30 / 04 / 2024

Göztepe Stadı imar planı

Göztepe Stadı imar planı

Göztepe Stadı'nın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ilana çıkarılan imar planına itiraz edildi.

Beykoz Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bağcılar Göztepe Mahallesi'ndeki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Göztepe Mahallesi Riskli alan ve Çevresine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Beykoz Kavacık, Yenimahalle ve Göztepe mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Göztepe ve Yenimahalle Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bağcılar Göztepe Mahallesindeki riskli alanların imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Göztepe Mahallesi Riskli Alan ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan İBB’ye Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu için 75 milyon Euro’luk ek kredi!

İBB ve EBRD arasında, Ümraniye – Ataşehir - Göztepe metro hattı projesinde kullanılmak üzere, toplam 75 milyon Euro’luk ek kredi anlaşmasına imza atıldı. İşte ayrıntılar...

Kadıköy Göztepe 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi, Göztepe Mahallesi, 3000 ada, 146 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 16.02.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Kadıköy Göztepe’deki gökdelenlerin yan parseli özelleştirildi!

Kadıköy Göztepe’de tartışmalı şekilde inşa edilen gökdelenlerin yanındaki parsel için yıllardır devam eden davalar sonrasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı imar planı hazırladı. 8 bin 661 metrekarelik parsel 'özel' sosyal kültürel tesis alanına alındı.

Göztepe Kulübü, Gürsel Aksel Stadı'nı 10 yıl kiralamak istiyor!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, inşaatı devam eden Gürsel Aksel Stadı'nın devir işlemleri hakkında bilgi verdi. 

Göztepe Gürsel Aksel Stadı yarın açılıyor!

Göztepe’de 2 yıl önce yapımına başlanan Gürsel Aksel Stadı 26 Ocak Pazar günü Beşiktaş maçı ile taraftarlarına kapıları açıyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı 26 Ocak'ta açılıyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürsel Aksel  26 Ocak Pazar günü Göztepe-Beşiktaş karşılaşmasıyla ilk maça ev sahipliği yapacak...

Göztepe Gürsel Aksel Stadı açılıyor!

İzmir Göztepe'de yeni yapılan Gürel Aksel Stadyumu 26 Ocak'ta açılıyor. Federasyonun yaptığı değişiklikle Göztepe Gürel Aksel Stadyumuna sevindirici bir haber geldi. Federasyonun ayakta maç izlemeye izin vermesiyle stadın kapasitesi 25 binden 30 bine yükseliyor.

Göztepe'nin yeni stadı 26 Ocak'ta açılıyor! 

Göztepe Spor Kulübü'nün, 95 yıllık tarihinde kendi evi olacak ilk stadı, Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi 26 Ocak'ta açılıyor. Göztepe yeni stadında ilk maçını Beşiktaş'la oynayacak...

Göztepe Stadı imar planı Haberi

Göztepe Stadı imar planı

Şehir Plancıları Odası'nın, İzmir'de yapımı düşünülen Göztepe Stadı'nın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ilana çıkarılan imar planına itiraz ettiği bildirildi.


Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, gazetecilere yaptığı açıklamada, ön yeterlilik ihalesi 31 Mart Cuma günü gerçekleştirilecek stadın imar planlarının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 24 Şubat'ta ilana çıkarıldığını, Şehir Plancıları Odası'nın itiraz süresinin son günü 24 Mart'ta planlara itiraz ettiğini belirtti.


Dilekçede yer alan itirazların genel konular üzerine olduğunu aktaran Sepil, "İtirazda statla ilgili özel bir itirazın olmadığını gördük. İtirazla ilgili Şehir Plancıları Odası'ndan randevu istedik, mimar arkadaşlarımız yarın kendileriyle bir araya gelecek. İzmir için güzel bir projeyle Türkiye'de ve Avrupa'da trend olan şehir içi bir stat planladık. Stadın hiçbir sorunu yok. Bunu kendilerine anlatabileceğimizi düşünüyorum." diye konuştu.


Milliyet 


Haber Yeni Asır'da şu...