04 / 05 / 2024

Gölcük Adalet Sarayında çalışmalar

Gölcük Adalet Sarayında çalışmalar

Gölcük, adalet sarayına Nisan 2016 tarihinde kavuşacak. Gölcük Sanayi Çarşısı’nın yanında yapımı devam eden adalet sarayında dış cephe çalışmaları yakın bir zamanda tamamlanacak.

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz: Çalışmalar hangi mahallelerde ne durumda? 

Gölcük’ün merkezinin dönüşümüne imkan sunacak olan Kentsel Dönüşüm projesinde yeni yapılacak binalar için zemin iyileştirme çalışması sürüyor. Peki Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi! 

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde inşa edilen 300 yataklı hastanenin dış cephe kaplama işlemleri tamamlandı. Hasatnede iç kısımda çalışmalar devam ediyor. 

Gölcük Tabiat Parkı’nda terk edilen 25 bungalov ev ne olacak?

Gölcük Tabiat Parkı’nda 2018'de 7 milyon TL harcanarak yapılan fakat daha sonra mahkemenin yürütmeyi durdurma ve yıkılma kararı alması üzerine atıl durumda kalan 25 adet bungalov ev çürüyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, projeye en başından itibaren karşı çıktıklarını belirtti.

Gölcük depreminin sembolü olan binalar yıkılıyor!

1999 yılında Gölcük'te meydana gelen deprem sonrasında basında haberlere konu olan meşhur 2 bina için yıkım kararı alındı. 

Gölcük depremzedeleri korkudan evlerine giremiyor!

1999 senesinde Gölcük'te yaşanan depreme yakalanan ve sonrasında İzmir'e yerleşen Hasan İnce ve eşi, İzmir'deki depremde evleri hasar almamasına rağmen korkudan evlerine giriş yapamıyor. 

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Değirmendere’de inşa edilen Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin yapımında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Necmi Kocaman: Gölcük’te dönüşüm planları için acele edilmeli!

Elazığ’daki deprem sonrasında kentsel dönüşüm konusu yeniden gündem oldu. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Gölcük Arama Kurtarma Derneği GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman ise kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili konuştu.

Gölcük'te deprem enkaz alanında artık at yarışları yapılıyor!

Binlerce binanın yıkıldığı Marmara Depremi'nin merkez üssü olan Gölcük'te, enkazın döküldüğü alanda oluşturulan at yarışı pistiyle ata sporu binicilikle ilgili etkinliklere ev sahipliği yapıyor...

Gölcük Tabiat Parkı'ndaki bungalov evler yıkılıyor!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nda tamamlanmak üzereyken, mahkemece iptal edilen bungalov ve dağ köşkü projesinde bitirilen evler, atıl kaldı. Yapımında 7 milyon lira harcanan ve mahkeme kararı sonrası işçilerin terk ettiği bungalovlar sökülecek.

Gölcük'ün otopark sorunu çözülecek!

Kocaeli Gölcük Belediyesi tarafından yapımına başlanan katlı otopark ve sosyal merkez projesi inşaatında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Gölcük Devlet Konukevi'ni mahkeme reddetti!

Bolu Gölcük’te devlet konukevi planı onaylanmadı. Bolu İdare Mahkemesi Aralık ayında yürütmeyi durdurma kararı aldı. 

Gebze Gölcük'te onarım yapılan binada yangın çıktı!

Gebze Gölcük'de çatı onarımı sırasında kaynak yapılırken bir binada yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Gölcük Adalet Sarayında çalışmalar Haberi

Gölcük Adalet Sarayında çalışmalar


Gölcük’ün önemli ihtiyaçlarından biri olan adalet sarayının yapımı sanayi çarşısı yanında son hız devam ediyor. Yeni yapılan adalet sarayında mantolama işlemleri tamamlandı. Yakın bir zamanda da dış cephe dekorasyon çalışmaları da tamamlanmış olacak. Ardından ise boyama işlemlerine geçilecek. Yeni adalet sarayının açılmasıyla, ilçe kaymakamlığında dar bir mekanda hizmet veren adliye çalışanlar daha rahat bir çalışma ortamına kavuşmuş olacak. Gölcük’ün önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan adalet sarayının Nisan 2016 tarihinde hizmete girmesi bekleniyor.


Bizim...