17 / 05 / 2024

Gülay Demir kimdir

Gülay Demir kimdir

Gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, son dönemde İstanbul'un en gözde ilçelerinden biri olan Ataşehir gayrimenkul piyasasını mercek altına aldı.

Prof. Dr. İsmail Demir Kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir ne iş yapıyor?

Prof. Dr. İsmail Demir kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. İsmail Demirı'nın kim olduğu ve Prof. Dr. İsmail Demir'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Prof. Dr. İsmail Demir'nın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar.

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Gülay Barbarosoğlu'nun hayatı...

Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Esin Güral Argat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esin Güral Argat'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Esin Güral Argat'ın  hayatına dair merak edilenler.

Güler Sabancı Kimdir?

Güler Sabancı kimdir? Güler Sabancı’nın mesleği nedir? Güler Sabancı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hacı Ali Demir Kimdir?

Hacı Ali Demir kimdir? Hacı Ali Demir’in mesleği nedir? Hacı Ali Demir hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

1 ton demir fiyatı ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 16 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demir fiyatlarına son günlerde peş peşe indirim gelmeye başladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 16 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Mehmet Güleşci Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güleşci kimdir? Mehmet Güleşci daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Güleşci'nin biyografisi...

Eşref Güneş Ufuk kimdir? Nereli? Hangi görevleri yaptı?

Deva Holding Yönetim Kurulu üyesi Eşref Güneş Ufuk kimdir? Eşref Güneş Ufuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Eşref Güneş Ufuk'un eğitim hayatı nasıldı?  İşte Eşref Güneş Ufuk`un hayatına dair merak edilenler.

Prof. Dr. Haluk Görgün Kimdir?

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Prof. Dr. Haluk Görgünün mesleği nedir? Prof. Dr. Haluk Görgün nereden mezundur? İşte detaylar!

İnşaat sektöründe indirim rüzgarı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi

İnşaat sektörünü sevindirecek indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Bu hafta inşaat sektöründe indirim rüzgarı görüldü. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektöründe bayram var! İşte 16 Kasım 2022 güncel demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son zamanlarda art arda indirim haberleri geldi. Gelen indirimler inşaat sektöründe bayram havası yaratırken vatandaşlar güncel demir fiyatlarını merak ediyor. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 16 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 5 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına dün 100 lira indirim geldi. Gelen indirim ile birlikte demir fiyatları düşerken bugünkü güncel demir fiyatları merak edilmeye başladı. Peki bugün inşat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 5 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Demir ve çimento fiyatlarında indirimler peş peşe geldi! Güncel demir ve çimento 11 Eylül 2022 fiyat listesi 

İnşaat denildiğinde ilk akla gelen malzemeler demir ve çimentodaki son durum son derece merak konusu. İnşaatın en temel yapı malzeme fiyatlarında düne göre herhangi bir zam ya da indirim yaşandı mı? Demir ve çimento fiyatları ne kadar? İşte güncel demir ve çimento fiyat listesi..

Gülay Demir kimdir Haberi

Gülay Demir kimdir

Gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, son dönemde İstanbul'un en gözde ilçelerinden biri olan Ataşehir gayrimenkul piyasasını mercek altına aldı. 



Özellikle son 10 yılda Türkiye'nin önde gelen markalı konut üreticilerinin başlattığı yatırım çerçevesinde çehresi değişen istanbul Ataşehir'de lüks konutların metrekare fiyatlarının 10 bin TL seviyelerine çıktığının ve arsa stokunun azalması üe inşaat firmalarının kentsel dönüşüme yöneldiğinin altı çiziliyor. Keller Williams Doruk Ataşehir Danışmanı Gülay Demir, konuya ilişkin şunları söyledi: "2014 yılı rakamlanna göre yaklaşık 409 bin kişinin yaşadığı Ataşehir'in nüfusu her yıl bir önceki yıla oranla yüzde 3 artış gösteriyor. İstanbul gayrimenkul-konut değer artışı rakamları 2013 yılında yüzde 36 iken 2014 yılında yüzde 46 oranında değer kazanarak rekor kırdı. Ağırlıklı olarak konut projelerinin görüldüğü ilçede İstanbul Finans Merkezi çalışmalarının ardından ofis...