19 / 05 / 2024

Geçer Mimarlık iletişim

Geçer Mimarlık iletişim

Geçer Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Geçer tarafından kuruldu.

Bankada doları olanlara kötü haber! Ekonomist Selçuk Geçer doların nasıl düşürüleceğini açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer, hükümetin dolar kuru için yeni bir planı olduğunu ve doların nasıl düşürüleceğini açıkladı. Özellikle bankada doları olanlara seslenen Geçer, bu işten en çok zararlı çıkanların onlar olacağını söyledi.

Dolar roket gibi fırlayacak! Net bu kadar olacak! Selçuk Geçer açık açık tarih verdi! Büyük operasyon geliyor

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların gündeminde. Yatırımcılar dolar yükselecek mi sorusunun yanıtını merak ederken Selçuk Geçer, tarih vererek doların roket gibi fırlayacağını söyledi. Büyük operasyon geliyor! 

Doların 36 TL olacağını söyleyen Ekonomist Selçuk Geçer açık açık tarih verdi! Doları olanlar sakın bunu yapmayın

Doların 36 TL olacağını söyleyen Ekonomist Selçuk Geçer açık açık tarih verdi! Doları olanlar sakın bunu yapmayın.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer her yatırımcıyı uyardı! Dolar bu tarihte 25 TL olacak

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar kuru ile alakalı yaptığı yorumda: 1 haftalık bir zaman ile yatırımcılara bazı ikazlar yaptı. Yatırım aracı olarak doları değerlendiren  vatandaşlara ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den kısa bir süre beklemeleri istenildi

Dolar bu kadar olacak! Selçuk Geçer öyle bir rakam verdi ki duyan dövizciye ışınlanacak!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, sözlerini gündeme taşımaya devam ediyor. Son dakika haberine göre güçlü dolar tahminleriyle tanınan Geçer, Aralık ayında doların ne olacağını söyledi.

Selçuk Geçer ''ortalık karışacak'' diyerek uyarmıştı! Euro yatırımcıları dikkatli olun! Son dakika euro kuru

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Fed faiz kararı sonrasında ortalığın karışacağını söyleyerek elinde euro olanları uyarmıştı. Karar sonrası piyasalar hareketlenirken euro kurunda şaşırtan gelişmeler yaşandı. İşte euro kurunda son dakika gelişmeler...

Selçuk Geçer dolarda kıyamet tarihini açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer, piyasalarda fırtınalar estirecek kişiyi açıkladı.

'Tsunami yolda' diyen Selçuk Geçer'den dolar için korkunç uyarı!

Selçuk Geçer, aralık ayında dolar kuru için Türkiye'yi kabusun beklediğini savundu.

Dolar 10 liranın altına mı düşüyor? Ünlü ekonomist Selçuk Geçer şaşkınlık yarattı! Geliyor gelmekte olan

Dolar 18’e bir çıkıp bir inerken ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar hakkında açıklamalarda bulundu. Geçer, bakın 10 lira ile dolar arasındaki bağlantıyı nasıl buldu. İşte detaylar…

"Dolarda 19 Liraya Hazır Olun!’’ Piyasa uzmanı Selçuk Geçer uyardı..

Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer sık sık altın ve dolar kuruna ait görüşlerini paylaşmaya devam ediyor. Kendi YouTube kanalından videolar yayınlayarak piyasaya ait yorumlarda bulunan Geçer, dolar kuruna ait yeni bir video paylaştı.

Doları adım adım bilen ekonomist Selçuk Geçer dolardaki büyük kırılmanın ne zaman yaşanacağını açıkladı

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolarda kırılma yaşanacağını belirterek, enflasyon ile birlikte hissedilen gerçek dolar rakamını da açıkladı.

Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar düştü diye sevinenlere kötü haberi verdi. Yaşanacakları açıkladı

17 TL’lerden 16 TL’lere düşen dolar için umutlanan vatandaşlara ünlü ekonomist Selçuk Geçer’den kötü haber geldi.

Geçer Mimarlık iletişim Haberi

Geçer Mimarlık iletişim

Geçer Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Geçer tarafından kuruldu.

Geçer Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
MİMARLIK; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...