13 / 05 / 2024

Genişbant abone sayısı ne kadara ulaştı

Genişbant abone sayısı ne kadara ulaştı

Türkiye'de bilişim sektörünün çok büyük gelişmeler gösterdiğini ifade eden Elvan, sektördeki tüm göstergelerin yukarı yönlü hareket ettiğini kaydetti. Elvan, genişbant internet abone sayısının son 8 ayda 6 milyon artarak 38 milyona ulaştığını bildirdi.

Arkadaşla konut alanların ve ‘Guppies’lerin sayısında artış!

Birleşik Krallık medyasının geniş yer verdiği Zoopla anketinin sonuçlarına göre arkadaşla konut alanların ve ‘Guppies’lerin sayısında artış yaşandı.

Sinpaş Yapı’da faizsiz finansmanı tercih edenlerin sayısı 8 yılda yüzde 850 arttı!

Sinpaş, 2021 yılında hayata geçirdiği Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’nı genişletiyor. Şube sayısını 2023 sonuna kadar 70’e çıkacaklarını ifade eden Sinpaş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, “Faizsiz finansmanı seçenlerin sayısı son sekiz yılda yüzde 850 arttı" şeklinde konuştu.

DİSK-AR resmen açıkladı! İşsiz sayısı 8.7 milyon oldu!

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu Araştırma Merkezi (DİSK-AR), İşsizlik ve İstihdam Görünümü” raporuna göre, geniş tanımlı işsiz sayısı 8.7 milyona yükseldiğini açıkladı.

Türkiye’de işsiz sayısı 8 milyon 567 kişiye ulaştı!

TÜİK’e göre işsiz sayısı mayıs ayında 193 bin kişi azalarak 3 milyon 328 bin kişi, işsizlik oranı yüzde 9,5 oldu. Eksik istihdamdakiler ve potansiyel iş gücü de dahil geniş tanımlı işsizlerin sayısı ise 8 milyon 567 bin, oranı da yüzde 22,5 olarak gerçekleşti.

Mart ayı işsizlik rakamları açıklandı! İşsiz sayısı 3 milyon 508 bin oldu!

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre, mart ayında dar tanımlı işsiz sayısı bir önceki aya göre 4 bin kişi arttı ve 3 milyon 508 bin kişi oldu. Dar tanımlı işsizlik oranı değişim göstermedi ve yüzde 10 seviyesinde gerçekleşti. Geniş tanımlı işsizlik ise 1,6 puanlık azalış ile yüzde 21,8 şeklide o

Spotify abone sayısını katladı

Popüler çevrimiçi podcast ve müzik dinleme uygulaması Spotify Türkiye’de pek çok kullanıcıya sahip bilindik bir uygulama. Abone sayısını arttıran Spotify tahminleri aşmış görünüyor.

Yol genişliğine göre kat sayısı ne olmalı?

Bir arsanız olduğunu ve üzerinde inşaat yaptırmak istediğinizi düşünelim. Peki, yol genişliğine göre kat sayısı ne olmalı? İşte yanıtı...

İmar Barışı, elektrik abone sayısını arttıracak!

Ülke gündeminde yoğun bir şekilde yer alan İmar Barışıyla birlikte yapıların imar ve ruhsat sorunu çözülecek. Bakanlığın yetkilendirdiği kurum ve kuruluşlar ile e-devlet üzerinden de başvuru yapılabilen Yapı Kayıt Belgesine başvuranların sayısı 2,5 milyonu aştı.

DeFacto yurtdışındaki mağaza sayısını 103’e çıkarıyor!

Global bir moda markası olma vizyonuyla yatırımlarını sürdüren DeFacto mağaza ağını tüm dünyada genişletmeye devam ediyor. DeFacto yurtdışı mağaza sayısını 103’e, toplam mağaza sayısını ise 400’ün üzerine çıkarmayı planlıyor.

Antalya OSB, istihdam edilen kişi sayısını 18 bine çıkaracak!

Halen 150 firmanın sanayi parseli beklediği Antalya OSB, genişleme bölgesini yatırıma açarak istihdam edilen kişi sayısını 12 binden 18 bine çıkarmayı hedefliyor.

Nizip OSB, firma sayısını 70'e çıkarmayı hedefliyor!

Nizip OSB, 2 yılda firma sayısını 20’den 70’e istihdam edilen kişi sayısını 500’den 4 bine çıkarmayı planlıyor. OSB yönetimi genişleme için planlandığı 150 hektar alanın 100 hektarını kamulaştırdı.

Kale 7/24 Alarm Sistemleri abone sayısını hızla artırıyor!

60 yılı aşkın süredir özellikle kilit ve çelik kapının tartışmasız lider firması Kale Endüstri Holding’in bünyesinde güvenlik ve alarm izleme hizmeti sunan Kale Alarm Sistemleri, abone sayısını hızla arttırmayı hedefliyor.

Genişbant abone sayısı 38 milyona ulaştı!

Türkiye'de bilişim sektörünün çok büyük gelişmeler gösterdiğini ifade eden Elvan, sektördeki tüm göstergelerin yukarı yönlü hareket ettiğini kaydetti. Elvan, genişbant internet abone sayısının son 8 ayda 6 milyon artarak 38 milyona ulaştığını bildirdi.

Genişbant abone sayısı ne kadara ulaştı Haberi

Genişbant abone sayısı ne kadara ulaştı


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, genişbant internet abone sayısının son 8 ayda 6 milyon artarak 38 milyona ulaştığını bildirdi.


Bakan Elvan, AA muhabirine, 2014 yılı ikinci çeyrek bilişim sektörü verilerini açıkladı.


Son 12 yıllık dönemde Türkiye'de bilişim sektörünün çok büyük gelişmeler gösterdiğini ifade eden Elvan, sektördeki tüm göstergelerin yukarı yönlü hareket ettiğini kaydetti.


Genişbant internet abone sayısının da her dönem istikrarlı şekilde büyümeye devam ettiğini belirten Bakan Elvan, özellikle son 8 ayda 6 milyon gibi ciddi bir artışla 38 milyona yükseldiğini ifade etti.


Aynı dönemde 3G mobil abone sayısının yaklaşık 4 milyonluk artışla 53,4 milyona çıktığını bildiren Elvan, "Mobil abone sayısı ise 2 milyon artarak 71 milyona ulaştı" dedi.


Cep'ten en fazla yine Türkiye konuştu


Yılın ikinci çeyreğinde 364 dakika kişi başı ortalama...