04 / 05 / 2024

göksan Marpessa Boutique

göksan Marpessa Boutique

Marpessa Boutique projesinde konut fiyatları 195 bin TL 'den başlangıç gösteriyor, denize sıfır konumda yükselen Marpessa Boutique'ten konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Remzi Çifcibaşı tarafından kuruldu.

Ahmet Edip Uğur'dan Küçüksan iddialarına cevap!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur son günlerde Küçüksan ile ilgili ortaya atılan iddialara cevap verdi.

Balıkesir Küçüksan Sanayi Sitesi imar planı değişmeyecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi üyeleri ile bir araya gelerek son günlerde Küçüksan ile ilgili ortaya atılan iddialara cevap verdi.

Kastamonu Entegre’den yeni parke serisi: Boutique!

Kastamonu Entegre, ileri teknoloji ile üretilen ve estetik görünümleriyle ön plana çıkan markalarına bir yenisini ekliyor; Boutique. Antibakteriyel özelliği ile fark yaratan lack yüzeyli parke serisi, yaşam alanlarında hijyen sağlıyor.

Bursa Boutique Balat projesi görücüye çıktı!

Boutique Balat, doğayla iç içe konumu, özel mimarisi ve iç dekoru, akıllı ev sistemleri ve lansmana özel fiyatlarıyla ev sahibi olmak isteyenlere sınırsız prestij sağlıyor.

Ditto Mimarlık Bodrum'daki evleri güzelleştirecek!

Bodrum'un artık bir Ditto'su var. Öncelikle Bodrum evlerini güzelleştirecek her şeye sahip, profesyonel eller Bodrum'daki evleri güzelleştirecek.Ditto Mimarlık & Tasarım Boutique ortakları Ditto'yu anlatıyor:

Daca İnşaat Boutique Daça fiyatları!

Daca İnşaat Boutique Daça fiyatları 325 bin TL'den başlıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakikalık uzaklıkta olan proje 22 bin 600 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Prefabrik yapılar inşaat maliyetini düşürüyor!

İnşaat sektörünün yeni gözdesi prefabrik uygulamalarını, bu alanda Konya'nın ilk firmalarından olan Göksan Prefabrik'in patronu Haluk Öz anlattı. Halul uygulamanın inşaatta maliyeti düşürüp pratik çözümler sunduğuna değindi.

MNG Holding Blue Boutique konut fiyatları!

MNG Holding Blue Boutique konut fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Toplamda 276 adet konut ve 6 adet dükkandan oluşan projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Çeşme'de White Boutique Hotel açıldı!

Genç turizmci Bülent Tercan, Çeşme'de White Boutique Hotel'i işletmeye açtı. Dostları, "Bülent Bey bu güzel oteli açmakla Çeşme'ye yeni bir soluk getirdi" diye konuştu.

Kaş'ta Erdem City Boutique Otel açıldı!

KAŞ eski Belediye Başkanı Emin Erdem'in sahibi olduğu 'Erdem City Boutique Otel' törenle açıldı. Açılışta Ertuğrul Günay konuşma yaptı.

Boutique Daça'da lansman özel indirimlerle! Temmuz'da teslim!

Daire fiyatlarının 274 bin TL 'den başlangıç gösterdiği Boutique Daça projesi kapsamında lansmana özel indirim seçenekleri sunuluyor. Boutique Daça kapsamında daire teslimleri Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Boutique Daça Çekmeköy'de 259 bin TL'ye! Temmuz'da teslim!

Temmuz'da yaşamın başlayacağı Boutique Daça Çekmeköy projesinde yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 259 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında yüzde 15'e varan indirimler sağlanıyor.

göksan Marpessa Boutique Haberi

göksan Marpessa Boutique


17 bin metrekare arsa alanı üzerinde yaşama geçirilen Marpessa Boutique projesinde satışlar devam ediyor. Proje Göksan Yapı imzası taşıyor.


Marpessa Boutique projesinde 12 adet 3 oda 1 salon dubleks daire ve 20 adet 2 oda 1 salon daire bulunuyor.


Mersin Marpessa Boutique projesinde yer alan 2 oda 1 salon daireler 125 metrekare, 3 oda 1 salon daireler ise 175 metrekare olarak tasarlandı.


Mersin Marpessa Boutique fiyatları:

2 oda 1 salon daireler 195 bin liradan;

3 oda 1 salon daireler 300 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Marpessa Boutique denize sıfır konumda yükseliyor.


Projede;yüzme havuzu, jakuzi havuzu, bahçe içi yürüyüş yolları, güvenlik, çocuk oyun parkı, basketbol ve voleybol sahası, tenis kortu, hobi bahçesi, otopark, merkezi uydu sistemi bulunuyor.


Telefon: 0324 239 08 71

Web adresi: http://www.marpessaboutique.com/

Ceren...