28 / 04 / 2024

Görükle Nur Hayat Evleri fiyat listesi

Görükle Nur Hayat Evleri fiyat listesi

Nur Hayat Evleri 'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dubleks konut seçenekleri bulunuyor. Projede fiyatlar 75 bin liradan başlıyor...

Kaan Gür nereden mezun oldu? Akbank’ta hangi alanlarda çalıştı?

Kaan Gür kimdir? İş hayatına nerede başladı? Hangi görevlerde yer aldı? Akbank’ta hangi pozisyonda görev yapıyor? İşte Kaan Gür ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Çarşı, pazardaki fiyatlar el yakıyor! Hem vatandaş hem esnaf dertli: Böyle bir zulüm görülmedi

Hayat pahalılığı halkı perişan ediyor. Çarşı pazarda her geçen gün artan fiyatlara yetişmek mümkün değil. Vatandaş, çarşı ve pazardaki fiyatları görünce şaşkına dönerken, esnaf satışların azaldığından dert yanıyor.

Gür Çağdaş kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Gür Çağdaş kimdir? Kaç yaşında? Gür Çağdaş daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Gür Çağdaş'ın eğitim hayatı nasıldı?

Hayat pahalılığı vatandaşı canından bezdirdi! Böyle pahalılık Cumhuriyet tarihinde görülmedi!

Vatandaşlar hayat pahalılığından dertli. 2023 yılının başında ücret ve maaşlara yapılan zamlar et ve süt ürünlerinin yanı sıra temel gıda maddelerindeki sürekli fiyat artışları karşısında ilk üç ayda erirken, Cumhuriyet tarihinde böyle gıda pahalılığının görülmediği belirtiliyor.

Akfen GYO'nun Bursa Görükle'deki projesinde son durum ne?

Akfen GYO tarafından 10 Mart 2022'de imza atılan sözleşmeyle anlaşması gerçekleştirilen Bursa Görükle'de Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin merkezi ve üretim tesisinin bulunduğu alanda gerçekleştirilecek olan karma projenin ön konsept tasarım çalışmaları sürüyor. 

Apartman gürültü yönetmeliği nedir? Apartmanda gürültü yapılması durumunda neler yapılır?

Apartman hayatı birçok insana göre kolay olsa da bazı zamanlar ciddi anlamda zor olabilir. Aynı binada yaşayanlar arasında bazı anlaşmazlıklar çıkabilir. Bunlardan biri de gürültü… Apartman gürültü yönetmeliği de tam bu noktada özgürlük alanını işgal etmeyi engelliyor.

Naci Görür: İstanbul'da 2 fayda deprem bekliyoruz!

İstanbul depremine ilişkin önemli uyarılarda bulunan Prof. Dr. Naci Görür, 7 üzerinde deprem beklediğini söyleyerek, "Depremi iki fay hattında bekliyoruz. İstanbul'da 500 bin insanın hayatı tehlikede. En tehlikeli olan Avrupa Yakası Haliç'ten başlayıp Silivri'ye giden ve 10 km içindeki kuşak" dedi.

Eminevim'den görüntülü şubeyle ev sahibi olma dönemi!

Türkiye genelinde 120 şubeyle hizmet veren faizsiz Elbirliği Sistemi’nin kurucusu olan Eminevim, ev sahibi olmak isteyen milyonlarca kişi için yeni bir hizmet modelini daha hayat geçirerek görüntülü şubeyle konut sahibi olma dönemini başlattı.

Ytong’dan gürültü bariyeri!

Şehir hayatındaki gürültünün insan sağlığına önemli bir tehdit olduğunu belirten Türk Ytong Genel Müdür Yardımcısı Tolga Öztoprak, “Gürültüden korunmuş bir çevre beden ve ruh sağlığımız açısından önemli. Biz de Ytong Gürültü Bariyeri ile bu soruna etkili bir çözüm sunuyoruz" dedi.

Havelsan'ın inşaatından düşen iş güvenliği uzmanı hayatını kaybetti!

Havelsan'ın Ankara'da devam eden inşaatında çalışan İş Güvenliği Uzmanı Yüksel Erdoğan Alayoğlu, götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti... 

İmarda 5-6 kat görünüp yerinde 8-10 kat olan binalar var!

İstanbul Kartal'da çöken binanın ardından açıklamalar yapan "İmarda 5-6 kat görünüp yerinde 8-10 kat olan binalar var. Bunların tespitlerini yapacağız. Şu an önceliğimiz göçük altındaki vatandaşlarımızın hayatı" diye açıklama yaptı. 

Bursa Görükle’ye ikinci gençlik merkezi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada Görükle’ye ikinci gençlik merkezini inşa edeceklerini müjdeledi.

Bursa Görükle, gayrimenkul yatırımcısının gözdesi oldu!

Bursa Görükle bölgesi, inşaat sektöründeki durgunluğa rağmen parasını gayrimenkul yatırımı yaparak değerlendirmek isteyen vatandaşların en fazla rağbet ettiği lokasyon olma özelliğini koruyor.

Görükle Nur Hayat Evleri fiyat listesi Haberi

Görükle Nur Hayat Evleri fiyat listesi


Nur Hayat Evleri Azem İnşaat imzası ile yaşama geçiriliyor. Proje 3 etap halinde yükseliyor.


Bursa Görükle'de yer alan Nur Hayat Evleri 180 adet konuttan meydana geliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dubleks konut seçenekleri bulunuyor.


4 blok halinde yükselen Görükle Nur Hayat Evleri 'nde konutların yanı sıra 3 bin metrekarelik kiralanabilir ticari alan da yer alıyor.


Görükle Nur Hayat Evleri fiyat listesi:

48 metrekarelik 1+1 daireler 75 bin liradan,

58 metrekarelik 2+1 daireler 95 bin liradan,

2+1 dubleks daireler 110 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Haziran 2014'te sahiplerine teslim edilecek olan Bursa Nurhayat Evleri 'nde; otopark ve sosyal alanlar bulunuyor.


Nur Hayat Evleri İletişim

Telefon: 0224 453 61...