26 / 07 / 2024

green card

green card

Almanya, Yeşil Kart’a benzer bir uygulamayla Avrupa Birliği  vatandaşı olmayanların Almanya’da çalışmasını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak? 

Amerika Birleşik Devletleri'nde kalıcı olarak yaşama ve çalışma hakkı verdiği Green Card sonuçları için beklenen günün yaklaştığı belirtiliyor. Bu kapsamda, Green Card sonuçlarının 4 Mayıs 2024 Cumartesi günü https://dvprogram.state.gov/ sitesinden açıklanacağı kaydedildi.

Green Card başvurusu için son gün! Green Card başvuruları ne zaman bitecek?

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) çalışma ve yaşama hakkı elde etmek isteyenlerin Green Card başvurusu için son gün. 2024 Green Card başvurusunda bulunmak isteyen birçok kişi, başvuruların nasıl yapılacağını merak ediyor.

Green Card sonuçları açıklandı! İşte DV 2023-2024 Green Card sonuçları sorgulama ekranı

Green Card başvuru sonuçları açıklandı. Peki Green Card başvuru sonuçlarına nereden bakılacak? İşte Green Card başvuru sonuçları sorgulama ekranı...

SON DAKİKA! ABD Green Card için başvuranlar büyük heyecanla sonuçları bekliyor: Site çöktü!

Türkiye'den yüz binlerce gencin merakla beklediği ABD'nin Green Card başvuru sonuçları açıklandı. Ancak, sonuçların açıklanmasıyla birlikte milyonlarca kişinin erişim sağlamaya çalıştığı site, yoğunluğa dayanamayarak çöktü.

Green card sonuçları ne zaman açıklanacak! 2023 ABD yeşil kart sonuçları sorgulama nereden yapılır!

Green Card başvuru sonuçlarının açıklanmasına çok az kaldı. Vatandaşlar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. İşte, detaylar...

Green Card başvuruları bitti mi? Green Card başvurusu nereden, nasıl yapılır? 

Amerika Birleşik Devletleri'nde kalıcı oturma ve çalışma izinleri sağlayan Green Card başvuruları bitti mi? Green Card başvurusu nereden, nasıl yapılır? İşte Green Card 2022 başvuruları hakkında bütün ayrıntılar...

The LCP Group Türk yatırımcılara Amerika’da yatırım fırsatları sunuyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group’un CEO’su Francis Lively İzmir ve Ankara’lı iş insanlarına Amerika’da 500.000 Dolar yatırım ile tüm aile için Green Card alma fırsatı veren EB-5 vizesini ve yeni projelerini anlattı.

Miami'de gayrimenkul yatırımıyla Green Card sahibi olabilirsiniz!

RE/MAX Fores Gayrimenkul Danışmanı Ömer Günce Akça Miami'de gayrimenkul yatırımıyla Green Card sahibi olabilmenin detaylarını anlattı...

Amerikan vatandaşı olmak isteyenlere Vesta Global'den fırsat!

ABD’nin Hudson Yards bölgesinde inşa edilen Marriott Autograph Hotel projesi, projeye ortak olan herkesi Green Card sahibi yapıyor. VESTA GLOBAL projenin satış ve pazarlamasını yürütecek.

Yunanistan, Portekiz ve İspanya Türk yatırımcıların radarında!

VESTA GLOBAL, Golden Visa ve Green Card alma hakkı sağlayan gayrimenkulleri Türk yatırımcıyla buluşturuyor.

ABD’de yatırım yaparak Green Card sahibi olun!

ABD’de yatırım yaparak Green Card sahibi olun. Bu programın kendinize ve çocuklarınıza uygun olduğunu düşünüyorsanız San Francisco Dünya Ticaret Merkezi Başkanı Mr. Anthony Hemstad ile programın ayrıntılarını tartışın.

Green Village'de daireler 219 bin TL'den başlıyor! Teslimler Mayıs 2016'da!

Green Village daireleri 4 oda 1 salon bahçeli ve teras dubleks şeklinde tasarlandı.Green Village kapsamında fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor.Projenin teslimleri Mayıs 2016'da gerçekleşecek.

Green Village projesinde Mayıs 2016'da teslim! 219 bin TL'ye!

Green Village projesinde yer alan dairelerin teslimleri 2016 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilecek. Proje kapsamında yer alan daireler 4 oda 1 salon bahçeli ve teras dublekslerden oluşuyor

green card Haberi

green card

Almanya’da sendikalar ve işveren dernekleri, uzun süredir iş gücü sorunundan şikayet ediyor ve Çalışma Bakanlığı da iş gücündeki eksikliğin, ekonomik büyümeyi sekteye uğrattığını belirtiyor.

Almanya Türkçeye ‘fırsat kartı’ diye çevrilebilecek ‘Chancenkarte’ ile AB dışından kalifiye iş gücünün Almanya’da çalışmasını mümkün kılacak bir uygulama hazırlığında.

Almanya’nın bu uygulaması ABD’nin ‘Yeşil Kart’ ya da İngilizcesiyle ‘Green Card’ uygulamasına benzetiliyor.

Çalışma Bakanı Hubertus Heil, Almanya’nın planladığı ‘fırsat kartı’na ilişkin planlarını hafta içinde paylaştı. 

ADAYLARDA ARANACAK ŞARTLAR

Uygulamaya alınacak kart sayesinde, yabancı kalifiye çalışanlar, Almanya’ya herhangi bir somut iş teklifi olmaksızın gelerek çalışma şansı elde edecek.

Adaylar bir puanlama sistemine tabi tutulacak ve aşağıdaki dört şarttan en az üçünü yerine getirmiş olma şartı aranacak:

Üniversite diploması veya mesleki beceriler

En az üç yıllık meslek deneyimi

Almanca bilgisi veya Almanya‘da önceden...