14 / 05 / 2024

Gökova Körfezinde deprem mi oldu

Gökova Körfezinde deprem mi oldu

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesinden alınan bilgiye göre, saat 05,05'te merkez üssü Gökova Körfezi olan 4,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Gökova Körfezi'nde deprem meydana geldi!

Muğla Bodrum Gökova Körfezi'nde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin yerin 14.3 kilometre derinliğinde gerçekleştiği kaydedildi.Vatandaşlar deprem nedeniyle kısa süreli panik yaşadı.

50 bin TL'nin 32 günlük kazancı ne kadar oldu? Bankalarda deprem! Hemen mevduat faizlerine bakın! 

Yüksek faiz oranları, birikimlerini TL cinsinden değerlendirmek isteyenler için önemli bir fırsat sağlıyor. Peki 50 bin TL'nin 32 günlük kazancı ne kadar oldu? İşte banka banka mevduat faizi hesaplama 12 Mart 2024...

Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi

Milyonlarca insan olası İstanbul depremi ile ilgili uzmanların yorumlarını takip etmeye devame diyor. Konuyla ilgili Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi. 

Yunan deprem uzmanından İstanbul açıklaması: İstanbul'da büyük bir deprem beklediğimiz kesin!

6 Şubat depremlerinin yaraları sarılırken, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündeme geliyor. Yunan deprem uzmanı, İstanbul'da büyük bir deprem beklendiğinin kesin olduğunu söyledi. İşte o açıklama...

Yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir tek tek belli oldu! Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan son dakika açıklaması!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Yıkıcı deprem bakımından Türkiye'nin en güvenli önde gelen illeri" diyerek, güvenilir şehirleri tek tek sıraladı. İşte yıkıcı deprem açısından en güvenli 21 şehir...

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür,Türkiye'de 7,2 ve 7,4 büyüklüğünde deprem beklenen illeri peş peşe duyurdu. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Bölgede yeniden büyük bir deprem olur mu? Naci Görür’den o soruya net yanıt!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük deprem felaketinden sonra bölgede yeniden büyük bir deprem olacağı ile ilgili söylentilerle ilgili Prof. Dr. Naci Görür’den yanıt geldi. Bu ve merak edilen diğer konularla ilgili görüşlerini açıklayan Görür, çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Görür’ün konuyla il

Gölcük depreminde hasar gören 6 katlı bina yıkılıyor!

Gölcük'te deprem sonrası yıkımlar devam ederken, tehlike arz eden binalarda tahliye edilerek yıkılıyor

Utku Gümrükçü: Emsal artışında geç kalındı!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında alınan emsal artışı kararını değerlendiren İzmir Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü kararın alınmasında geç kalındığını dile getirdi. 

Muğla Gökova kıyıları imara açılacak mı?

Resmi Gazete’de 9 Temmuz tarihinde yayımlanan kararla kamu kurumlarının, çoğu sahil kıyılarında bulunan tesisleri özelleştirme kapsamına dahil edildi. Muğla Çevre Platformu Gökova Meclisi, “Gökova Özel Çevre Koruma Bölgesi’ni nasıl koruyabiliriz?” başlıklı bir toplantı yaptı.

Gökova Körfezi'ndeki Karaca Adası'nın fiyatı 225 milyon TL'ye çıktı!

Muğla Gökova Körfezi'nde yer alan 316 bin metrekarelik Karaca Adası'nın fiyatı 50 milyon TL artırıldı ve 225 milyon TL'ye çıkarıldı.

Osman Gürün'den Gökova Körfezi’nin imara açılmasına ilişkin açıklama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Gökova Körfezi’nde sit değişikliği yaparak turizm cennetini imara açmak ve betonlaştırmak istemesine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'den açıklama geldi.

Bodrum Belediyesi'nden Gökova'daki külliye inşaatı açıklaması: Yetki bizde değil!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Bodrum Gökova Koyu manzaralı arazide, 100 milyon TL mal olacak külliye inşaatına hukuki süreç bitmeden başladı. Bodrum Belediyesi ise MUÇEP’in mühürleme talebini, yetkinin kendilerinde olmadığın söyleyerek yanıtladı.

Gölcük depreminin sembolü olan binalar yıkılıyor!

1999 yılında Gölcük'te meydana gelen deprem sonrasında basında haberlere konu olan meşhur 2 bina için yıkım kararı alındı. 

Gökova Körfezinde deprem mi oldu Haberi

Gökova Körfezinde deprem mi oldu

Ege Denizi'nin güneyinde yer alan  Gökova Körfezi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.


Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesinden alınan bilgiye göre, saat 05,05'te merkez üssü Gökova Körfezi olan 4,2 büyüklüğünde deprem kaydedildi.


Kuzeyde Bodrum, güneyde Reşadiye (Datça) yarımadaları arasında kalan Gökova Körfezi'ndeki sarsıntının, yerin 4,41 kilometre altında meydana geldiği...