18 / 07 / 2024

gezi parkı eskişehir

gezi parkı eskişehir

Kentsel gelişimi ile öne çıkan kentlerimizden Eskişehir, üniversitelerinin de yarattığı hareketliliğin etkisi ile gayrimenkulde Türkiye'nin cazibe yaratan bölgelerinden olmuştu.Gezi Parkı protestoları son dönemde gayrimenkulde durgunluk yarattı...

Gezi Parkı mahkeme kararıyla yeniden İBB’nin!

Tartışmaların odağındaki Gezi Parkı, mahkeme kararıyla yeniden İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin oldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

Eskişehir Green Park'ta hemen teslim konutlar!

Green Park projesinde yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. Eskişehir Green Park'ta 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olacak şekilde toplam 72 konut bulunuyor.

Ekrem İmamoğlu'ndan Gezi Parkı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmir’de, gazetecilerin Gezi Parkı ile ilgili sorularını yanıtladı.

Murat Ongun'dan Gezi Parkı çıkışı: Hevesinizi de aldıysanız parkımızı geri verir misiniz?

İstanbul Büyükşehir Belediye Sözcüsü Murat Ongun, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün açıklamasını alıntılayarak "Gezi Parkı’nın vakıf kültür varlığı olmadığını ve 2. Bayezid tarafından yapılmadığını siz de belirttiğinize göre, hevesinizi de aldıysanız parkımızı geri verir misiniz?" dedi.

Mahir Polat'tan Gezi Parkı'nın mülkiyetinin değiştirilmesine ilişkin açıklama!

Gezi Parkı'nın mülkiyeti Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı’na verildi. Peki el değiştirme nasıl yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat anlattı...

Eskişehir Ordunpazarı Belediyesi miras kalan arsaya el mi koydu?

Eskişehir Ordunpazarı Belediyesi, Nuriye Erdi ve 12 akrabasına dedelerinden miras kalan arsaları imarda park ve yeşil alan yeri olarak gösterdi.

Ekrem İmamoğlu: Taksim Meydanı dönüşecek, Gezi Parkı korunacak!

Millet İttifakı'nın CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Taksim Meydanı için yeni bir proje hayata geçireceklerini, Gezi Parkı'nı ise korumaya alacaklarını söyledi.

Eskişehir yeni kent meydanına kavuştu!

Büyük Park önünde atıl durumda bulunan ve saman pazarı olarak bilinen alan, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilerek modern bir meydana dönüştürüldü.

Park Dedeman Eskişehir Eylül'de açılacak!

Dedeman Otelleri, Park Dedeman hizmet anlayışını Eskişehir'e taşıyor. Park Dedeman Eskişehir Eylül'de açılacak...

Gezi Parkı'ndan Harbiye'ye ekolojik köprü geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Gezi Parkı'nı Harbiye'ye bağlamak için yapılması planlanan ekolojik köprü çalışmaları başlatıldı.

Eskişehir Odunpazarı'nda 12 bin metrelik Spor Parkı açıldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Gökmeydan Mahallesi’ne açtığı Spor Kampüsünün ardından şimdi de Yenikent Mahallesinde Spor Parkı açtı. Açılışı yapılan parkta Eskişehirli Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Turgay Topsakaloğlu’nun adı yaşatılacak.

Eskişehir Odunpazarı'nda atıl binalar yıkılıyor!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Büyükdere mahallesindeki Süceattin Veli Parkı’nın sınırlarında bulunan iki evi yıktı.

Eskişehir Basın Parkı hizmete açıldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ,Basın Parkı'nda peyzaj düzenleme çalışması kapsamında parkı yeni ve modern bir görünüme kavuşturmak için başlattığı çalışmalarını tamamladı.

gezi parkı eskişehir Haberi

gezi parkı eskişehir


Kentsel gelişimi ile öne çıkan kentlerimizden Eskişehir, üniversitelerinin de yarattığı hareketliliğin etkisi ile gayrimenkulde Türkiye'nin cazibe yaratan bölgelerinden olmuştu. Yaz dönemi ve piyasalardaki dalgalanmalara en son Gezi Parkı protestoları da eklenince kent, son dönemde gayrimenkulde durgun bir döneme girdi. 


Nüfusu bir milyonu bulan Eskişehir, iki üniversite, bir açık öğretim fakültesi ve meslek yüksekokulları ile Türkiye'nin üniversite kentlerinden biri olarak anılıyor. Yeni yapıların yüzde 37 gibi yüksek bir oranının, 1+1'lerden oluştuğu kentte, pek çok ihtiyaç yüksek eğitim kurumlarının taleplerine göre belirleniyor. 


Türkiye'nin en başarılı şehir planlamasının yapıldığı iller arasında gösterilen Eskişehir, üniversite kenti olma kimliği ile başka illerden de ciddi talep görüyor. Yıllardır çok dinamik bir gayrimenkul hareketliliği sözkonusu. 


Gezi Parkı protestoları birçok kentte olduğu gibi Eskişehir'de de emlak piyasasına olumsuz yansımış. Yaz...