30 / 04 / 2024

Genişleme alanı olmayan OSBler

Genişleme alanı olmayan OSBler

OSB Uygulama Yönetmeliği 'nde geçen yıl yapılan değişiklikle Taban Alan Katsayısı Uygulaması 'nın ( TAKS ) kaldırılması, genişleme alanı olmayan bölgelerdeki işletmelerin büyüme sorununa çare olamadı.

Hisseli tapu sahipleri dikkat! Şufa hakkı nedir?

Türkiye'de mülkiyet hukuku denilince, gayrimenkul sahipliğinden satışına kadar geniş bir alanı kapsamaktadır. Buna göre, tapusu hisseli olan kişilerin nelere dikkat etmesi gerekir. 

Küresel piyasalarda negatif seyir hakim! Avrupa borsalarında düşüş yaşandı!

Küresel piyasalar, ABD enflasyon verilerinin beklentilerin üzerinde çıkması, ABD Merkez Bankası'nın gelecek dönem politikalarındaki belirsizliğin artması ve İsrail-Filistin çatışmasının genişleme endişeleriyle negatif seyrediyor.

Türk Telekom en az ilkokul mezunu personel ve işçi alımı başvurusu açıldı; İşte başvuru şartları

Türkiye'nin önde gelen telekomünikasyon şirketi Türk Telekom, genişleme ve güçlendirme hedefleri doğrultusunda en az ilkokul mezunu personel ve işçi alımı başvurularını başlattı. 14 bin TL maaşla işe alımlar başlıyor. İşte başvuru şartları...

Arçelik 570463 MB No Frost Buzdolabı 13 bin 179 TL! Özellikleri neler? En uygun fiyata nereden alınır? 

Arçelik 570463 MB No Frost Buzdolabı 406 L toplam kapasitesiyle geniş saklama alanı sağlıyor. Sahip olduğu teknoloji ile yiyecekleri ilk günkü tazeliğinde muhafaza ediyor.

Dayanıklı ve güvenilir seçenek Peugeot Boxer serisi 2023'e damga vuracak! Peugeot Boxer serisinde Mart zammı ne kadar?

Boxer'ın iç tasarımı, yolcuların ve sürücünün konforlu ve verimli bir şekilde seyahat etmesini sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Konforlu koltuklar, havalandırma, geniş depolama alanı ve modern özellikler, sürüş deneyimini daha keyifli hale getirir. Peki 29 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

Siemens Alttan Donduruculu Buzdolabı kaç TL, özellikleri neler? İşte Siemens 20 Mart 2023 fiyat listesi

Siemens KG76NCWE0N iQ500 Alttan Donduruculu Buzdolabı 186 x 75 cm XL kapasitelidir. Ayarlanabilir raf sistemi sayesinde geniş saklama alanı oluşturulur.  Peki AirFresh filtre ne işe yarıyor? Cihaz ne kadara satılıyor? 

Arçelik 274532 EI No Frost Buzdolabı en uygun nereden alınır, fiyatı ne kadar? 19 Mart 2023 fiyat listesi...

Arçelik 274532 EI No Frost Buzdolabı, 532 litre kapasitesiyle geniş saklama alanı sağlıyor. Üstün teknolojileri ile yiyecekleri ilk günkü tazeliğinde saklıyor. Peki, Arçelik 274532 EI No Frost Buzdolabı özellikleri ne? İşte detaylar...

Samsung RB50RS334WW No Frost Buzdolabında yüzde 8 indirim fırsatı... Bakın nerede! 11 Mart 2023 fiyat listesi...

En çok tercih edilen Samsung buzdolapları arasında yer alan Samsung RB50RS334WW, 520 litrelik iç hacmi ile geniş depolama alanı sunuyor. Donatıldığı teknolojilerle yiyeceklerin tazeliğini uzun süre koruyor. Peki, Samsung RB50RS334WW en uygun nereden alınır?

Profilo 6 Çekmeceli Derin Dondurucu cazip fiyatıyla dikkat çekiyor! İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi

Profilo DF1024WFVV 6 Çekmeceli Derin Dondurucu, soğutma-dondurma teknolojisi ve geniş iç hacmiyle kullanıcılarına geniş saklama alanı sunduğu için çokça tercih ediliyor. 

Deprem vurdu, altının kalbi Kahramanmaraş Altınşehir durdu, talep yüzde 30 arttı!

Altın işleme alanında ülkemizin en önemli merkezlerinden olan Kahramanmaraş’ta deprem nedeniyle sektörün durmasının talepte yüzde 30 artışa yol açtığı bildirildi.

Soğuk hava üfleme tekniği ile gıdalarınız istediğiniz gibi donsun! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Buzdolabım soğutmuyor diyenler için Profilo, üstten donduruculu no frost soğutma teknolojisini sahip buzdolabını tüketicisine sunuyor. Buzdolabı geniş saklama alanı sayesinde özellikle kalabalık aileler tarafından tercih ediliyor. İşte güncel buzdolabı fiyat listesi

Yedi çekmeceli derin dondurucu ile yiyecekleriniz üstün koruma altında! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Geniş hacme sahip olmayan derin dondurucusunu  değiştirmek isteyenler için Vestfrost; yedi çekmecesi bulunan üstün soğutma teknolojisine sahip derin dondurucuyu tüketicilerinin beğenisine sunuyor.

Profilo Üstten Donduruculu Buzdolabı 23.340 TL! Özellikleri neler? En ucuza nereden alınır? 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Buzdolabını yenilemek isteyenler için Profilo, Üstten donduruculu buzdolabını no frost soğutma teknolojisi ile tüketicisinin beğenisine sunuyor. Buzdolabı geniş saklama alanı sayesinde özellikle kalabalık aileler tarafından tercih ediliyor. İşte güncel buzdolabı fiyat listesi

Genişleme alanı olmayan OSBler Haberi

Genişleme alanı olmayan OSBler

Emsal uygulamasının kaldırılarak OSB'lere dikey büyüme olanağı getirilmesini isteyen İzmir Atatürk Başkanı Hilmi Uğurtaş, bunun sağlanması halinde bölgelerinin 3 katı büyüyebileceğini söyledi. 

Günümüzde sanayicinin en önemli sıkıntısının finansman olduğuna dikkat çeken Hümi Uğurtaş, özellikle yeni kuru lan işletmelerde sabit yatırım kalemlerinden biri olan arsaların değerinin çok önemli olduğunu söyledi. Uğurtaş, "Çoğu zaman sabit yatırıma yapılan harcamalar nedeniyle işletme sermayesi sıkıntısı yaşanıyor. Genişleme alanı olmayan ve arsa değerleri yüksek bölgelerde mevcut alanların verimli kullanılması daha da önemli hale geliyor. Yüksekliğin serbest olduğu bölgelerde sanayi tesislerinin Kat Alanı Katsayısı (KAKS) nedeniyle katlı yapılar inşa edememesi ciddi şeküde tartışılıyor. Bugün Çin, Güney Kore gibi üretim ve istihdam patlaması yaşanan bölgelerde dikey büyüyen OSB'ler görmek mümkün" diye konuştu. 



'Buradan 3 OSB daha çıkar' Konuyu geçen...