05 / 05 / 2024

Gökhan Taş değerlendrimeleri

Gökhan Taş değerlendrimeleri

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, "Konut satın almak isteyen vatandaşa peşinat ödemesinde yüzde 15-20 devlet desteği sağlanacağı” yönünde açıklama yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun sözlerini değerlendirdi.

CHP'li Aşkın Genç TOKİ sorunlarını meclis gündemine taşıdı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mağdurları seslerini duyurmaya çalışırken, CHP Milletvekili Aşkın Genç de TOKİ'nin '100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi'nde yaşanan sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı. 

AFAD'ın Antalya'daki 350 milyonluk oteli meclis gündemine taşındı!

CHP Antalya Milletvekili Av. Aliye Coşar, Antalya Finike'de  AFAD’ın Eğitim Tesisi adı altında 100 odalı, hamamı, saunası, fitness salonu, spor tesisi olan AFAD oteli projesi meclis gündemine taşıdı. İşte konu ile ilgili detaylar...

İnşaat maliyetleri, gayrimenkul fiyatları ve düşen talep emlak sektörünü önemli ölçüde etkiledi!

Türkiye'de emlak sektörünün seyri merakla takip ediliyor. Gayrimenkul piyasasının en önemli oyuncularından MasterTürk Grubu Başkanı Gökhan Taş emlak sektörüne ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.

Seba Gölköy'de teslimler Aralık'ta! Vade ve indirim fırsatını kaçırmayın! 

Seba Gölköy projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 4+1 ve 6+1 müstakil villalar yer alıyor. Peki Seba Gölköy'de villa fiyatları ne kadar? İşte Seba Gölköy ile ilgili merak edilenler...

Tülay Şalva hangi bankalarda çalıştı? Hangi görevlerde bulundu? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor?

Tülay Şalva kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Nerede okudu? Bankacılık Kariyerine ne zaman başladı? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi görevde yer alıyor? İşte Tülay Şalva ile ilgili araştırılan tüm bilgiler...

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kum tarafından kuruldu.

Samsung Galaxy S22 Plus'ta değişim fırsatı şimdi başladı! Görmedim duymadım demeyin! 15 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Samsung Galaxy S22 Plus'ta değişim kampanyasını şimdi başlattı! Kampanya kapsamında 10.000 TL'ye varan indirim alabilirsiniz. Peki, Teknosa'da Samsung Galaxy s22 Plus fiyatları ne kadar? İşte 15 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Survivor'dan elenip Türkiye'ye dönen ünlü oyuncu Gökhan Keser markette şok geçirdi

Türkiye'de son 4 aylık enflasyon rakamı yüzde 70'e dayandı. Bu dönemde Dominik Cumhuriyeti'nde Survivor yarışmasında yarışan ünlü isim Gökhan Keser, ülkeye dönünce ilk iş markete gitti. Raflardaki fiyatları görünce şok geçirdi.

Gökhan Çetinsaya ve Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın oğlu Gökhan Çetinsaya ve eşi Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu. Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de kuruldu. 

Gökhan Taş yeni şirket kurdu! 

Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak şirketlerinin patronu Gökhan Taş, yeni şirket kurdu. Masterturk Premier Yapı İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Gökhan Taş tarafından kuruldu.

Uraklar İnşaat Gıda Taşımacılık Canlı Hay.Enerji'nin merkez nakli yapıldı!

Uraklar İnşaat Gıda Taşımacılık Canlı Hay.Enerji'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Uraklar İnşaat Gıda Taşımacılık Canlı Hay.Enerji'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Gökhan Taş, inşaat sektörüne girdi!

Türkiye’de 185 emlak ofisi bulunan ve 2 bin 100 çalışana sahip Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak zincirlerinin patronu Gökhan Taş, 700 milyon TL'lik projelerle inşaat sektörüne giriş yaptı. 

Gökhan Çıra Sapanca'da 8 milyon TL'ye arsa aldı!

Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra Sapanca'da bungalov evler için cüzdanının kesesini açtı. Çıra'nın 20 milyon Türk Lirası değerinde bir bungalov hotel tesisi yaptıracağı iddia edildi.

Gökhan Taş değerlendrimeleri Haberi

Gökhan Taş değerlendrimeleri

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, İnşaat Sektörü Zirvesi'nde "Konut satın almak isteyen vatandaşa peşinat ödemesinde yüzde 15-20 devlet desteği sağlanacağı” yönünde açıklama yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun sözlerini değerlendirdi.


Dr. Gökhan Taş; "Devletin, ev satın almak isteyen ve birikim yapmaya çalışan vatandaşlara para yardımında bulunmasının, sektörü olumlu yönde etkileyeceğini düşünüyorum. Yasalarımız, konut kredisi ile ev satın almak isteyenlere, evin değerinin yüzde 25'ini peşin ödeme zorunluluğu getiriyor. Vatandaşlarımızın bu peşinat kısım için yaptıkları birikimlerinin yüzde 15-20'si kadar da devletin destek vermesi, sadece gayrimenkul sektöründe değil bir çok sektörde hareketliliği artıracaktır. Çünkü inşaat sektörü Türkiye ekonomisinin en önemli sektörlerinden biri ve beraberinde birçok sektörü de etkilemektedir.


Konut satışlarına baktığımızda 2014 yılı, Cumhuriyet tarihinin en büyük tapu adet satışının yapıldığı yıl oldu....