28 / 04 / 2024

görükleye metro mu yapılacak

görükleye metro mu yapılacak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Recep Altepe, Görükle sakinlerine müjde verdi. Altepe, Kestel’den üniversiteye kadar gelen metro hattının bundan sonra Görükle kent merkezine kadar uzatılacağını söyledi.

Prof. Dr. Naci Görür'den Yedisu Fayı uyarısı: Gümüşhane depremleri daha büyük depreme sebep olur mu?

Prof. Dr. Naci Görür, uzun zamandır uyardığı ve büyük bir depremin meydana gelebileceğini ifade ettiği Yedisu Fayı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte Görür'ün o açıklaması...

Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Hatları için alınacak kredi tutarı düşürüldü!

İBB tarafından talep edilen Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen metro hattına, metro aracı almak üzere kullanılacak olan 230 milyon Euro'luk borçlanma miktarı, 150 milyon Euro yapıldı. İşte ayrıntılar...

Özelleştirme dairesi tarafından 4 ildeki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi yapıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İstanbul, Erzurum, İzmir ve bunun yanı sıra, Muş'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika Malatya ve Van açıklaması: Bu iki ilde büyük deprem olur mu?

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Malatya ile Van'da meydana gelen depremlerle ilgili konuştu. Görür, 'Bu iki ilde büyük deprem olur mu?' sorusunu da yanıtladı. İşte o açıklamalar...

100 bin taşerona kadroda son durum! Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

100 bin taşeronu yakından ilgilendiren düzenleme için Meclis'ten yapılacak son dakika açıklamaları dikkatle takip ediliyor. Peki 100 bin taşerona kadroda son durum ne? Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika açıklaması: Depremler doğudan batıya göç ediyor! 

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Muğla'da meydana gelen depremlerle ilgili konuştu. Görür, depremlerin doğudan batıya doğru göç ettiğine vurgu yaptı. 

Bölgede yeniden büyük bir deprem olur mu? Naci Görür’den o soruya net yanıt!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük deprem felaketinden sonra bölgede yeniden büyük bir deprem olacağı ile ilgili söylentilerle ilgili Prof. Dr. Naci Görür’den yanıt geldi. Bu ve merak edilen diğer konularla ilgili görüşlerini açıklayan Görür, çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Görür’ün konuyla il

Kredi sorunu çözülüyor mu? Merkez Bankası'ndan özel bankalarla kritik görüşme!

Merkez Bankası yönetiminin özel bankaların genel müdürleri ile tek tek görüştüğü ve bu görüşmede mevcut politikaların devam edeceği mesajının verildiği öğrenildi.

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

Yeni bir deprem mi geliyor? Ege Denizi kıpır kıpır! Prof. Naci Görür'den korkutan uyarı!

Prof. Naci Görür, Muğla meydana gelen depremler ile ilgili birtakım açıklamalarda bulundu. Görür, dün geceden bu yana Muğla’nın kıpır kıpır olduğunu dile getirerek, “Gerilmenin bir göstergesi” ifadelerini kullandı. İşte detaylar…

Bodrum'daki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla ilinin Bodrum ilçesinde yer alan taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi. İşte verilen teklifler...

Bodrum'daki 2 taşınmazın nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı!

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Muğla Bodrum'da yer alan 2 taşınmazın nihai pazarlık görüşmesi yapıldı.

Osman Gürün'den Gökova Körfezi’nin imara açılmasına ilişkin açıklama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Gökova Körfezi’nde sit değişikliği yaparak turizm cennetini imara açmak ve betonlaştırmak istemesine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'den açıklama geldi.

görükleye metro mu yapılacak Haberi

görükleye metro mu yapılacak


Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve Görükle’nin İzmir Yolu’yla bağlantısını sağlayan Anafartalar Bulvarı, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete alındı. Açılış töreninde konuşan ve Bursa’nın yol imalatı konusunda altın dönemini yaşadığını vurgulayan Başkan Altepe, 10 ilçede kurulan şantiyelerle gece gündüz üretim yapıldığını kaydederek, Bursa’da 1.5 yıl içerisinde asfaltlanmayan köy yolu kalmayacağını açıkladı.


Yeni yol açma ve yol genişletme, köprü ve kavşak düzenlemeleri ve raylı sistem yatırımlarıyla Bursa’da ulaşım sorununa köklü çözümler üreten Büyükşehir Belediyesi, Görükle’nin İzmir Yolu’yla bağlantısını sağlayacak yeni bir ana arteri daha hizmete soktu. Çift taraflı 2.5 kilometre uzunluğuna sahip, 1.5 milyon TL’ye mal olan Anafartalar Bulvarı, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından trafiğe açıldı.


Yol için 1 yılda 770 milyon TL


Açılış töreninde konuşan Başkan Altepe, Bursa’nın yol...