06 / 05 / 2024

Genpower Jeneratörün satışı

Genpower Jeneratörün satışı

Artı Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Artı Yatırım Genpower Jeneratör San.ve Tic.A.Ş'nin satışını onayladı.

İBB Halk Market’te 800 yerel ürün satışa sunuldu!

Türkiye’nin dört bir yanındaki üretici ve kadın kooperatiflerinin ürettiği 800’den fazla üzerinde ürünü uygun fiyat ile tüketiciye ulaştıran İBB Halk Market’ten en son bir sene içerisinde en çok alışveriş yapan şehirler; İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Eskişehir oldu.

Konut satışlarındaki düşüş, inşaat sektörünü de olumsuz etkiledi!

2024 yılına sayılı günler kala, Türkiye genelinde güncel konut metrekare satış fiyatı 23 bin 546, ortalama konut fiyatı ise 3 milyon 60 bin 980 TL olarak belirlendi. Konut fiyatlarının artması satışları düşürdü. Satışların düşmesi ise inşaar sektörünü etkiledi.

Hacizli araçların satışı ikinci el piyasasını düşürür mü? Satış işlemi ne kadar sürer? Uzmanlar açıkladı!

​​​​​​​Yediemin otoparkında bulunan hukuken muhafazasına gerek kalmayan hacizli araçların ihale aracılığıyla satışa çıkarılmasına yönelik düzenleme yürürlüğe girdi. Peki, hacizli araçların satışı ikinci el piyasasını düşürür mü? Satış işlemi ne kadar sürer? İşte detaylar...

Bu ürünün satışı 81 ilde yasaklandı! A101, BİM, ŞOK, Migros, CarrefourSA ve diğer marketlerde satılmayacak!

Gıda yönetmeliği ve denetimleri doğrultusunda, Türkiye'de nar aroması içeren ürünlerin satışına yeni kontrol koşulları getirildi. Bu düzenleme, nar ekşisi ya da nar aroması etiketi taşıyan ürünlerin satışını etkileyecek. Buna göre bu ürünlerin satışı 30 Haziran 2024’ten itibaren yasaklanacak.

Çılgın kampanya başladı! Migros'ta aynı ürünün 2.si yüzde 50 indirimle satılacak!

Migros bu haftaya özel kampanya başlattı. Kampanya kapsamında unlarda aynı ürünün 2.si yüzde 50 indirimle satışa çıkarıldı. İşte kampanyaya ilişkin tüm detaylar...

Aynı ürünün ikincisi 50 indirimle satılacak! Sepet dolduracak çılgın kampanya başladı!

Migros çılgın kampanyasını duyurdu. Bu kapsamda aynı ürünün 2.si yüzde 50 indirimle satışa çıkarılacak. İşte kampanyaya ilişkin tüm merak edilenler...

Silverline BO6504B01 S4 ankastre fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evlenecek çiftlere ve evine ankastre fırın almak isteyenlere güzel haber Silverline’dan geldi. Silverline, son teknolojik özelliklerle donattığı BO6504B01 S4 ankastre fırını satışa çıkardı.

Bosch’tan çok ses getirecek yeni ürün! MUMS2VM00 mutfak makinesi satışa çıktı!

Küçük ev aleti denildiğinde akla ilk gelen markalardan Bosch, adeta mutfaklara armağan derecesinde bir ürünle piyasayı salladı. MUMS2VM00 mutfak makinesini üreten Bosch, bu ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

Aynı anda üç yemek pişirme özelliğinin bulunduğu Profilo FRMA425B ankastre fırının fiyatı açıklandı!

Profilo, aynı anda üç tepsi yemeği tatları birbirine karışmadan pişirme özelliğinin bulunduğu FRMA425B ankastre fırını satışa çıkardı. Ürün için makul bir fiyat belirleyen Profilo, aynı zamanda ürünün teknik özelliklerini ve tüm detaylarını da paylaştı.

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

Siemens iQ300 Buhar Destekli Ankastre Fırın'ın fiyatı açıklandı!

Siemens, evine ankastre fırın almak isteyenler için güzel haberi duyurdu. iQ300 Buhar Destekli Ankastre Fırın’ı satışa çıkaran Siemens, bunun yanı sıra, ücretsiz teslimat fırsatı da sunacağını açıkladı.

BİM az önce duyurdu! Çift kişilik su geçirmez alez 155 TL’ye, fırın kabı 89 ‘ye, çelik satır 120 TL’ye düştü!

16 Haziran’dan itibaren BİM’de indirime girecek ürünlerin kataloğu paylaşıldı. BİM’de 16 Haziran itibarıyla çift kişilik su geçirmez alez 155 TL’ye, fırın kabı 89 ‘ye, çelik satır 120 TL’ye düşecek. İşte 16 Haziran Cuma BİM fiyat listesi...

 Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Millet olarak misafir ağırlamak en memnun şekilde yolculamak herkesin isteğidir. Kültürümüze en uygun ağız tadını sunan Kumtel fırın özellikleri ve fiyatı haberimizde.  Peki Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Genpower Jeneratörün satışı Haberi

Genpower Jeneratörün satışı

Artı Yatırım Holding A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;


Satış mutabakatı 11/04/2014 tarihinde KAP  açıklamamızda duyurulan  ve Şirketimizin 16/05/2014 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısının  4.maddesinde görüşülen; iştirakimiz  Genpower Jeneratör San.ve Tic.A.Ş'nin 20.479.200 adet hisse senedinin Sn.Müjdat Uslu'ya satışı oy çokluğu ile onaylanmıştır. Sahip olduğumuz Genpower Jeneratör San ve Tic.A.Ş.'nin Hisse Senedi İlmuhaberleri Sn. Müjdat Uslu'ya devir ve temlik...