07 / 05 / 2024

Gölbaşı Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni binası nerede

Gölbaşı Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni binası nerede

Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çalışmalarını yeni hizmet binasında sürdürecek. Park ve Bahçeler Müdürlüğü bundan böyle sera ve üretim hizmetlerini gerçekleştirdiği alanda hizmet vermeye devam edecek.

Gölbaşı, Ceyhan ve Yusufeli'nde 64 adet arsa, arazi, iş yeri ve konut satılıyor!

Gölbaşı, Ceyhan ve Yusufeli belediyeleri 64 adet gayrimenkulü bu ay satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Ankara Polatlı ve Gölbaşı için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Polatlı ve Gölbaşı ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara Gölbaşı'nda 26.1 milyon TL'ye icradan satılık tarla ve fabrika binaları!

T.C. Gölbaşı İcra Dairesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Oğulbey Mahallesi, 125631 ada 7 parselde yer alan tarla ve fabrika binalarını 26 milyon 147 bin 135 TL'ye icradan satıyor...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Göztepe Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Göztepe Parkı Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Gözdağı Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Gözdağı Parkı Şubesi bugün Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Gölbaşı'nda şehir parkı açıldı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ‘Şehir Parkı’nın’ tanıtımını yerel ve ulusal basına düzenlenen kahvaltıda gerçekleştirdi..

Gölbaşı'ndaki bir parktaki kanal çalışmaları TBMM'de!

Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki bir parktaki kanal çalışmalarına ve parkın kullanıma açılmaması sorunu meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Gölbaşı'na kent meydanı ve eğitim kampüsü geliyor!

Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü Protokol İmza Töreni gerçekleştirildi. Projeyle ilçeye büyük bir kent meydanı ve park inşa edilecek. 

Ankara Oyak Göksu Park fiyat ve ödeme planı!

Ankara Eryaman'da yükselen Ankara Oyak Göksupark projesi 1.876 daireden meydana geliyor. İşte Ankara Oyak Göksu Park fiyat ve ödeme planı...

Ankara Gölbaşı ve Yenimahalle'deki 28 gayrimenkulün ihale tarihi değişti!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre Ankara Gölbaşı ve Yenimahalle'deki 28 gayrimenkulün ihale tarihi değişti...

Gölbaşı Hacı Hasan Köyü Camii ve Muhtarlığı imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Hacılar Mahallesi'nde Hacı Hasan Köyü Camii ve Hacı Hasan Köyü Muhtarlığı'nın yer aldığı alana ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Gölbaşı Spor Alanı ve Cep Terminali imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Şafak Mahallesi, Spor Alanı ve Cep Terminaline ait 4 nolu parsele ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Gölbaşı Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni binası nerede Haberi

Gölbaşı Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni binası nerede

Toplamda 600 m2lik 2 katlı hizmet binası planlanmış olup, çalışmalarına başlandı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün çalışmalarını gerçekleştireceği hizmet binasının birinci katında personel ihtiyaçlarını giderip, dinlenebileceği bir alan planlanırken, ikinci katında ise idari birimlerin olduğu müdürlük katı yer alacak. 


Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ise bir açıklama yaparak, "Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz artık yeni binasında hizmet verecek. Burası hem Müdürlüğümüzün ismine hem de daha verimli hizmet vermesi bakımından uygun bir yer" ifadelerini kullandı. 


Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün hizmet vereceği binanın yapımında ise Ankara'nın yöresel mimari dokusunu yaşatmak, kentsel dönüşüme destek vermek ve kaçak yapıyı önlemek amacıyla Gölbaşılıların hizmetine sunulan Ankara Evleri mimarisi örnek alınacak. Müdürlük, başarılı çalışmalarını yeni modern binasında sürdürecek. 


Yedigün...