09 / 05 / 2024

Gökhan Gerçek kimdir

Gökhan Gerçek kimdir

Saadet Partisi Osmangazi Belediye Başkan Adayı Gökhan Gerçek, seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gerek belde ve mahalle gezileri gerekse esnaf buluşmaları ve kültürel buluşmalarla seçim çalışmalarını yürütüyor.

Gökhan Gerçek: Yanlış imar planlarıyla Bursa hızla betonlaşmaya terk edildi!

Saadet partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selim Sait Terzioğlu ve Osmangazi belediye başkan adayı Gökhan Gerçek Osmangazi İlçe yönetimi Panayır'da esnaf ve kıraathaneleri ziyaret etti.

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Kira geliri elde edenler hemen bu örneğe bakın! Beyannamede gerçek gider yöntemi daha cazip! 

Milyonlarca ev sahibi kira geliri beyanı ile ilgili detayları merakla araştırıyor. Peki kira geliri beyanında gerçek gider mi götürü gider mi seçilmeli? İşte örnekli açıklama...

Gerçek kişi, şirket ihtiyacı nedeniyle tahliye talep edebilir mi?

Ev sahibi ve kiracı kavgaları sık sık gündeme gelirken, tahliye konusu da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki gerçek kişi, şirket ihtiyacı nedeniyle tahliye talep edebilir mi? İşte Avukat Tarık Çakmak'ın konu ile ilgili paylaşımı...

Emekliye yapılan gerçek zam ne kadar? Ekonomi profesörü tek tek açıkladı!

Ocak ayında açıklanan yüzde 37.37’lik maaş artışını az bulan emeklinin gözü kulağı ek zamdaydı. Açıklanan yüzde 5’lik ek zamla birlikte artış yüzde 42,6’ya ulaştı. Ancak Profesörü Aziz Çelik, bu zammın gerçek olmadığını belirterek X sosyal medya hesabından bir tablo paylaştı.

2 bin yıllık antik lüks konut bulundu! 'Gerçek bir hazine' olarak adlandırılan konut görenleri büyüledi!

İtalya’nın başkenti Roma’da, ‘’olağanüstü’’ mozaiklerin yer aldığı 2 bin yıldan eski olan lüks bir konut bulundu. Gerçek bir hazine' olarak adlandırılan konut görenleri büyüledi.

Dolar 24 lirayı gördü! Gerçek ortaya çıktı

Banka sistemlerinde 28.05 TL'den işlem gören Dolar/TL kuru, dünyaca ünlü arama motoru Google'ın verilerine göre 24.05 TL'ye düştüğü görüldü. Kullanıcılar Dolar/TL kurundaki dalgalanmaları izlemek için arama yaptıklarında büyük şok yaşadılar. İşte olayın gerçek nedeni...

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Gökhan Erün kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Gökhan Erün hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? İşte Gökhan Erün’ün hayatı...

Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor?

Afyon Çimento, Çimsa, Exsa,Temsa Motorlu Araçlar şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapan Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

İkinci el araç satışlarındaki yeni düzenleme ile pandemi öncesi beklentisi: Araçlar gerçek değerlerine ulaşacak

İkinci el araçlarla ilgili yeni düzenlemelerin gelmesi hem satıcıları hem de vatandaşların yüzünü güldürdü. İkinci el araç satışlarındaki yeni düzenleme ile pandemi öncesi beklentisi oluşurken, fiyatların gerçek değerlerine ulaşması bekleniyor.

Barbie’nin ‘Rüya Evi’ gerçek hayatta inşa edildi: İki gün ücretsiz konaklama imkanı sunulacak!

Barbie filminin reklam çalışmaları şaşırtmaya devam ediyor. Son olarak yapımcılar, Barbie'nin Rüya Evini gerçek hayatta inşa etti ve Airbnb'de listeledi.

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Dolar yerinde durmuyor! Mert Başaran 10 gün sonra doların geleceği rakamı açıkladı! Şu anki fiyatlar gerçek değil...

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran doların şu anda gerçek değerinde olmadığını belirterek,  doların 10 gün sonra geleceği seviyeyi açıkladı.

Gökhan Gerçek kimdir Haberi

Gökhan Gerçek kimdir

Saadet Partisi Osmangazi Belediye Başkan Adayı Gökhan Gerçek, seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gerek belde ve mahalle gezileri gerekse esnaf buluşmaları ve kültürel buluşmalarla seçim çalışmalarını yürütüyor. Saadet partisi Osmangazi İlçe Başkanı Ekrem Vatansever ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başaran Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinleyen Gökhan Gerçek, sorunların çözümü konusunda görüş alışverişinde bulundu. Mahallenin altyapı sorunları olduğunu ifade eden vatandaşlar asfaltların köstebek yuvası haline döndüğünü söyleyerek demiryolu altındaki mahallelere hizmet gelmiyor şeklinde konuşarak bu mahallelere hizmet verilmesini istediklerini söylediler. Saadet Partisi Osmangazi Belediye Başkan Adayı Gökhan Gerçek; Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a tepki göstererek; "Kendisini bizimle beraber vatandaşları gezmeye davet ediyorum, gelsin de Osmangazi'nin sorunlarını yerinde görsün vatandaşı dinlesin Demiryolu altındaki mahallelere hizmet vermek çok...