18 / 05 / 2024

Gıto Teknik Denetim adres

Gıto Teknik Denetim adres

Gıto Teknik Denetim Ve Gözetim Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile J.A.Mustafa Abrayık Zgugu tarafından kuruldu. 

Evora İzmir'in ticari alanlarında yüzde 15 indirim! 

Emlak Konut GYO güvencesi, Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığı ile inşa edilen Evora İzmir projesinin ticari alanlarında yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor. Proje için başlatılan kampanya kapsamında indirimin dışında bir de yüzde 25 peşinatla 36 ay vade imkanı sağlanıyor. 

Sıfır otomobilde yeni düzenleme: Elektronik sistemle denetim geliyor!

Ticaret Bakanlığı, otomotiv sektöründe yaşanan stokçuluk ve fahiş fiyat uygulamalarıyla mücadele etmek için yeni bir uygulama başlatıyor. Yeni düzenlemeye göre sahadaki denetim elemanları dışında elektronik sistemlerden de denetleme yapılacak.

EYT'de 6 adım şartı! Kademe sistemi geliyor

Milyonlarca emeklinin beklediği EYT düzenlemesinde sona gelindi. Uzmanlara göre teknik detaylar biterken şartlar belirleniyor. Prim ve süresi eksik olan kişilerin de bu düzenlemeden faydalanması hedefleniyor. Eksik primi tamamlamanın ise 6 yolu var.

Kriptocular endişelenmeyin! Analistler açıkladı, düşüş aslında yükselişin habercisi!

Kripto para piyasasındaki güncel teknik görünümü değerlendiren analist, teknik görünümü değerledirdi. Peki, kriptolarda düşüş devam edecek mi yoksa yükselişin zamanı mı geldi? İşte bütün detaylar...

Lones Test Ve Belgelendirme Anonim Şirketi kuruldu!

Lones Test Ve Belgelendirme Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Şenol ve Setaviz Teknik Denetim Belgelendirme ve Eğitim Hiz ortaklığında kuruldu.

Kare Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kare Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmenap Aras ve Gökhan Umuç ortaklığında kuruldu. 

Mes Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Mes Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gültekin Topal tarafından kuruldu.

Uzay Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğulcan Gültekin ve Sabit Hacılarlı ortaklığında kuruldu.

Ürün güvenliği ve teknik düzenlemeler kanunu yayımlandı!

Ürünlerin güvenli ve ilgili teknik düzenlemelere uygun olmasının sağlanması, piyasa gözetimi ve denetim ve yükümlülüklere ilişkin esasların belirlenmesini amaçlayan ürün güvenliği ve teknik düzenlemeler kanunu yayımlandı.

Gören Teknik Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gören Teknik Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Gören tarafından kuruldu.

İnşaat alanının büyüklüğü denetimcinin görev süresini belirleyecek!

Resmi Gazete’de yayımlanan yönetmelik değişikliğine göre, yapı denetim kuruluşlarının ve yapı denetim elemanlarının görev süresi, toplam yapı inşaat alanının büyüklüğüne göre belirlenecek.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi MYO binası boşaltıldı!

İstanbul’da merkez üssü Silivri açıklarında gerçekleşen depremden çevre iller de etkilendi. Tekirdağ Namık Kemal Üniversite’sinin binasının kolonları zarar gören Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu binası boşaltıldı….

Nivo İstanbul’un tesis ve site yönetimini Atalian Türkiye üstlendi!

Cathay Group imzası ile Basın Ekspres Yolu, Güneşli E-5, TEM ve sahil yolunu birbirine bağlayan kavşak noktasında 200 bin metrekare alan üzerinde inşa ettiği Nivo İstanbul projesinin temizlik, güvenlik, teknik hizmetler yönetimi ve site yönetimini Atalian Türkiye yapacak...

Gıto Teknik Denetim adres Haberi

Gıto Teknik Denetim adres

Gıto Teknik Denetim Ve Gözetim Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile J.A.Mustafa Abrayık Zgugu tarafından kuruldu. 

Gıto Teknik Denetim Ve Gözetim Limited Şirketi konusu:
DENETİM VE GÖZETİM a-Yurtiçi ve yurtdışı Gözetim, Ekspertiz, konteyner yüklemeye uygunluğunun tespitinin raporlanması, Kontrol, fizibilite raporları hazırlamak ve hazırlatmak b-Konusu ile ilgili Denetçilik ,Gözetim ve Reorganizasyon Yönetme, Standart yükseltici eğitim çalışmaları ,denetimleri yapmak ve yaptırmak c-Konteyner yükleme ,boşaltma Nezaret işleri yapmak yaptırmak d-Yurtiçi ve yurtdışı deniz, hava, kara ve konteyner taşımacılığı, özel depolama ve aktarma işleri konusu ile ilgili tahmil tahliye işleri yapmak e- -Yurt içi ve yurt dışında her türlü Konteyner Uygunluk Değerlendirme gözetimini yapmak, raporlamak, sertifikalandırmak ve her türlü ürünün yükleme, boşaltma ve tahliye gözetimini ve draft surveyini yapmak, kalite...