19 / 05 / 2024

Göztepe hakkında bilgi

Göztepe hakkında bilgi

Reşat Altın'ın 155 bin 150 liraya satıldığı 1988 yılında, Göztepe'de Işık Apartmanı'nda bulunan bir daire açık artırma usulüyle satılacakmış. Daire, 65 milyon lira bedel üzerinden ihaleyle satılacakmış.

Ekrem İmamoğlu açıkladı! Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda test sürüşü başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2017'den bu yana durmuş bir proje olan “Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı”nda test sürüşlerinin başladığını duyurdu.

1942 yılında Göztepe'de 11 dönüm bahçeli köşk 14 bin liraya satılıyormuş!

İstanbul Göztepe'de 1942 yılında 11 odalı bir köşk 14 bin liraya satılıyormuş. Günümüzde ise İstanbul’da konutların metrekare fiyatı 41,766 TL'yi görmüş durumda...

Prof. Dr. Altunışık, 6 Şubat'ta yıkılan binalara ilişkin hazırladıkları rapor hakkında bilgi verdi

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremde 11 kentte büyük bir yıkım meydana geldi. Bu kapsamda çalışma yapan Prof. Dr. Altunışık, 6 Şubat'ta yıkılan 500'e yakın binalara ilişkin hazırladıkları rapor hakkında bilgi verdi.

Tapu işlem başvurularına ek güvenlik önlemi!

Tapu işlem başvurularına getirilen ek güvenlik hakkında bilgi veren Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, kullanıcıların Web Tapu sistemine girmek istediklerinde, iki aşamalı giriş özelliğinin açık olması gerektiğini söyledi.

Kira anlaşmazlığında 'arabuluculuk' dönemi başladı: 10 günde binlerce başvuru yapıldı!  

1 Eylül tarihinde devreye giren 'arabuluculuk' sistemi hakkında bilgi veren Bakan Tunç 10 gün içinde binlerce başvurunun yapıldığını ilk günden bile anlaşanların olduğunu aktardı. 

Emekliler hakkında flaş gelişme. İş Bankası ve ING emekli promosyonunu güncelledi

Emekli vatandaşlarımız hakkında flaş bir gelişme yaşandı. ING Bank ve İş Bankası tarafından yapılan açıklamada emekli vatandaşlarımıza verilen promosyonun güncellendiği bilgisine yer verildi.

İslam Memiş'ten Altın, Dolar ve Euro Hakkında Güncel Görüşler! Yatırımcılar Ne Beklemeli?

İslam Memiş, güncel olarak piyasa analizi yaptı ve görüşlerini paylaştı. Dolar, altın ve euro konuları hakkında tahmin yapan finans uzmanı İslam Memiş'in bu görüşleri yatırımcılar için önem arz ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı bir kez daha bu konular hakkında yorumlarını paylaştı. 

Dolar hakkında flaş gelişme. 1 dolar 30 gün sonra bu kadar olacak. Analistler açıkladı

Analistler tarafından dolar fiyatları hakkında çok önemli bir tahmin geldi. Analistlerin 1 doların 30 gün sonra ne kadar olacağına ilişkin açıklama yaptı.

Altın hakkında bomba tahmin. Daha zirveyi görmedi dedi. Altın 1, 5 ay sonra bu kadar olacak

Ekonomist Selçuk Geçer'den altın fiyatları hakkında bomba bir tahmin geldi. Geçer, altın fiyatlarının henüz zirveyi görmediğini dile getirdi. Analistlerden ise altına ilişkin yeni bir tahmin var.

Twitter’ı satın aldıktan sonra gündemden düşmeyen Elon Musk hakkında flaş iddia! Bu kez de bu işe el attı!

Twitter’ı satın aldıktan sonra gündemden düşmeyen Tesla, SpaceX ve Twitter’ın CEO’su Elon Musk hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte Elon Musk’ın gireceği yeni sektör.

Ümraniye-Göztepe Metrosu'nda hak edişler ödenmedi! Metro inşaatı durduruldu!

Ümraniye-Göztepe Metrosu'nda firmalara ödemelerin yapılmaması sebebiyle inşaat durduruldu. 

Göztepe - Ataşehir - Ümraniye Metro Hattı'nda yeni gelişme!

Yapımı, eski yönetimce 2017 yılında durdurulan, yeniden inşası 20 Eylül 2019 tarihinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından başlatılan Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda yeni bir adım atıldı. 

Ulusal Coğrafi Bilgi Sisteminin Kurulması Hakkında Yönetmeliğin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

Ulusal Coğrafi Bilgi Sisteminin Kurulması ve Yönetilmesi Hakkında Yönetmeliğin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31391 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Göztepe hakkında bilgi Haberi

Göztepe hakkında bilgi

GÖZTEPE'DE AÇIK ARTIRMA İLE SATILIK DAİRE


   Göztepe, İstasyon Cad. Yeşil Çeme Sok., Işık Apt. B/Blok 12 numaralı dairenin satışı 8 Temmuz 1988 Cuma günü yapılacaktır. Muhammen bedeli 65.000.000 liradır. Gerekli bilgi ve satış şartnamesi için Cerrahpaşa Hastanesi Cerrahi Anabilim Dalı Sekreterliği'ne başvurulmalıdır.


Telefon: 586 15 64


Cerrahpaşa Hastanesi Cerrahi Kürsüsü Yardım Derneği


(1988 yılında Reşat Altın 155.150 liraya satılıyormuş.)


Milliyet Gazetesi 22 Haziran 1988



Abdullah Kutalmış...