04 / 07 / 2024

Grundig ev tasarlama

Grundig ev tasarlama

Grundig, IFA Fuarı’na katıldı. Yarının dijital dünyasına bugünden hazırlık yaptıklarını söyleyen Hakan Bulgurlu, “Ev teknolojilerinin geleceğini şimdiden kurguluyoruz” dedi.

Grundig VCP 3930 şarjlı dik süpürge ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Küçük ev aletleri konusunda en prestijli üreticilerden Grundig, dik süpürge satın almak isteyenlerin tam aradığı özellikte bir ürünü tanıttı. VCP 3930 şarjlı dik süpürgeyi üreten Grundig, bu ürünün tüm teknik özelliklerini resmi internet sitesinden paylaştı.

Grundig VCR 6230 Robot Süpürge fiyatı ne kadar oldu? İşte 5 Temmuz 2023 fiyat listesi

Son dönemin öne çıkan ev aletleri arasında yer alan akıllı robot süpürgelere ilgi gün geçtikçe artıyor. Peki Grundig VCR 6230 Robot Süpürge ne kadar, kaç TL? İşte 5 Temmuz 2023 fiyat listesi...

MediaMarkt’ta Grundig GPDH 9644 A++ Enerji Sınıfı 9kg Kurutma Makinesi 9 taksit imkânıyla satışa sunuldu!

Evlerin yeni olmazsa olmaz beyaz eşya ürünü haline gelen kurutma makinesi, artık özellik her ev kadınlarının hayallerini süslüyor. MediaMarkt, piyasaya iddialı bir giriş yapan Grundig GPDH 9644 A++ Enerji Sınıfı 9kg Kurutma Makinesi’ni 9 taksit imkânıyla satışa sundu.

Grundig küçük ev aletlerinde uygun fiyat Migros’ta! İşte 17 Ekim 2022 fiyat listesi…

Şık tasarımlı Grundig küçük ev aletleri şimdi uygun fiyatlarıyla Migros’ta satışa çıktı. Peki, Migros’ta satışa çıkan Grundig küçük ev aletleri ne kadar? İşte 17 Ekim 2022 fiyat listesi…

Grundig şimdiden geleceğin evini tasarlıyor!

Grundig, IFA Fuarı’na katıldı. Yarının dijital dünyasına bugünden hazırlık yaptıklarını söyleyen Hakan Bulgurlu, “Ev teknolojilerinin geleceğini şimdiden kurguluyoruz” dedi.

Grundig hedef büyüttü!

Ev elektroniğinin tüm kategorilerinde ürün sunan tek Avrupalı marka unvanıyla fuara katılan Grundig’in, gelecek 5 yılda Arçelik’teki uluslararası satışların yüzde 20’sini temsil etmesi hedefleniyor.

Kylie Minogue İspanya'dan ev alıyor

Kendisinden yaşça küçük İspanyol model sevgilisiyle mutlu bir beraberlik yaşayan Kylie Minogue, İspanya'dan ev almaya hazırlanıyor

Güvenlik şirketlerine abone olan ev sayısı işyerini geçti

Kriz, otomotiv ve tekstil gibi sektörleri ağır şekilde etkilerken, elektronik güvenlik sektörünü teğet geçti. Ev ve ofislere yönelik profesyonel alarm ve güvenlik sistemlerinin satışlarında düşüş yok

MOL Ev'den mobilya alana kıyafetler bedava

Mol Mağazacılık İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, "MOL Ev'e gelen herkes mobilya alırken, aynı anda kıyafetlerini de ücretsiz alacak" şeklinde konuştu

Ev sahipleri kiracıları el üstünde tutuyor

TOKİ ve toplu konut yapı kooperatifleri eliyle son yıllarda konut sayısının önemli ölçüde artmasıyla seçmeşansları artan kiracılar, ev sahipleri tarafından el üstünde tutulmaya başlandı.

Mecbur kalmadıkça ev taşımayın

Prof. Dr. Nuri Bilgin, ev değiştirmenin sanıldığı gibi sadece adres değişikliği olmadığını, insanların yaşam biçimleri ve alışkanlıklarını da değiştirmek manasına geldiğini söyledi

Woodland Regency'den ev alanın serası oluyor!

Bodrum'da inşa dilen ve yüzde 60'ı tamamlanan Woodland Regency'den ev alanların 20 metrekarelik hobi bahçesi de olacak

Tiyes Evleri'nde 99 bin TL'ye! Ev alana otomobil hediye!

Gürpınar'da inşa edilen Tiyes Evleri'nde konut fiyatları 99 bin TL'den başlıyor, ev alana araba hediye ediliyor...

Grundig ev tasarlama Haberi

Grundig ev tasarlama


Grundig, Berlin'de düzenlenen dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı IFA'ya katıldı. Burada bir basın toplantısı düzenleyen Arçelik CEO'su Hakan Bulgurlu, inovatif, akıllı ve sürdürülebilir teknolojilerden oluşan ürünleriyle geleceğin evini tanıttı. Grundig'in Almanya'da tüketici elektroniğinde ilk akla gelen markalardan biri olduğunu belirten Bulgurlu, "Grundig’le beyaz eşyada 22 ülkede faaliyet gösteriyoruz. Bu segmentteki satış gelirlerimiz geçen yıl yüzde 50 arttı; bu yıl daha da artıracağız" dedi. 


SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ÖN PLANDA 


Toplantıda Grundig'in "Sürdürülebilir Ev 2.0" temasını anlatan Bulgurlu, yarının dijital dünyasına bugünden hazırlıklı olduklarını belirterek, "Ev teknolojilerinin geleceğini şimdiden kurguluyoruz.


Nesnelerin interneti (IoT) evleri ve tüketicilerin günlük yaşamını dönüştürüyor. Akıllı teknolojiler zaman ve enerji tasarrufu yapmamıza yardımcı oluyor. Premium markamız Grundig, cihazlar arasındaki bağlantıların ve sürdürülebilir teknolojik ürünlerin öne çıkacağı, geleceğin evlerini şimdiden tasarlıyor" dedi.


TAZELİĞİ...