi ve Belediye Zabıtası tarafından buldozerlerle yıktırılmıştır. Boş arazileri yağma eden arsa spekülatörlerinden




yer alan vatandaşların evleri yıkılırken, bu işten milyonlarca lira kazanan açıkgözler ortadan sessizce kaybolmuşlardır. İlgililer bu işin ticaretini yaparak, vatandaşları dolandıran şahısları yakalamak için harekete geçmemiş, parsellenen arsalara binlerce lira veren vatandaşlar üzüntü içinde binalarının...