02 / 05 / 2024

Gökmeydan Spor Kampüsünün yerine ne yapılacak

Gökmeydan Spor Kampüsünün yerine ne yapılacak

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nün, Odunpazarı Belediyesi Gökmeydan Spor Kampüsü'nün boşaltılmasını istemesine mahalleli tepki gösterdi.

Kira artışları ölüm riskini artırıyor! Gelirinin yarısını kiraya harcayanların ölüm ihtimali yüzde 9 daha çok!

ABD'de sürdürülen bir araştırmaya göre, gelirinin yarısını kiraya harcayan insanların ölüm ihtimalinin yüzde 9 daha çok olduğu belirlendi. İşte o araştırma ile ilgili detaylar...

Türkiye'de ilk olacak 'Sosyal Hizmetler Kampüsü' inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Tokat Valiliği ve Tokat Belediyesi'nin hazırladığı proje ile temeli atılan Türkiye'de bir ilk olacak Sosyal Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı.

Twitter, Günlük Tweet Sınırı Getirdi!

Twitter'dan olay açıklama geldi. Twitter tarafından kullanıcılara sağlanan günlük tweet sınırı yenilendi.

Fırladı... Gümüş fiyatları 13 TL sınırına dayandı! Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar müjde

Son dakika gümüş fiyatları bugün atak yaparak hızla yükselişe geçti. Gümüş 13 TL sınırına kadar dayandı. Elinde 1 gram bile gümüşü olan yatırımcılar müjde! İşte son dakika gümüş fiyatları...

Gümüş 12 TL sınırına geldi! Yatırımcıların yüzü sonunda gülüyor! Gümüş fiyatlarında son dakika

Gümüş fiyatları 3 Ekim günü yükselişe geçti. 10 TL seviyesine kadar gerileyen  gümüş yükselerek 12 TL sınırına geldi. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş alış satış fiyatı kaç TL? İşte son dakika gümüş fiyatları 3 Ekim 2022...

Yerli Üretim Oppo A74 ŞOK Market'te satışta! Stoklarla sınırlı! İşte 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Yerli üretim olması ile dikkat çeken Oppo A74, Şok'un resmi internet web sitesinde satışa çıkarıldı. Fiyatını görenler inanamadı! Stoklarla sınırlı, hemen bakın! Peki, ŞOK'ta Oppo A74 fiyatları ne kadar? İşte 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

Dünyadaki en değerli beş şirketten biri olan Amazon, 2017 yılında 2'nci genel müdürlük kampüsü için yer arayışında olduğunu duyurdu. Uzun süren değerlendirmeler ardından kampüs için Washington seçildi. Peki Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

Bilfen Okulları, Ankara Oran'da 3'üncü kampüsünü açacak!

33 yıldır eğitim sektöründe hizmet veren Bilfen Okulları, 2021 yılında kontrollü olarak büyüyor. Bilfen Okulları, Ankara'da bulunan üçüncü kampüsünü Oran'da hizmete açacak.

Konutta taksit sınırı kalktı ne demek?

"Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmelik'te Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik"e göre konutta taksit sınırı kalktı. Peki konutta taksit sınırı kalktı ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün imar planı değişikliği mecliste!

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün bulunduğu arazide yapılan imar planı değişikliği çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Beta Kimya AŞ GEBKİM Kampüsü'nün temeli atıldı!

Gebze Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde inşa edilecek olan Beta Kimya AŞ GEBKİM Kampüsü'nün temeli atıldı.

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü inşaatı başladı. Kampüsün önümüzdeki yıl başında tamamlanacağı ve 2021 yılının ilk aylalarından sonra faaliyete geçeceği açıklandı.

Çanakkale Teknik Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 91'i tamam!

Çanakkale Belediyesi’nin teknik birimlerini bir araya toplayacak Teknik Hizmetler Kampüsü’nün inşaatı hızla sürüyor. Teknik Hizmetler Kampüsü’nün yaklaşık yüzde 91'inin yapımı tamamlandı.

Gökmeydan Spor Kampüsünün yerine ne yapılacak Haberi

Gökmeydan Spor Kampüsünün yerine ne yapılacak


Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nün, Odunpazarı Belediyesi Gökmeydan Spor Kampüsü'nün boşaltılmasını istemesine mahalleli tepki gösterdi. 


Süre vermişti

Müdürlük, Odunpazarı Belediyesinden sözleşmeye aykırı şekilde proje yaptığı gerekçesiyle Gökmeydan Mahallesindeki Spor Kampüsü'nü boşaltmasını istemişti. Eylül sonunda gönderilen yazıda, alanın pazar yeri olarak kiralandığı ve eski haline dönüştürülmesi için 30 gün süre verildi. Mahalle sakinleri ise alanın spor sahası olarak kalmasını istedi. 


3 te 2 si

Odunpazarı Belediyesi Gökmeydan Mahallesinde yıllardır kullanılmayan açık pazar yerini spor alanına dönüştürerek 3 Ağustos'ta açılış yapmıştı. Başkan Kazım Kurt, "Bu alan İmar Planında 3'te 2'si spor alanı, 3'te l'i pazaryeri görünüyor. Biz buraya kira veriyoruz ama boş duruyordu. Spor Kampüsü yaptık. Gökmeydanlılar bundan çok memnun. Bunu 1 ay içinde çözmek zorundayız" demişti. 


Eskişehir...