29 / 04 / 2024

girne hayvan bakım evleri

girne hayvan bakım evleri

Beylikdüzü Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki sistemi anlamak için ilçeye gelen Girne Belediyesi yetkilileri; barınak, ameliyathane, mutfak, engelli bölümü ve kedi evleri bölümünü gezdi.

Kemerburgaz'daki sahipsiz hayvan bakım evi 4 Nisan'da açılacak!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yazıcı, "Kemerburgaz'da inşaat çalışmaları devam eden sahipsiz hayvan bakım evini 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü'nde açmayı planlıyoruz" dedi...

Girne Belediyesi'nden Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi'ne inceleme!

Beylikdüzü Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki sistemi anlamak için ilçeye gelen Girne Belediyesi yetkilileri; barınak, ameliyathane, mutfak, engelli bölümü ve kedi evleri bölümünü gezdi.

Erzurum Büyükşehir'den sokak hayvanları için bakım evi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, elverişsiz hava şartlarının hâkim olduğu bölgede sokak hayvanlarına yönelik oluşturduğu Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kış mevsimiyle ilgili gerekli tüm tedbirleri aldı.

Erzurum Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi yenileniyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi daha hijyenik ve iyi bir ortamda hizmet verebilmek için yenileniyor.

Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi Merkezi yenilendi!

Beylikdüzü Belediyesi, sahipsiz hayvanların yaşam standartlarının yükseltilmesi, teşhis ve tedavide çok daha iyi hizmet verilebilmesi için Geçici Hayvan Bakım Evi Merkezi’ni baştan aşağı yeniledi...

Trabzon Sokak Hayvanı Bakım Merkezi 4,2 milyona mal olacak!

Trabzon'da, Orman ve Su İşleri Bakanlığının katkısı ile Büyükşehir Belediyesince 84 dönüm üzerinde yaptırılan Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi, yaklaşık 4.2 milyon liraya mal olacak.

Çankaya Çayyolu'ndaki hayvan bakım istasyonu açıldı!

Çankaya Belediyesi, Çayyolu'ndaki yeni hayvan bakım istasyonunu açtı. Ameliyathanenin de bulunduğu tesis, 8 mahalleye hizmet verecek.

Alanya Hayvan Bakım Evi'nin temeli 21 Temmuz’da atılacak!

Antalya’nın Alanya ilçesi Demirtaş Mahallesi’ne 24 dönümlük alana sokak hayvanları için Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi yapılıyor. 1 milyon 453 bin TL’ye ihalesi yapılan bakım evinin temeli 21 Temmuz’da atılacak.

Kısırkaya Hayvan Bakımevi'nin inşaatı tamamlandı!

İBB tarafından yapımı tamamlanan Kısırkaya Hayvan Bakımevi tamamlanma aşamasına geldi. İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki tüm ilçe belediyelerine hizmet vermek üzere planlanan merkezde sokak hayvanları için her şey düşünülmüş

İBB'den Hayvan Bakım Evi ve Doğal Yaşam Alanı açıklaması!

İBB tarafından yapılan açıklama şu şekilde; "Sarıyer Kısırkaya Hayvan Bakım Evi ve Doğal Yaşam Alanı ile ilgili iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Merkezimiz İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki tüm ilçelere hizmet vermek üzere projelendirilmiştir"

Türkiye’nin en büyük Hayvan Bakım Merkezi’nin inşaatı hızla sürüyor!

Türkiye'nin en büyük Sokak Hayvanları Bakım Merkezi ve Doğal Yaşam Alanı’nın inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Sokak Hayvanları Bakım Merkezi ve Doğal Yaşam Alanı 4 milyon 240 bin TL’ye mal olacak.

Trabzon’da Türkiye’nin en büyük hayvan bakım merkezi yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sokak hayvanları bakım merkezi ve doğal yaşam alanının yapımına Trabzon’da başlandı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Her canlı bizim için çok değerlidir” dedi.

Kocaeli Kandıra'da hayvan rehabilitasyon ve bakım merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra’da modern bir hayvan rehabilitasyon ve bakım merkezi oluşturdu. Sokaklarda yaralanan ve de hasta olan hayvanlar bu merkezde iyileştirilerek tekrar sokağa salınıyor.

girne hayvan bakım evleri Haberi

girne hayvan bakım evleri


Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı Fatma Hoşgöz ve Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Ertuğrul Tunçel, Girne Belediyesi yetkililerini ağırladı. Beylikdüzü’nde tam donanımlı bir şekilde kurulan Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki sistemi anlamak için ilçeye gelen Girne Belediyesi yetkilileri; barınak, ameliyathane, mutfak, engelli bölümü ve kedi evleri bölümünü gezdi. Yetkililer, merkezi mimari ve uygulanan hizmetler açısından inceleyerek, Veteriner İşleri Müdürü Tunçel’e pek çok soru yöneltti.


Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün hizmet politikası ile kurumsal yaklaşımını detaylıca dinleme fırsatı bulan yetkililer, aynı zamanda belediyenin kültür, sanat, çevre ve sosyal yaşam alanlarına dair birçok konuda da fikir sahibi oldu. Cemil Hoca Restaurant’ta öğle yemeği molası veren ekip, daha sonra Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne dönerek projeleri görüşmeye devam etti. Kıbrıs Girne’de sokak hayvanlarının bakım...