17 / 05 / 2024

Gökçeadayı su mu bastı

Gökçeadayı su mu bastı

Saat 20.30 sıralarında şiddetli sağanağa dönüşünce ilçe merkezinden geçen Çınarlı Deresi taştı. Su taşkınının yolaçtığı sel nedeniyle ilçe merkezinin cadde ve sokakları sular altında kaldı, birçok ev ve işyerini su bastı.

Yabancıya konut satışları çakıldı! Yabancı yatırımcıya örtük bir ambargo mu var? 

TÜİK tarafından yayımlanan verilere göre yabancıya konut satışları ekimde 2,5 yılın en düşük seviyesine gerilemiş durumda. Peki, Yabancıya konut satışlarına örtük bir ambargo mu var?

Tüm ülkede barajlar alarm veriyor! Bolu'da Gölköy Baraj Gölü'nde su seviyesi yüzde 53'e düştü

Bolu'da kente içme suyu temini ve tarım alanlarının sulanmasında kullanılan Gölköy Baraj Gölü'ndeki su oranı kuraklık nedeni ile azaldı. Yapılan ölçümlerde, Gölköy Baraj Gölü'nde su seviye oranı yüzde 53'e kadar düştü. İşte haberin ayrıntılar...

Kiracıların kirayı elden vermesi suç mu? Elden kira veren kiracıya ne ceza verilir?

Son zamanlarda konut sektöründe ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan sıkıntılar gündemdeki yerini koruyor. Kiracıların kirayı elden vermeleri durumunda herhangi bir ceza ile karşılaşıp karşılaşmayacakları merak ediliyor. Kirayı elden vermek suç mu? İşte haberin ayrıntıları...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Kurban Bayramı yoğunluğu başladı!

Okulların yaz tatiline girmesi ve 9 günlük bayram tatili nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı. İSG CEO’su Berk Albayrak, bayram yoğunluğuna karşı gerekli önlemlerin alındığını belirterek sürecin aynı zamanda yapay zeka ile de takip edildiğini ifade etti.

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika Malatya ve Van açıklaması: Bu iki ilde büyük deprem olur mu?

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Malatya ile Van'da meydana gelen depremlerle ilgili konuştu. Görür, 'Bu iki ilde büyük deprem olur mu?' sorusunu da yanıtladı. İşte o açıklamalar...

Fatura vermemek suç mu?

Fatura, satılan mal ve yapılan iş karşılığında müşterinin borçlandığı tutarı gösteren, emtiayı satan veya işi yapan kişi tarafından müşteriye verilen ticari belgedir. Peki Fatura vermemek suç mu? İşte detaylar!

Tapuda 65 yaş üstü için sağlık raporu zorunlu mu?

Tapuda ve resmi dairelerde satış ya da devir işlemi yapabilmek için 65 yaş üstü bireylerden aranan şartlar farklılık gösterir. Peki, 65 yaş üstü tapuda işlem yapabilir mi? 65 yaş üstü tapuda sağlık raporu zorunlu mu? İşte detaylar…

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

Levent Gökçe: Binaları su yalıtımıyla korumak hayati önem taşıyor!

Yatılım sektörünün çatı örgütü İZODER'in Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe, '1-7 Mart Deprem Haftası' kapsamında yaptığı açıklamada, depreme karşı güvenli binalara sahip olmak için binaların su yalıtımı ile korunması gerektiğini dile getirdi.

Melih Gökçek için suç duyurusu: Ankapark zararı tazmin edilsin!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, kapatılan Ankara Ankapark'ın maliyetine ilişkin bir açıklama yapan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında suç duyurusunda bulundu.

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’e plaj ve marina yapılacak!

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölleri arasında yer alan Beyşehir Gölü kenarındaki 188 hektarlık alanda plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa edilecek.

Levent Gökçe, İZODER’in yeni başkanı oldu!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği İZODER’in Olağan Genel Kurulu’nda alınan kararla Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Saint-Gobain Türkiye CEO'su Levent Gökçe getirildi.

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelini resmen devraldı!

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelinin devrini gerçekleştirdi. Doğuş Holding CEO'su Hüsnü Akhan ile imzaları atan Gökçe, Instagram hesabından "Benim için hayal olan bugün gerçek olan İstanbul Park Hyatt otelin sahibi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi...

Gökçeadayı su mu bastı Haberi

Gökçeadayı su mu bastı


Çanakkale'nin Gökçeada İlçesi'nde, gün boyu etkili olan yağmur saat 20.30 sıralarında şiddetli sağanağa dönüşünce ilçe merkezinden geçen Çınarlı Deresi taştı. Su taşkınının yolaçtığı sel nedeniyle ilçe merkezinin cadde ve sokakları sular altında kaldı, birçok ev ve işyerini su bastı.


Geçtiğimiz yıl 2 Mayıs gecesi yaklaşık 4 saat süreyle etkili olan kuvvetli yağmur nedeniyle İlçe merkezinden geçen Çınarlı Deresi'nin taşması sonucu seli yaşanan Gökçeada, akşam saatlerinde de buna benzer bir durumla karşılaştı. Gökçeada'da gün boyu yağan yağmur saat 20.30 sıralarında şiddetini arttırarak sağanak yağışa dönüştü. Yarım saat devam eden sağanak sonucu ilçe Merkezi'nden geçen Çınarlı Deresi yükseklerden gelen yağmur suları nedeniyle yine taştı. Dere yatağını aşan çamurlu yağmur suları, İlçe merkezindeki sokak ve caddeleri sular altında bıraktı, bırçok ev ve işyerini...