30 / 04 / 2024

görkem öğüt

görkem öğüt

İstanbul'da gayrimenkul yatırımında geri dönüş süreleri uzadı. Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, İstanbul'da ortalama geri dönüş sürelerinin 22 yıl olduğunu ifade etti.

İstanbul'da konutta en kârlı yatırım 1+1'lerde!

Endeksa, İstanbul'da Konut Tipine Göre Geri Dönüş Süreleri araştırmasını yayınladı. İstanbul'da en kârlı ve amortisman süresinde 18 yıllık ortalama ile 1+1'ler başı çekiyor. 

Şahintepe mahalle sakinleri Murat Kurum'la görüştü: Tapularımızda kesintiler yaptınız! 

İstanbul Başakşehir’de kentsel dönüşüm mağduru Şahintepeliler, İBB Başkan Adayı Murat Kurum'la görüştü ve sorunlarını paylaştı. Mahalle sakinleri Kurum'a "Tapularımızda hukuksuz kesintiler yaptınız" dedi. 

2024'te konut fiyatları ne olacak?

Satılık konut piyasasına ilişkin 2024 beklentilerini açıklayan Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, satılık konut fiyat artışlarının 2024 itibarıyla enflasyon düzeyine yaklaşan bir zemine oturmasının beklendiğini dile getirdi.

Zam gelmeden yenileyin! Güncel tüp fiyatları ne kadar oldu? Aygaz, İpragaz, Bizimgaz 2 Eylül 2023 fiyat listesi

Tüp fiyatlarına art arda gelen zamlarına ardından eylül ayı fiyatları araştırılmaya başlandı. Yeni zamların gelmesi beklenirken vatandaşlar şimdiden tüplerini yenilmeye başladı. Peki güncel tüp fiyatları ne kadar oldu? Aygaz, İpragaz, Bizimgaz 2 Eylül 2023 fiyat listesi.

Yeni düzenlemeyle yatırım amaçlı konut alımı cazip olmaktan çıkıyor mu?

BDDK’nın yeni düzenlemesi ile konut sektörünün nasıl etkileneceği merak konusu oldu. Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Gayrimenkulü yatırım aracı olmaktan çıkarmanın yolu yüksek vergilendirme!

Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, gayrimenkulün bir yatırım aracı haline döndüğünü, bunu önlemenin yollarından birinin ise yüksel vergilendirmeden geçtiğini belirtti. İşte Öğüt'ün konuya ilişkin açıklaması...

İstanbul'da 0-4 yaş aralığındaki konutlara talep katlandı! Kahramanmaraş depremleri sektörü etkiledi!

Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından İstanbul'da meydana gelen göçün son 20 senenin zirvesine ulaştığının altını çizdi. İşte Görkem Öğüt'ün konu ile ilgili o açıklamaları... 

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Çorakli ve Görkem Güngör ortaklığında kuruldu.

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti bugün Tuzla'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Eren Kapusuz tarafından kuruldu.

Volvo XC60'da Nisan fırsatı! Zam gelmedi, fiyatı aynı kaldı! İşte Volvo XC60 güncel Türkiye satış fiyatı

Volvo Nisan ayında tek bir modeline zam yaparken diğer tüm araçların fiyatları aynı kaldı. Nisan ayını Mart ayı fiyatlarıyla karşılayan Volvo XC60'ın da liste fiyatı değişmedi. İşte Volvo XC60 güncel Türkiye satış fiyatı...

Görkem Kaya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Kaya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhekim Kaya tarafından kuruldu.

7 Mart tüp fiyatları ne durumda? Markaların güncel tüp fiyat listesi!

Tüp fiyatlarına geçtiğimiz yıl büyük oranda zam uygulanmıştı. Son dönemde fiyatlarda yeniden artış yaşanmasıyla birlikte 7 Mart itibariyle güncel tüp fiyatları açıklandı. İşte tüp fiyatlarındaki son durum...

Yeni Evim kampanyasıyla gayrimenkul sektörü hızlanacak! 

Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, Yeni Evim Konut Finansman Programı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Öğüt, Yeni Evim kampanyasıyla gayrimenkul sektörünün hızlanacağını belirtti. İşte ayrıntılar...

Bakan Nebati Binance'ın CEO'su Zhao ile görüştü!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kripto para borsası Binance’in kurucusu Changpeng Zhao ile video konferans aracılığıyla görüştü.

görkem öğüt Haberi

görkem öğüt

İstanbul'un 39 ilçesinde gayrimenkul yatırımında geri dönüş süreleri 46 yıla kadar çıktı. Geçtiğimiz yıllarda bu süre 10 yıl olarak hesaplanmıştı. En yüksek geri dönüş süresi İstanbul'un en güzel semtlerinden biri olan Beykoz'da gözlendi. Beykozda geri dönüş süresi 46 yıl olarak kaydedildi. İlçede konut satış bedelleri 1.782.450 TL olarak ifade edildi. Beykozu Beşiktaş ve Bakırköy izledi. Beşiktaş'da konut satış fiyatları 1 milyon 373 bin 190 TL olarak hesaplanırken Bakırköy'de 1 milyon 134 bin 510 TL olarak açıklandı. 

Geri dönüş süresi son yıllarda uzayan ilçelerden biri de Sarıyer. Sarıyer'de geri dönüş süresi 30 yıl olarak hesaplandı. Sarıyer'de  1 milyon 406 bin 853 TL değerinden bir evin kira bedeli  3 bin 364 lira olarak kaydedildi. 

Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, İstanbul'un 39 ilçesinde...