02 / 05 / 2024

Gökmeydan Spor Kampüsü

Gökmeydan Spor Kampüsü

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nün, Odunpazarı Belediyesi Gökmeydan Spor Kampüsü'nün boşaltılmasını istemesine mahalleli tepki gösterdi.

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunun açılışını gerçekleştirdi!

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunu tamamladı ve açılışını gerçekleştirdi. 

Uğur Okulları kampüs yatırımlarını hızlandıracak!

Uğur Okulları'nda Genel Müdürlük görevine gelen Nil Çiçek, 2023 yılına kadar Uğur Okulları'nın kampüs sayısının 150'ye ulaşması için yatırım yapacaklarını dile getirdi. 

Uğur Okulları'ndan İzmir’e yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Uğur Okulları, Güzelbahçe Kampüsü ile nitelikli eğitim veren okullarına bir yenisini daha ekliyor.

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün imar planı değişikliği mecliste!

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün bulunduğu arazide yapılan imar planı değişikliği çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İHÜ'yü 'Kampüs Üniversite' kimliğine kavuşturan külliye inşaatı bitti! Yarın açılıyor!

İbn Haldun Üniversitesi'ni teknolojik imkanlarla donatılan modern fakülte binaları ve derslikleri, kongre ve konferans salonları, yurtları, kütüphanesi, yeşil alanları ve sosyal donatılarıyla "kampüs üniversitesi" hüviyetine kavuşturan külliye yarın günü hizmete açılacak. 

Marmara Üniversitesi'nin Nişantaşı kampüsündeki inşaata tepki!

İstanbul'da Şişli'de bulunan Marmara Üniversitesi Kampüsü yıkılarak yerine konut inşaatı yapılmasına tepki gösteren Şişli halkı, arazinin konut inşaatı yerine deprem toplama alanı için kullanılmasını istediklerini dile getirdi. 

Kanada Okulları'ndan Adana'ya yeni kampüs!

Kanada Okulları Adana Kampüsü Kurucusu İlknur Kara, "Uzun inceleme ve görüşmelerden sonra Kanada Okulu AS'den Adana temsilciliğini almaya karar verdik. Okulumuzun ismini franchise yatırımı ile Kanada Okulları'nın bir parçası haline getirdik" dedi.

Uğur Okulları 7 yeni kampüs açacak!

Önümüzdeki dönemde teknoloji entegrasyonunun eğitimde önemli bir fark yaratacağını öngören Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu, buna göre gelişim planlarını kurguladıklarını söylüyor. Kulaberoglu, 7 yeni kampüs açacaklarını belirtti...

Karadeniz Ereğli’de eski devlet hastanesi alanına kampüs inşaatı!

Karadeniz Ereğli’nin son altı yılında gündemde yer alan Eski Devlet Hastanesi Alanına kampüs inşaatı için imar düzenlemesinin yer aldığı belediye meclisi kararı oybirliğince onaylandı. 

Bahçeşehir Koleji bu yıl Göktürk kampüsünü açacak!

Bahçeşehir Koleji, Türkiye genelinde 61 ilde 128 kampüsle faaliyetlerini sürdürüyor. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, "Türkiye genelinde ise Kumluca, Bolu, Zonguldak, Konya, Ankara Eryaman, İzmir Kuzey, Ünye, Nevşehir ve Fethiye kampüslerimizi hayata geçireceğiz" dedi...

Ege Üniversitesi kampüsündeki caminin yapımı TBMM'de!

Ege Üniversitesi kampüsünde yer alan bir caminin yapım masraflarının kim tarafından karşılandığı ve ismiyle ilgili bazı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde dersler, inşaat bitmeden mi başladı?

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde inşaat bitmeden binalarda ders verilmeye başlanması öğrenciler, akademisyenler ve üniversite çalışanlarının can güvenliğini tehdit ediyor…

İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü beton testinde!

Marmara depreminde hasar gören ve güçlendirme yapılan İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü'nde bulunan bazı binalar büyük hasar gördü. Binalardan karot örnekleri alınarak beton testine gönderildi.

Gökmeydan Spor Kampüsü Haberi

Gökmeydan Spor Kampüsü


Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nün, Odunpazarı Belediyesi Gökmeydan Spor Kampüsü'nün boşaltılmasını istemesine mahalleli tepki gösterdi. 


Süre vermişti

Müdürlük, Odunpazarı Belediyesinden sözleşmeye aykırı şekilde proje yaptığı gerekçesiyle Gökmeydan Mahallesindeki Spor Kampüsü'nü boşaltmasını istemişti. Eylül sonunda gönderilen yazıda, alanın pazar yeri olarak kiralandığı ve eski haline dönüştürülmesi için 30 gün süre verildi. Mahalle sakinleri ise alanın spor sahası olarak kalmasını istedi. 


3 te 2 si

Odunpazarı Belediyesi Gökmeydan Mahallesinde yıllardır kullanılmayan açık pazar yerini spor alanına dönüştürerek 3 Ağustos'ta açılış yapmıştı. Başkan Kazım Kurt, "Bu alan İmar Planında 3'te 2'si spor alanı, 3'te l'i pazaryeri görünüyor. Biz buraya kira veriyoruz ama boş duruyordu. Spor Kampüsü yaptık. Gökmeydanlılar bundan çok memnun. Bunu 1 ay içinde çözmek zorundayız" demişti. 


Eskişehir...