08 / 07 / 2024

GSS İstanbul Solar Enerji nerede

GSS İstanbul Solar Enerji nerede

GSS İstanbul Solar Enerji Ticaret Anonim Şirketi, Helmut Arthur Kube Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Kaya Tütengil Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Beşiktaş'ta kuruldu.

Şişli’nin Kanal İstanbul’u için hem bakanlık, hem büyükşehir hem de ilçe belediyesi devrede!

Şişli Belediyesi tarafından mühürlenen de “Şişli’nin Kanal İstanbul’u” şeklinde bilinen 24 bin metrekarelik rezerv yapı alanı için bu defada İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı devreye girdi. İşte detaylar...

Yeni asgari ücretle beraber ödenekler arttı! GSS primleri, 65 yaş aylığı, engelli maaşı, işsizlik ödeneği ne kadar?

Merakla beklenen 2024 asgari ücret dün açıklandı. Milyonların gözü ise yeni asgari ücretle birlikte değişecek olan rakamlara çevrildi. Peki GSS primleri, 65 yaş aylığı, engelli maaşları, işsizlik ödeneği ne kadar oldu?

Prim borcu olanları ilgilendiriyor! Resmen açıklandı! GSS'den o tarihe kadar yararlanılabileceksiniz!

Genel Sağlık Sigortası (GSS) kapsamındaki vatandaşlar, prim borçları olsa dahi Sağlık Bakanlığına bağlı sağlık tesisleri ile devlet üniversitesi hastanelerindeki hizmetlerinden yararlanmaya devam edecek. Söz konusu karar Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

Duman Solar Enerji Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Duman Solar Enerji Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Burak Duman tarafından kuruldu.

Devletten geliri 4.471 liradan az olana prim! SGK, GSS’de merak edilenleri yanıtladı!

Devlet parası olmayan vatandaşlara bedava sağlık hizmeti sağlıyor. Geliri 4 bin 471 TL'den az olanların primini Hazine karşılıyor. 18 yaşına kadar tüm çocuklar GSS kapsamından faydalanacak. İşte detaylar...

Genel Sağlık Sigortası (GSS) başvurusu nasıl yapılır? Belgeler ve detaylar burada!

Genel Sağlık Sigortası'na (GSS) başvurmak için gereken belgeler ve e-devlet üzerinden nasıl başvuru yapılacağına dair bilgiler önemlidir. Peki Genel Sağlık Sigortası başvurusu nasıl yapılır, gereken belgeler nelerdir? İşte GSS başvurusu hakkında detaylı bilgiler haberin devamında...

Solar Shield Window Cam Film İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Solar Shield Window Cam Film İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ömer Akdeniz tarafından kuruldu.

Yeni Düzenlemeyle GSS Primleri Artırıldı!

Sağlık hizmetlerinden yararlanmak için herhangi bir işte çalışmayan ve eşi veya anne babası üzerinden sağlık hizmeti alamayan kişilerin ödemekle yükümlü oldukları Genel Sağlık Sigortası (GSS) primleri, asgari ücretle birlikte zamlandı.

GSS Prim Borcu Olanlar Dikkat! Borçlarınızın 3'te 1'i Silinecek mi? Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

GSS prim borcu olanları ilgilendiren sevindirici bir duyuru yapıldı. Duyuruya göre belirli tarihe kadar başvuru yapanların borçlarının 3'te 1'i silinecek. Genel Sağlık Sigortası (GSS) borcu olanlar için borçlarının silinmesi için son başvuru tarihi... İşte GSS borç silinme detayları…

65 yaş aylığı, engelli aylığı, staj ücreti, GSS primleri tek tek yükseldi! Şimdi yeni zamlı rakamlara bakın! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, işsizlik maaşı, staj ücretleri, GSS primi asgari ücrete yapılan ara zammın ardından arttı. Yeni rakamlar tek tek açıklandı.

Genel Sağlık Sigortası primleri Temmuz'da ne kadar olacak? Bir bir hesaplandı! Zamdan sonra ne kadar GSS primi ödenecek?

Asgari ücrete Temmuz ayında yapılacak olan ara zamdan etkilenecek kalemlerden biri de Genel Sağlık Sigortası (GSS) primleri olacak. Peki zamdan sonra ne kadar GSS primi ödenecek?

Günhan Solar Enerji Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Günhan Solar Enerji Ve Lojistik Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Peıpeı Zhang tarafından kuruldu.

GSS prim borcu olanlara sevindirici haber Bakanlıktan geldi!

GSS yani Genel Sağlık Sigortası tarafından prim borcu olanlar için sevindirici bir haber var. Bakanlık tarafından yapılan düzenleme ile borçlar yapılandırılıyor.

GSS İstanbul Solar Enerji nerede Haberi

GSS İstanbul Solar Enerji nerede

GSS İstanbul Solar Enerji Ticaret Anonim Şirketi, Helmut Arthur Kube Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Kaya Tütengil Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Beşiktaş'ta kuruldu.


GSS İstanbul Solar Enerji Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusunu; yenilenebilir enerji dahil her türlü enerji projelerine yönelik mühendislik, danışmanlık ve genel müteahhitlik faaliyetlerine; hizmet ve danışmanlık verilmesi ve bu enerji projelerine yönelik patent, marka ve diğer fikri mülkiyet haklarının alınması, yönetilmesi, lisans verilmesi, devredilmsidir. Şirket bu amaç ve konusuna ulaşmak için aşağıdaki alanlarda da faaliyette bulunabilir: a. Şirketin amacı ilgili olarak; ihracat, ithalat, imalat, fason işleri, iç ve dış ticaret, müteahhitlik hizmetleri, pazarlamacılık ve toptancılık,       b. Şirketin amaçlarının gerçekleşebilmesi için gerekli her türlü ticari...