30 / 04 / 2024

gülseval özkök

gülseval özkök

Amasya' da dededen kalma 200 yıllık evlerini restore ederek pansiyon işletmeciliğine başladıklarını aktaran Emin Efendi Konakları işletmecisi Gülseval Özkök, önümüzdeki yıl yedinci tesislerini açacaklarını söyledi...

Mar Yapı'nın acı günü! Cercis Cemil Özkök vefat etti!

Özkök Tekstil İplik kurucusu ve Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök’ün ağabeyi Cemil Özkök vefat etti.

Mar Yapı'nın acı günü! Lütfi Özkök vefat etti!

Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök'ün ağabeyi Lütfi Özkök vefat etti. Mar Yapı taziye ilanı yayınlattı.

Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuruları bugün son!

Daire alanlarının 67,5 metrekare şeklinde dizayn edildiği Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ projesinde 44 adet konut satışa sunuluyor. Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuruları bugün son.

TOKİ Gümüşhane Köse başvuruları yarın son!

9 bin 461 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Gümüşhane Köse Evleri'nde 11 adet ev satılıyor. TOKİ Gümüşhane Köse başvuruları yarın son kez kabul edilecek.

Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuruları yarın son!

Daire fiyatlarının 45 bin 854 TL'den başlangıç gösterdiği Balıkesir Gönen TOKİ Evleri'nde 44 adet konut açık satışa sunuluyor. Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuruları yarın son.

Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor?

44 konutun satışa sunulduğu Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ Evleri 2 oda 1 salon daire tipinden meydana geliyor. Peki Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor?

Nurgül Yeşilçay Bodrum Gümüşlük'ten 3 daire aldı!

İstanbul'da birçok gayrimenkulü olan Nurgül Yeşilçay, şimdi de Bodrum'da 'ev'lendi. Gümüşlük'e yatırım yapan güzel oyuncu, 600 bin liraya 3 daire satın aldı.

Pırlanta Göztepe Kadıköy ödeme planı!

Pırlanta Göztepe Kadıköy ödeme planı kapsamında 24 ay 0 faiz avantajı sağlanıyor. Erkan İnşaat tarafından inşa edilen proje 8 bin 774 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Pırlanta Göztepe Kadıköy ev fiyatları!

Pırlanta Göztepe Kadıköy ev fiyatları konum ve alanlarına göre değişiyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje Bağdat Caddesi'ne 5 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Pırlanta Göztepe Kadıköy fiyat!

Erkan İnşaat imzası ile yükselen projenin temelleri atıldı. Proje Bağdat Caddesi'ne 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Pırlanta Göztepe Kadıköy fiyat listesi kapsamında 540 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Pırlanta Göztepe Kadıköy satılık!

Pırlanta Göztepe Kadıköy satılık daire alanları 62 metrekareden başlıyor. Toplamda 446 adet daire ve 34 adet mağazadan oluşan projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Pırlanta Göztepe Kadıköy satış ofisi!

Pırlanta Göztepe Kadıköy satış ofisi ile 0216 505 04 34 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Erkan İnşaat imzası ile yükselecek proje 446 daire ve 34 mağazadan meydana geliyor.

Pırlanta Göztepe Kadıköy iletişim!

Pırlanta Göztepe Kadıköy iletişim için 0216 505 04 34 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 540 bin TL'den başlangıç gösteren projede temel atma törenine özel yüzde 10 indirim yapılıyor.

gülseval özkök Haberi

gülseval özkök


Emin Efendi Konakları’nın temelleri 1996’da beş odalı küçük bir pansiyon ile atıldı. O küçük pansiyon bugün 94 yatak kapasitesine sahip altı konaklama tesisine ulaştı. En son açılan tesis ile oda sayısı da 43’e yükseldi. Haziran ayında açılan yeni tesis için 600 bin liralık yatırım yaptıklarını anlatan Özkök, 2012’nin ilk altı aylık döneminde 7 bin 400 kişiye konaklama hizmeti verdiklerini, bu yıl ise geçen seneki rakama oranla yüzde 10’luk artış yaşadıklarını söyledi.


Önümüzdeki yıl yedinci konaklarını hizmete açmak istediklerini vurgulayan Özkök, “Yedinci konağımız için çalışmalarımıza başladık. İçerisinde özel odaların bulunacağı konağımızda kültürel tarihimiz yine ön planda olacak” dedi. Bu zamana kadar restorasyon çalışmaları ve bina eklemeleri için yaklaşık 4 milyon liralık yatırım yaptıklarını açıklayan Özkök, dededen kalma 200 yıllık evlerini restore...