12 / 05 / 2024

Golden Land Gayrimenkul Medikal İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Golden Land Gayrimenkul Medikal İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Golden Land Gayrimenkul Medikal İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Arwa Sayed imzasıyla kuruldu.

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Tokgöz tarafından kuruldu.

Alfa Land Property Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Alfa Land Property Gayrimenkul Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mir Fatih Cizmeci tarafından kuruldu.

Pera GYO, yatırım holding olarak yapılandırılacak! GYO statüsünden çıkıyor! 

Pera GYO, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı statüsünden çıkıp, yatırım holding şeklinde yeniden yapılandırılacak. Şirket KAP'ta duyurdu. İşte detaylar...

Portekiz Parlamentosu gayrimenkul karşılığı vatandaşlık verme uygulamasını kaldırdı!

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de gayrimenkul yatırımcılarının en çok ilgilendiği program olan Golden Visa için Portekiz Parlamentosu önemli bir adım attı ve gayrimenkul yatırımlarını program kapsamından kaldırma kararı aldı.

Land Tıme Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Land Tıme Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Erkeçoğlu tarafından kuruldu.

Gayrimenkul işlemlerinden Hazine'ye 27,4 milyar TL'lik katkı sağlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı bir son dakika açıklamasında 2023 yılının ilk 6 ayında gayrimenkul üzerine yapılan tüm işlemler vasıtasıyla Hazine'ye 27,4 milyar TL'lik katkı sağlandığını kaydetti.

Golden Grey Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Ticaret Danışmanlık Hiz.Ltd.Şti. kuruldu!

Golden Grey Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Ticaret Danışmanlık Hiz.Ltd.Şti. Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Aydın tarafından kuruldu.

Golden Gate Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Gate Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Şahin tarafından kuruldu.

Golden Vize Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Golden Vize Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad A.S.S. Mujawar tarafından kuruldu.

Land Plan Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Land Plan Gayrimenkul Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Taha Necati Yavuz tarafından kuruldu.

Golden Keys Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Keys Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Nurullah Şİmşek ve Solmaz Abbaspour ortaklığında kuruldu.

Damac Golden Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Damac Golden Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Anas Omar Y.A. tarafından kuruldu.

Golden Home Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Home Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Harun Kaplan tarafından kuruldu.

Golden Land Gayrimenkul Medikal İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Golden Land Gayrimenkul Medikal İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Golden Land Gayrimenkul Medikal İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Arwa Sayed imzasıyla kuruldu. 


Golden Land Gayrimenkul Medikal İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. 2-Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 3-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,...