29 / 04 / 2024

gömü köyü termik santral

gömü köyü termik santral

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bartın Amasra'da yapılması planlanan Hema Entegre Termik Santrali projesi ile ilgili halkın görüşlerini almak için toplantı düzenliyor...

Gümüş kritik viraja girdi! Gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Son zamanlarda yatırımcılar tarafından en çok tercih edilenler arasında yer alan gümüş düşüşe geçti. Uzmanlara göre kritik viraja giren gümüşün yönünün nasıl olacağı açıklandı. Peki gümşü fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Beklenen o rakam geldi! Uzman isim peş peşe açıkladı!

Son zamanlarda gümüş fiyatlarının yükselmesi ile yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını araştırmaya başladı. Yatırımcılar gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunu araştırırken uzman isimden peş peşe açıklama geldi.

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı! Gümüş yatırımcıları dikkat! Ters köşe olacaksınız

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı.  Yatırımcılar gümüş fiyatlarında yükselişlerin olmasıı beklerken BofA'nın yeni gümüş tahmini yatırımcıları ters köşe yapacak. Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Gümüşün gramı 18 TL'ye düşecek diyen İslam Memiş sonrasında olacakları peş peşe açıkladı! Sabırlı olan kazanır...

Gümüş fiyatları, yükselen dolar/TL kurunun etkisiyle rekor kırdı. Son günlerde dalgalı seyreden gümüş için İslam Memiş gram fiyatınınn 18 TL'ye düşeceğini sonrasında ise olacakları peş peşe açıkladı. Sabırlı olan kazanır...

Ne dolar ne altın... 2023, gümüşün yılı olacak! Sollayıp geçecek! İşte gümüşün geleceği o seviye

Gümüş fiyatları için gelecek yılın umut vadettiğini belirten analistler ortak düşüncede birleşti. Citi yayınladığı raporda, gümüşün 2023 yılına damga vuracağını belirterek geleceği rekor seviyeyi açıkladı.

Piyasalarda bayram haraketliliği! Gümüş fiyatlarında sert yükseliş! 

Dolar, altın ve euro peş peşe rekor tazelerken gümüşte yükselişe geçti. Peki bayram öncesi gümüş fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte detaylar...

ANZ analistlerinden yeni gümüş beklentisi! Yıl sonunda gümüşün geleceği seviye açıklandı

ANZ analistlerinden yeni gümüş tahmini geldi. 2023 yıl sonunda tahminlerini yukarı yönlü revize eden analistler yıl sonunda gümüşün geleceği seviyeyi açıkladı.

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Tarih verildi! Gümüş fiyatları bu kadar olacak

Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Gümüş fiyatları yükselecek mi düşecek mi? Gümüş fiyatları için tarih verildi, gümüş fiyatları bu kadar olacak...

Gümüş yatırımcısına dolar bazında yüzde 25 getiri sağlayacak! Elinde gümüş olanlar hemen baksın! Tarih verildi...

Uzmanlar tarafından gümüşün yatırımcısına dolar bazında yüzde 25 getiri sağlaması bekleniyor. Elinde gümüş olanlar hemen baksın! Gümüşün yükseleceği tarih verildi...

18 TL'ye yükselen gümüşün geleceği rekor belli oldu! Altının efendisi İslam Memiş tarih verdi!

Gümüş fiyatları bugün 18 TL'ye yükseldi. Gümüş fiyatları yükselişe geçerken Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının geleceği rekor rakamı açıklayarak tarih verdi. Gümüş yatırımcıları hazır olun!

Atak yapan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Kuyumcular o tarihte dolup taşacak

Gümüş fiyatları 18 lira seviyesine kadar yükseldi. Gümüş fiyatları yükselmeye devam ederken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün geleceği en yüksek rakamı tarih vererek açıkladı.  Kuyumcular o tarihte dolup taşacak.

Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak

Altın fiyatlarındaki yükseliş gündemden düşmezken gümüş fiyatları yüzde 30 değer kazanarak rekor kırdı. Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak.

Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? İslam Memiş altını çizerek uyardı!

Yatırımcılar altından sonra en çok gümüşü takip ediyor. Gümüşün yükselip yükselmeyeceğini merak den yatırımcılar araştırıyor. Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? İslam Memiş altını çizerek uyardı!

gömü köyü termik santral Haberi

gömü köyü termik santral


Hema Elektrik Üretim A.Ş tarafından Bartın Amasra ilçesi Gömü Köyü ve Tarlaağzı Köyü sınırları içerisinde, Çapak Koyu mevkiinde 1320 MW kurulu gücünde Hema Entegre Termik Santrali projesi yapılması planlanıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, söz konusu proje için ÇED Yönetmeliği'nin 9. maddesi gereğince, 19 Şubat 2013 saat 11.00'de Tarlaağzı İlkokulu ve Bahçesi'nde halkı bilgilendirmek ve görüşlerini almak amacıyla toplantı yapacak.


Proje sahibi: Hema Elektrik Üretim A.Ş

0378 325 45 25


ÇED raporu hazırlayan kuruluş:

MGS Proje Müşavirlik Tic. Ltd. Şti.

0312 479 84...