13 / 05 / 2024

Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı nasıl

Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı nasıl

Adıyaman Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı’na mescit ile bay ve bayan WC yapıldı. Doğa Koruma Milli Parklar Şube İsmail Kozan, 2015 yılı içerisinde kafeterya yapmak istediklerini ve bu yönde bir çalışma içerisine gireceklerini söyledi.

Kıyı Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi!

TBMM'ye sunulan Kıyı Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi ile Akşehir Eber Gölleri Sulak Alan Yönetim Planının kıyı kenar çizgisinin ve doğal sit alanı sınırlarının yenilenmesi, yöre halkının arazi mülkiyeti ve kullanımından kaynaklı idari ve adli sorunların çözülmesi planlanıyor.

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’e plaj ve marina yapılacak!

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölleri arasında yer alan Beyşehir Gölü kenarındaki 188 hektarlık alanda plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa edilecek.

Tabiat parkı ve milli parklar 20 yıldan uzun kiralanamayacak!

TBMM Genel Kurulunda, Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edilerek yasalaştı. Kanuna göre, tabiat parkı ve milli parkların yatırımcılara kiralanma süreleri sözleşme düzenlendikten itibaren 20 yılı geçmeyecek...

Salda Gölü Tabiat Parkı alanı 570 dekara çıkarıldı!

Burdur Yeşilova'daki beyaz kumsalı ve turkuaz suyunun güzelliğiyle "Türkiye'nin Maldivleri" olarak bilinen Salda Gölü çevresinde bulunan Salda Gölü Tabiat Parkı alanının genişletildiği belirtildi.

Ali Gülleri Spor Kompleksi 2019 Ocak'ta açılacak!

Seyhan Belediyesi tarafından Demetevler Mahallesi’nde inşa edilen ve Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eski Başkanı Ali Gülleri’nin ismin verildiği çok amaçlı spor kompleksinin inşaatı 2019 Ocak'ta tamamlanacak...

Yıldız Tilbe evinde klip çekti!

Pop müziğin güçlü sesi Yıldız Tilbe, Kış Gülleri albümündeki Dağıldım Biraz şarkısına evinde klip çekti. İşte Yıldız Tilbe'nin evinden kareler...

Bafa Gölü Tabiat Parkı yatırımlarla cazibe merkezi oldu!

1994'te Tabiat Parkı olarak ilan edilen Bafa Gölü, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafında yapılan yatırımlarla bir cazibe merkezi haline geldi...

Süleyman Soylu'dan Sera Gölü talimatı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'un önemli turizm mekanları arasında bulunan Sera Gölü Tabiat Parkı'nı inceledi.

Adıyaman Gölbaşı'nın çehresi yatırımlarla değişiyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen Gölbaşı Gölleri Çevre Düzenlemesi Projesi ile göl etrafının çehresinin değiştiğini söyledi.

Trabzon’daki Sera Gölü Tabiat Parkı yenileniyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından "Sera Gölü Tabiat Parkı Peyzaj Uygulaması" projesi başlatıldı.

Alleben Göleti tabiat parkı oldu!

Gazianteplilerin yoğun ilgi gösterdiği Alleben Göleti ile İslahiye’deki Huzurlu yaylasındaki park “tabiat parkı” olarak tescil edildi.

Gölbirliği Arıtma Tesisi projesi hayata geçirilecek!

Sultandağı'nda toplanan Akşehir ve Eber Gölleri Çevre Koruma Birliği, Gölbirliği Arıtma Tesisi Projesi de tekrardan hayata geçirilmesini kararlaştırdı

Niğde Karagöl ve Çinili göl civarına kış sporları tesisi!

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, 3 bin 524 metre yüksekliğindeki Bolkar Dağları'nın Ulukışla İlçesi Meydan Yaylası mevkiinde Karagöl ve Çinili gölleri civarında kış sporları tesisi kurulacağını belirtti.

Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı nasıl Haberi

Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı nasıl

Her yıl yaklaşık 30 bin civarında turistin ziyaret ettiği Gölbaşı Gölleri Tabiat Parkı’na yeni üniteler yapılıyor. 12 hektarlık park alanına kuş gözlem kulesi, çeşitli oturma ünitelerinin yanı sıra son olarak Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından mescit ve WC yapıldı. Parka gelen ziyaretçilerin tuvalet ihtiyacı ve mescit ihtiyacını gidermek için yapılan yeni ünite, bir eksikliği giderecek.

Doğa Koruma Milli Parklar Şube İsmail Kozan, 2015 yılı içerisinde kafeterya yapmak istediklerini ve bu yönde bir çalışma içerisine gireceklerini...