27 / 09 / 2024

gölbaşı satılık konut alanı

gölbaşı satılık konut alanı

Ankara Defterdarlığı, Gölbaşı'nda bulunan 2 konut alanını 9 milyon 200 bin TL'ye satacak. Satış, 12 Haziran Salı günü 09:00-09:10 saatleri arasında yapılacak.

Kiralık ve satılık konutlar mercek altında! Kiralık konut arzı ve satılık konut sayısı artıyor!

Sahibinden.com’un, BETAM işbirliğiyle hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporunda kiralık ve satılık konut piyasasındaki değişimler mercek altına alındı.

İstanbul'da kira bedelleri neden satılık fiyatlara göre daha çok arttı?

Emlakjet tarafından açıklanan rakamlara göre;  İstanbul'da kiralık konut fiyatları yüzde 9 artış gösterirken, satılık konut fiyatları yüzde 3 arttı. Analist Tardu Barlas, rakamları değerlendirdi. İşte Barlas'ın o paylaşımı...

Satılık ev ilanlarına Reklam Kurulu freni! 1 TL ve 20 bin TL'lik satılık konut ilanlarına ceza verildi!

Ticaret Bakanlığı'na bağlı Reklam Kurulu 1 TL'ye satılık konut ilanı verilmesine yaptırım uyguladı. İşte milyonlarca kişiyi ilgilendiren ayrıntılar..

Satılık ve kiralık konut piyasası mercek altında! Konut satışları artıyor, kiralar düşüyor!

sahibinden.com’un, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) işbirliğiyle hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporunda kiralık ve satılık konut piyasasını mercek altına aldı.

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi yüzde 44,67 arttı!

REIDIN tarafından açıklanan verilere göre geçtiğimiz Temmuz’da bir önceki aya göre nominal olarak yüzde 1,39 artan, reel olarak da yüzde 1,78 oranında azalan Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi, bir önceki yılın aynı dönemine göre nominal olarak yüzde 44,67 arttı, reel olarak da yüzde 10,58 azaldı.

Satılık konut fiyatlarındaki artış hızı yavaşladı! Uzman isim uyarıyor! Konut almanın şu an tam zamanı!

Endeksa Genel Müdürü ve Kurucu Ortağı Görkem Öğüt, satılık konutlarda fiyat artışının nominal olarak pandemi öncesi seviyelere geldiğini vurguladı. Öğüt: “Nakit alımların pazarlık gücü çok yüksek, bu nedenle konut satın almanın şu an tam zamanı.” dedi.

Satılık konut fiyatlarındaki artış hızı pandemi öncesi seviyelerde! Nakit alımda 'fırsat dönemi' başladı!

Endeksa verilerine göre, satılık konutlarda fiyat artışının nominal olarak yüzde 18 gerilediği ve pandemi öncesi seviyelere geldiği belirtildi. 

Satılık konut fiyatlarındaki düşüş 2024'ün ilk 6 ayına damga vurdu! Konut almak için doğru zamandayız!

Endeksa, Türkiye genelinde konut piyasasındaki değer değişimlerine yönelik yarıyıl raporunu açıkladı. Satılık konut fiyatlarındaki reel düşüş trendi, 2024’ün ilk altı ayına damgasını vurdu. 

İzmir'deki en pahalı kiralık evin fiyatı dudak uçuklattı! Görenler satılık zannediyor!

İzmir'de yaz sezonu açıldı. Sezonun açılmasıyla beraber, emlak sitelerinde yer alan kiralık bir evin fiyatı dudak uçuklattı. İzmir'in en pahalı kiralık villasının fiyatını görenler satılık fiyatı zannediyor. 

İstanbul, satılık konut stok adetlerinde zirvede!

Endeksa, Türkiye genelindeki konut stok durumunu inceledi. İstanbul’da Mart 2024 döneminde, satılık konut birim metrekare değeri 38 bin 622 TL seviyesine ulaşırken, satılık konut stoku en fazla olan il İstanbul oldu. 

Marmara bölgesinde en fazla satılık konut stokunun olduğu il belli oldu! 26 bin 974 konut satılmayı bekliyor

Mart 2024 döneminde satılık konut stok adetleri toplamı, bir önceki aya kıyasla yüzde 3 oranında artarak 983 bin 520 adet oldu. Marmara bölgesinde ise o ilde toplam 26 bin 974 konut satılmayı bekliyor...

Antalya kiralık ve satılık konut fiyat artışında dibi gördü! Ruslar ülkelerine döndü, konut piyasası altüst oldu!

2022 yılında savaştan kaçan Rusların gelişiyle kiralık ve satılık konut fiyat artışında Türkiye'nin zirvesini gören, Antalya, Rusların geri dönüşünün de etkisiyle bu Şubat ayında listenin dibine geriledi. İşte o rakamlar...

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

gölbaşı satılık konut alanı Haberi

gölbaşı satılık konut alanı
Ankara Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü'nden iki konut alanı satışa çıkardı. Satışa çıkan konut alanları Gölbaşı Taşpınar'da olup 5 milyon TL ve 4 milyon 150 bin TL değer biçilmiştir.


İhaleye çıkan konutlar alanları 12 Haziran Salı günü saat 09:00 ve 09:10 saatleri arasında satılacaktır.


İhale ile ilgili detaylı bilgiler için www.ankdef.gov.tr ve www.milliemlak.gov.tr adreslerinden ayrıca 0 312 310 79 54 veya 311 25 96 Dahili : 1011 numaralı telefonlardan bilgi edinebilinir.


İlan için