12 / 05 / 2024

Gemi İnşa Üretim Destek ve Hizmet Merkezi

Gemi İnşa Üretim Destek ve Hizmet Merkezi

Trabzon Ticaret Sanayi Odası tarafından Trabzon'a 20 milyon euro maliyetle Peyniraltı Suyu Tozu Üretim Tesisi ve Gemi İnşa Üretim Destek ve Hizmet Merkezi inşa edilecek.

Ayk Gemi İnşa Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayk Gemi İnşa Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Nezaket Bozan tarafından kuruldu.

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Backyard Tersanecilik Gemi İnşa Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Backyard Tersanecilik Gemi İnşa Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Sebahattin Altıntaş ve Yusuf Kanıcı ortaklığında kuruldu.

Royal Class Yapı Gemi İnşa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Royal Class Yapı Gemi İnşa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da Ramazan Keleş tarafından kuruldu.

Astro Gemi İnşa Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astro Gemi İnşa Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Karaca tarafından kuruldu.

Poyraz Epoksi Sistemleri Yat Gemi İnşa Ve İnşaat Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Epoksi Sistemleri Yat Gemi İnşa Ve İnşaat Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 25 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Tan tarafından kuruldu.

Bafa Çelik Konstrüksiyon Ve Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bafa Çelik Konstrüksiyon Ve Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Yıldız tarafından kuruldu.

Sancar Mühendislik Ve Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancar Mühendislik Ve Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Sancar tarafından kuruldu.

Astro Denizcilik Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Astro Denizcilik Gemi İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Emek tarafından kuruldu. 

Sanayi alanlarının şehir dışına taşınması dönüşümün önünü açacak!

İzmit Makina İmalatçıları Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi üyeleri, fiziki mekanların üretim kapasitesini karşılamaması sebebiyle taşınıyor. Alınan bu kararla, kentsel dönüşümün önü açılacak...

Paintistanbul and Turkcoat 2016 Fuarı 24 Mart'ta kapılarını açıyor!

6. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Lahora tuvar ve Üretim Ekipmanları Fuarı Paintistanbul & TURKCOAT, 24 Mart 2016 Perşembe günü kapılarını açıyor.

Trabzon'a gemi inşa merkezi ve üretim tesisi kurulacak!

Trabzon Ticaret Sanayi Odası tarafından Trabzon'a 20 milyon euro maliyetle Peyniraltı Suyu Tozu Üretim Tesisi ve Gemi İnşa Üretim Destek ve Hizmet Merkezi inşa edilecek.

Bahçeşehir Koleji İzmir'de 2. kampüsünü açıyor!

59 kampus ve 109 okulu ile Türkiye'nin her noktasına eğitim hizmeti veren Bahçeşehir Koleji, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında İzmir'de ikinci kampusü olan Güzelbahçe kampüsünü açıyor.

Gemi İnşa Üretim Destek ve Hizmet Merkezi Haberi

Gemi İnşa Üretim Destek ve Hizmet Merkezi

Trabzon Ticaret Sanayi Odası önderliğinde Trabzon'a Peyniraltı Suyu Tozu Üretim Tesisi ve Gemi İnşa Üretim Destek ve Hizmet Merkezi inşa edilecek. 250 kişinin istihdam edileceği Gemi İnşa Üretim Destek ve Hizmet Merkezi ve Peyniraltı Suyu Tozu Üretim Tesisi için 20 milyon euro yatırım bedeli belirlendi. 


2017 ve 2018 tarihlerinde çalışmaya başlaması planlanan tesislerde ihale öncesi saha incelemesi yapıldı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı uzmanları, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Sınırlı Sorumlu Sac Gemi Ahşap Tekne ve Kotra İmalatçıları Küçük Sanat Kooperatifi ve Trabzon Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nden katılımcılar ile görüşmeler gerçekleştirildi.


Proje aşamaları hakkında karar verilen Gemi İnşa Üretim Destek ve Hizmet Merkezi ve Peyniraltı Suyu Tozu Üretim Tesisi için üretim süreçleri hakkında da görüşmeler...