02 / 05 / 2024

girnede kaç yüklekliği ne çok ne kadar olabiliyor

girnede kaç yüklekliği ne çok ne kadar olabiliyor

Girne için beklenen açıklama yapıldı. Yüksek katlı projelere karşı vatandaşın tepkisi yükselince, bakanlık ilk adımı attı. Girne için yeni bir emirname değişikliği hayata geçti.

Dolar 32 TL'yi geçti! Gümbür gümbür geliyor! Uzmanlar uyarıyor! Dolar bir kaç gün içinde...

Son dakika dolar kuru bugün 32 lirayı geçerek 33 liraya merdiven dayadı. Döviz kurlarında yükseliş devam ediyor. Uzmanlar ise Kapalıçarşı'daki dolar alım satım makasının açıldığını söyleyerek uyardı; Bir kaç gün içinde...

Altın yükseliş için ilk adımı attı! Gram altın tekrar 1700 liranın üzerinde! 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Altın bugün yükseliş için ilk adımı attı. Gram altın 1600'lü seviyelerden tekrar 1700 liranın üzerine çıktı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? 7 Ekim 2023 altın fiyatları kaç lira? 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

Yasin Yerebakan kimdir? Bankacılık sektöründe kaç yıl çalıştı? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor?

Yasin Yerebakan kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Değer Varlık’ta hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Yasin Yerebakan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Dolarda fren patladı! Doların kaç liraya kadar yükseleceği açıklandı! Bu rakamı görenler dövizciye koşacak!

23,46 TL seviyesine kadar yükselen dolar 23,20 TL seviyesinde sabitlendi. Dolarda resmen fren patladı. Dolar yükselmeye devam edecek mi? Doların kaç liraya kadar yükseleceği açıklandı. Bu rakamı görenler dövizciye koşacak. Son dakika dolar gelişmesi...

Yenilenmeyen kira sözleşmesi kaç yıl geçerli? Ev sahibi kiraya verdiği konutu kontrol edebilir mi?

Kiracılar ve ev sahipleri açısından kira sözleşmesi önemlidir. Aynı kiracılar ile devam edilip edilmeyeceği kira sözleşmesinin yenilenme arifesinde belli olur. Peki Yenilenmeyen kira sözleşmesi kaç yıl geçerli? İşte detaylar!

Bekçi olmak isteyenler aman dikkat! 2023 yılı için tarihler tek tek açıklandı! Bu tarihleri aman kaçırmayın!

Bekçi olmak isteyenler aman dikkat... 2023 yılı için tarihler tek tek açıklandı... Bu tarihleri aman kaçırmayın...

Kadınlarda sigortalılık süresi kaç yıl?

Kadınlarda ve erkeklerde sigortalılık süresi değişmektedir. Peki “Kadınlarda sigortalılık süresi kaç yıl?” İşte araştırılan detaylar!

Kaç yıl çalışan işsizlik maaşı alır?

İşsizlik maaşı almak isteyen vatandaşlar, bu konuya dair araştırmalar yapmaktadır. İşsizlik maaşı kaç yıl çalışan alır, İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır? çok sık araştırılan sorular arasındadır. İşte detaylar!

İlk arabada ÖTV indirimi var mı? ÖTV indirimi 2022 hangi araçlar için geçerli? ÖTV indirimi kaç yılda bir yapılır?

ÖTV indiriminde son durum ne? İlk arabada ÖTV indirimi var mı? ÖTV indirimi 2022 hangi araçlar için geçerli? ÖTV indirimi kaç yılda bir yapılır? İşte sorulan soruların yanıtları!

Bir asgari ücretli ev alabilmek için kaç yıl çalışmalı? 2+1 evlerin fiyatları ne kadar yükseldi? Ev alacaklar dikkat!

BETAM, asgari ücretlinin 2+1, 90 metrekarelik bir ev sahibi olabilmesi için birikim yapması gereken süreyi belirledi. Peki asgari ücret ile kaç yılda konut sahibi olunur? Konut fiyatlarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Gübre fiyatlarına yüzde 342 zam geldi! Gübre fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte Ağustos 2022 güncel gübre fiyat listesi..

Tarım ve Orman Bakanlığı, TÜİK’in verilerini açıkladı ve gübre fiyatlarının son 1 senede ne kadar yükseldiği belli oldu. Peki gübre fiyatlarında son durum ne? Gübre fiyatları son 1 senede ne kadar zamlandı? İşte 15 Ağustos 2022 güncel gübre fiyat listesi...

Rusya’nın gaz ambargosu üzerine AB yüzünü başka yöne çevirdi! İki ülkeyle anlaşma

Savaş nedeniyle AB ile Rusya arasında yaşanan gerilim tırmanıyor. Rusya’nın Avrupa’ya uygulamakla tehdit ettiği gaz ambargosunun ardından AB yüzünü başka yöne çevirdi. İsrail’le doğal gaz anlaşması yapacağını duyuran AB Komisyonu Başkanı Von Der Leyen, gazın Mısır üzerinden sağlanacağını söyledi.

Dolardaki yükselişi görenler gözlerine inanamıyor! Flaş son dakika dolar kuru 8 Haziran 2022

Dolar kuru haftanın üçüncü işlem gününde de yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Dolardaki yükselişi görenler gözlerine inanmıyor. Dolar bugün kaç TL? Dolar bugün ne kadar? İşte flaş son dakika dolar kuru 8 Haziran 2022...

girnede kaç yüklekliği ne çok ne kadar olabiliyor Haberi

girnede kaç yüklekliği ne çok ne kadar olabiliyor

Kıbrıs emlak ve Kıbrıs inşaat sektörü için sıcak gelişme..


İçişleri ve Çalışma Bakanı Asım Akansoy, “2016 Girne Beyaz Bölge Emirname Değişikliği”nin hayata geçtiğini açıkladı. 


İçişleri ve Çalışma Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, “2016 Girne Beyaz Bölge Emirname Değişikliği”, yoğunluklar, binalar arası mesafe, bina cephe uzunlukları, kat yükseklikleri ve yapı arsa oranları olmak üzere beş konuda değişiklik yapılmasını içeriyor.


10 KATTAN 7 VE 5’E

Kentin mevcut dokusu, silueti ve ölçeğini korumak, ışıklandırma, havalandırma ve sokak kalitesini sağlamak amacıyla halen 10 kat ve 34 metre olan bina yüksekliğini içeren düzenleme, “2016 Girne Beyaz Bölge Emirname Değişikliği” ile ana caddelerde 7 kat (25 metre), ana caddeler dışındaki diğer bölgelerde 5 kat (20 metre) olarak düzenlendi.


Girne Beyaz Bölge Emirname değişikliğinin amacının, İmar Planı’nın yürürlüğe gireceği zamana kadar...