19 / 05 / 2024

Göğüs Göğüse Kalp Kalbe Çanakkale Sergisi

Göğüs Göğüse Kalp Kalbe Çanakkale Sergisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güven Sağlık Kampüsü ve "Göğüs Göğüse Kalp Kalbe Çanakkale Sergisi"nin açılış törenine katıldı. Erdoğan, "Sağlık eğitiminde uzmanlaşmayı teşvik ederek, daha da ileri bir hizmet standardını hedefliyoruz. " dedi.

Tarım Kredi'de 27 Nisan-3 Mayıs 2024 fırsat ürünler kataloğunu yayımladı! Tarım Kredi'de seçili gıda ürünlerinde indirim

Tarım Kredi Market 27 Nisan-3 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Tarım Kredi’de bu hafta; seçili gıda ürünleri raflardaki yerini aldı. 

Audi Q2 fiyat listesi! Audi Q2 satın almak isteyenler hemen baksın! Audi Q2 fiyatı belli oldu! Audi Q2 ne kadar?

Şehirli SUV Audi Q2, güçlü tasarı, çok çeşitli bilgi-eğlence seçenekleri ve dinamik süspansiyon seçenekleriyle satışta. Peki Audi Q2 fiyatı ne kadar? İşte 24 Nisan 2024 Audi Q2 fiyat listesi.

Migros'ta 18 Nisan-1 Mayıs 2024 güncel ürünler liste yayımlandı! Migros'ta birçok üründe indirim var!

Migros'ta bu hafta birçok seçili üründe indirim var. Deterjandan, una, peynire, kişisel bakım ürünlerinden gıdaya kadar pek çok üründe fırsatlar yer alıyor. İşte 18 Nisan-1 Mayıs indirimli fiyat listesi.

Seçimden sonra dolar kaç lirayı görür? Baskı sürer mi? Uzman isim açıkladı

Dolar ve eurodaki yükseliş sürerken, Merkez Bankası geçtiğimiz hafta faiz artırımı yaptı. Pazartesi gününden itibaren yükselişi yavaşlayan dolar için gözler seçim sonrasına çevrildi. Peki dolar seçimden sonra yükselecek mi? Yatırım uzmanı Üzeyir Doğan’dan çarpıcı dolar analizi…

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı pazar günü yapılacak

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2023-YDS/2), 22 Ekim Pazar günü yapılacağı bildirildi. İşte haberin ayrıntıları...

EYT'yi kıl payı kaçırana yeni emeklilik kapısı açıldı! 3600 - 4500 prim günü ile erken emeklilik fırsatı!

Emeklilikte yaşa takılanlar yasasından prim nedeniyle faydalanamayanlar için başka seçenekler de var. EYT'yi kıl payı kaçırana yeni emeklilik kapısı açıldı! 3600 - 4500 prim günü ile erken emeklilik fırsatı. İşte detaylar...

Derin dondurucu almak isteyenlere çifte müjde! Arçelik 2071 MI Çekmeceli Derin Dondurucu’da iki indirim birden!

Arçelik’ten derin dondurucu almak isteyenlere özel dev indirim fırsatı başladı. 2071 MI Çekmeceli Derin Dondurucu’da Oliz’e özel indirimin yanı sıra, seçili beyaz eşya ile beraber küçük ev aleti veya TV alımında ise tam 1.829 TL indirim fırsatının olduğu öğrenildi.

Samsung Galaxy Watch 6: Sızan görseller ve renk seçenekleri!

Samsung, yeni ürünlerini piyasaya sürmek için çalışmalarını hızlandırıyor. Galaxy Watch 6'nın görselleri sızdırıldı ve renk seçenekleri ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

2. tur sandık görevli ücreti hesaplara ne zaman yatacak? Seçim sandık görevli ücreti ne kadar?

14 Mayıs ve 28 Mayıs 2023 tarihinde Türkiye milletvekili ve cumhurbaşkanını seçmek için seçime gitti. Sandık başında görev yapanlar ise ödemelerin ne zamn yapılacağını sorguluyor.

Borsa günün ilk yarısında yüzde 3,7 prim yaptı! İşte borsada en çok kazandıran hisseler!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçlanmasının ardından Borsa İstanbul’da haftabaşında başlayan pozitif hava sürüyor. BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 3,27 oranında prim yaparak 4 bin 924 puana kadar yükseldi.

İkinci tur seçim sandık görevli ücreti ne kadar? İlk tur ve 2.tur ücretleri hesaplara ne zaman yatırılacak?

14 Mayıs ve 28 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen seçimlerden sonra sandıkta görev yapanlar ödemelerin ne zaman yapılacağını sorguluyor. İşte ödemelere ilişkin merak edilenler...

Seçim günü dolar ne kadar oldu? Bugün euro yükseldi mi? İşte 28 Mayıs 2023 Pazar dolar, euro ve sterlin fiyatları!

Dolar 28 Mayıs Pazar günü kaç TL oldu? Dolar bugün de yükseldi mi, düştü mü? Dolar hafta sonuna nasıl başladı? İşte 28 Mayıs Pazar dolar kuru…

Göğüs Göğüse Kalp Kalbe Çanakkale Sergisi Haberi

Göğüs Göğüse Kalp Kalbe Çanakkale Sergisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güven Sağlık Kampüsü ve "Göğüs Göğüse Kalp Kalbe Çanakkale Sergisi"nin açılış törenine katıldı. Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, açılışı yapılan sağlık kampüsünün, tam teşekküllü hastanede bulunması gereken bölümleri, en modern donanımları bünyesinde bulundurduğunu ve arzu ettikleri hastane modeline uygun bir yapı olduğunu bildirdi.


Sağlık kampüsünün Türkiye’ye kazandırılmasında emeği geçen Küçükel ailesini kutlayan Erdoğan, Güven Hastanelerinin kurucuları doktor Ahmet Küçükel ve Doktor Aysun Küçükel’i rahmetle andığını söyledi.


Erdoğan, 2002 yılında ülkeyi yönetme sorumluluğunu üstlendiklerinde Türkiye’yi 4 temel taş üzerinde yükseltme sözü verdiklerini hatırlatarak, bunları "eğitim, sağlık, adalet, emniyet" diye ifade ettiklerini anlattı. Geriye dönüp baktığında, sağlık alanının en büyük başarıların elde edildiği alan olarak gördüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:


"Artık köylüsü, şehirlisi, işçisi, memuru, hiçbir ayrım olmadan istediği hastaneden...