01 / 05 / 2024

Gemlik Belediyesi son durum

Gemlik Belediyesi son durum

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak olan 970 konutluk toplu konut projesi çalışmalarının yol inşaatı kısmı başladı. Gemlik'e devrolan 150 bin metrekarelik alanda proje çalışmalarının tamamlandığını vurgulandı.

Gemlik Belediyesi'nden 75 milyon TL'ye imarlı arsa!

Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığı, Bursa Gemlik Hisar Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 28 Aralık tarihinde yapılacak.

Gemlik Belediyesi arsa ve depolama alanı satacak! Bursa Gemlik'te arsa arayanlar dikkat!

Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığı, Gemlik'te arsa ve depolama alanı satacak. Söz konusu gayrimenkullerin tahmini bedeli 48 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Gemlik Belediyesi 7 arsa satıyor! Arsa alacaklar dikkat! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Gemlik Belediyesi, Bursa ili, Gemlik ilçesinde yer alan 7 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Gemlik'te yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sürpriz bir kararla personel alacak! Son başvuru tarihi 5 Mayıs!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. İlgili kadrolara başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru şartları ve kadro bilgisi de belli olurken, son başvuru tarihinin 5 Mayıs olduğu öğrenildi.

TOGG'de büyük heyecan! Gemlik tesisindeki son durum paylaşıldı, seri üretimin eli kulağında

Türkiye'nin yerli otomobili, yollara çıkmak için gün sayıyor. TOGG'un birçok testi de yüzde 90'lara ulaştı. İşte Gemlik'teki tesislerde son durum..

Kahramanmaraş Afşin Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kentin her noktasına millet bahçesi inşa etmek için çalışmalarını hızlandırdı. Büyükşehir Belediyesi son olarak Afşin'de inşaat çalışması için düğmeye bastı.

Bursa Gemlik'te 2.Etap konutları hak sahiplerine teslim ediliyor!

Bursa Gemlik Belediyesi tarafından inşa edilen toplu konutlarda ikinci etap anahtar teslimler başladı. 

Gemlik Cihatlı'da inşa edilen 2.Etap konutları Haziran'da teslim edilecek! 

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı’da inşa edilen toplu konutların 2. Etap konutları, Haziran ayının başında hak sahiplerine teslim edilecek.

Denizli'de tarihi yapılar restore ediliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde tarihi öneme sahip binaları restore etmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi son olarak Şirinköy Kahvehanesi’nin restorasyon çalışmalarına başladı. 

Bursa Çarşıbaşı'nda yıkım çalışmaları tam gaz!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi dahilinde yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi son olarak  Pirinç Han’ın arka tarafındaki bir binanın daha yıkımını gerçekleştirdi. 

ABB'den Anıtkabir çevresinin inşaata açıldığı iddialarına yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, son günlerde bazı basın organlarında yer alan Anıtkabir çevresinin 10 katlı inşaata açıldığına dair çıkan haberler üzerine yazılı açıklamada bulundu.

Gemlik Belediyesi'nde e-imar dönemi başlıyor!

Dijital dönüşüm çalışmalarına hız veren Bursa Gemlik Belediyesi, e-imar uygulamasını başlatıyor. Uygulama ile ilçenin imar bilgileri Gemliklilerin bilgisayar ve telefonlarına taşınacak.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden imar tadilatı planlaması açıklaması!

Hatay Büyükşehir Belediyesi; son günlerde bazı kişilerin, arazilerin imara açılması veya imar planı tadilatlarının çözümlenmesi için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın adını kullanması yönünde bildiri yayınladı.

Gemlik Belediyesi son durum Haberi

Gemlik Belediyesi son durum

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak olan 970 konutluk toplu konut projesi çalışmalarının yol inşaatı kısmı başladı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 16 Ekim tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Gemlik Belediyesine devrolan 150 bin metrekarelik alanda proje çalışmalarının tamamlandığını vurguladı. 5 bin kişilik modern mahalle için ilk adımı attıklarını ifade eden Refik Yılmaz, mahallenin yol oluşturma çalışmalarına start verdiklerini söyledi. Gemlik Belediye Başkan Yardımcıları Vedat Büyükgölcigezli ve Ahmet Avcı'nın yanı sıra belediye meclis üyeleri ve Mahalle Muhtarı İsmail Altay'ın da katıldığı törende, proje üzerinde de açıklamalarda bulunan Refik Yılmaz, yapım ihalesinin tamamlanmasıyla 2016 yılı içinde temel atılacağını müjdeledi. Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı yol çalışmaları inceleme gezisinde, proje çalışması...